Ultee: 'Ten Hag juist heel sociaal en betrokken'

DouwedeVries96, 12-09-2019 om 08:40, 4962 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In een groot interview met Voetbal International ontkracht Sjors Ultee (huidig hoofdtrainer Fortuna Sittard, red.) dat Ten Hag 'gevoelloos en hard' zou zijn. Ultee was de assistent van Ten Hag bij FC Utrecht. 

Ultee leerde, naar eigen zeggen, heel veel van Ten Hag bij de Domstedelingen. 'Vanwege zijn presentatie wordt hij nog weleens getypeerd als keiharde, gevoelloze machine. Maar hij is juist heel sociaal, heel betrokken', vertelt hij in het voetbalblad deze week. 

Ten Hag was volgens hem een 'eerlijke, maar rechtvaardige' oefenmeester. 'Als een speler ergens mee zit – dingetjes thuis, een ziek kind: ga naar huis, geen probleem. Maar: Erik duldt geen excuses. Nooit. Kom bij hem niet aan met smoesjes of zeikverhalen.' 

Ultee maakte in 2016 de overstap van FC Utrecht naar FC Twente. Via Helmond Sport (2018/19) belandde hij afgelopen zomer in Sittard. Ultee tekende voor één jaar in Zuid-Limburg. Fortuna heeft een optie om het contract van de coach met een seizoen te verlengen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Niemand heeft ooit beweerd dat ten hag een keiharde man is. Wat is dit voor belachelijke suggestie.
1 0
aniet
ja precies, dit is nieuws maken
0 0
Robbie en de Kock
Hij schijnt ook niet waar te zijn dan hij altijd heel gemeen deed tegen zijn moeder en spijkerhard is voor zijn kinderen.
0 0
Tinus
‘Gevoelloos en hard’, het wordt steeds gekker met de vragen over Ten Hag. Volgende week krijgt oud teamgenoot Clemens Zwijnenberg een ‘EtH-vraag’. Dat wordt ook weer reuze interessant.
2 0
HStorm
Was het niet Bertus Varkensheuvel?
0 0
Bocarra
Als oud teamgenoot van E ten Hag kan ik jou ook meedelen dan Erik een prima kerel is en ook nog eens een goede voetballer was. Ik vergeet nooit meer dat we vlak voor tijd achter kwamen tegen een Belgisch team. Vanaf de aftrap schoot Erik de bal over de nog juichende keeper heen en stond de eindstand van 1-1 op het scorebord. :-)
1 0
ajaxxcied4life
Die speelde nog voor Feyenoord of niet? Clemensje Zwijnenberg....
0 0
Zuiderling
Als ik op zijn achternaam moet afgaan speelde hij inderdaad voor Feyenoord..
0 0