'Atuesta is een typische speler voor Ajax'

BartVeenstra, 06-09-2019 om 15:25, 12935 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kelvin Leerdam, tegenwoordig speler van Seattle Sounders in de Verenigde Staten, denkt dat Eduard Atuesta een meer dan geschikte speler is voor Ajax. De verdediger annex middenvelder vertelt erover in Voetbal International.

Voor even doet Leerdam zijn werk als scout. 'Bij LAFC, dat echt mooi voetbal speelt, loopt een Colombiaanse jongen, Eduard Atuesta. Dat lijkt me een typische speler voor Ajax. Een jonge gast die op het middenveld de verbinding tussen verdediging en aanval verzorgt. Die zou daar best mee kunnen.'

Leerdam, die in de Eredivisie bij onder meer Feyenoord speelde, krijgt de vraag of de Rotterdamse club kampioen zou worden in de Major League Soccer. Hij moet er even om lachen, zo valt te lezen. 'Op dit moment niet. Maar PSV ook niet, denk ik, hoewel die met hun aanval wel het verschil kunnen maken. Ajax is een klasse apart in Nederland, maar voor de rest - met alle respect - zouden de Eredivisieclubs het hier heel zwaar krijgen.'

Denk jij dat het Nederlands elftal en Duitsland 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 6,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FrankBeton
Marc leest vast mee
0 0
ajaxdordtt
Had het een weekje eerder gemeld, Kelvin.
0 -1
PJSM
Gelijk halen dan. Gewoon omdat het kan.
3 -1
aniet
Heel fijn het meedenken, maar het aantal niet EU spelers gaat zijn tol betalen
Straks zit de helft van je selectie bij de Africa cup of copa America of.....
1 -2
DanverAFCA
dan zijn ze alweer weg is net geweest
1 0
S_020
Zijn tol betalen?
0 -1
HStorm
Meestal betaal je haar tol
0 -1
Redrum
Ajax is inderdaad een klasse apart in Nederland. Een halve finale CL halen in deze tijd als Nederlandse club is echt een bizarre en unieke prestatie. Zelfs PSG, waar ondertussen waarschijnlijk al meer dan 1 miljard euro in gepompt is heeft dit nog niet gehaald. City ook niet volgens mij. Dus zelfs als een Feyenoord of psv zou worden overgenomen door een oliebaron is er geen enkele garantie dat zij dit zouden kunnen halen.
6 -1
RJB1979
City heeft in 2015/16 de halve finale gehaald maar dat is dan ook echt de enigste keer.
1 -2
ajaxdordtt
Nee, was de enige keer.
3 -3
MichelBoerebach
Heel goed, dordtt! Hou ze scherp!
0 0
neutraaltje
Als je dan zo graag wil verbeteren zou je eigenlijk moeten weten dat zowel enige als enigste mag
1 -5
Ferd
Nee, fout. https://taaladvies.net/taal/advies/vraag/262/enigste_enige/
4 -1
Redrum
Ik denk oprecht dat City meer geld uit heeft gegeven om die halve finale te halen dan dat Ajax heeft uitgegeven om 4 grote cups te pakken. Wat Ajax heeft uitgegeven om vorig jaar de halve finale te halen is een schijntje vergeleken met de bedragen die City jaarlijks spendeert aan de selectie.
2 0
insectenverdelg
Ajax heeft met de halve finale alleen maar geld b8nnen gehaald ipv uitgegeven.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ajax is een magische club altijd geweest ook al is het een tijdje minder geweest komen de godenzonen altijd bovendrijven en tonen hun magie.
2 0
Redrum
Echt een magische club inderdaad. Alleen Ajax kan met zo weinig investering een halve finale CL halen of zelfs een CL winnen zoals in 1995. Er is echt geen club ter wereld die dat kan evenaren.
3 0
zuidzuid
Porto deed t ook best aardig onder Mourinho toen
0 -1
Lazell
Dit ga je niet leuk vinden, maar psv heeft het ook nog gehaald recent.
0 -3
Ajacied33
Dat was in 2005, wij hebben dat in 2019 geflikt. Is een heel groot verschil, want de financiele afstanden naar de absolute wereldtop is alleen maar groter geworden sindsdien. Bovendien kwamen wij in de halve finale met prachtig aanvallend voetbal, alle liefhebbers over de hele wereld spraken erover. Kunnen we absoluut niet van PSV zeggen destijds...
4 0
Frank1978
Precies, een jaar eerder won Porto de cup nog, finale tegen Monaco, dat zegt veel over die periode.
1 0
Lello
Dat is alweer 14 jaar geleden, dus zo recent is dat niet vind ik en hun prestaties en campagne hebben niet zoveel indruk gemaakt als die van ons.
1 0
MáximaZorreguieta
Soms kijk ik amerikaans voetbal. (mede door de oude bekende namen maar ook wel uit interesse) Soms wordt er echt geweldig leuk voetbal gespeeld!
2 -1
Gecko
Roemmoll
0 -1
Ajacied33
Leerdam, wat zeg je nou? Je maakt je niet populair bij je oude achterban. Maar zonder dollen,leuke woorden om te lezen. Er zijn dus ook gewone normale (ex) Feyenoorders...
1 0
Santiago
Er zijn er genoeg
3 0