Melchiot waarschuwt: 'Dan moet hij niet gaan'

JesseTH, 03-09-2019 om 17:45, 11475 views, Goal |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mario Melchiot hoopt dat Donny van de Beek in de toekomst alleen vertrekt wanneer er speeltijd lonkt bij een andere club. De oud-Ajacied ziet de middenvelder uitblinken bij Ajax, waardoor een transfer naar Real Madrid algauw het onderwerp van gesprek werd. Melchiot waarschuwt hem echter, want hij zag Davy Klaassen ook uitblinken in Amsterdam.

'Ik houd van het karakter van Van de Beek en de manier waarop hij speelt', begint Melchiot te vertellen tegenover Goal. 'Ik hoop dat, als hij een transfer maakt, hij gewoon gaat spelen. Zo niet, dan wordt hij een speler als Davy Klaassen, die het heel erg goed deed bij Ajax, maar bij Everton niet kon presteren.'

'Soms onderschat men in Nederland wat sommigen van ons allemaal hebben overleefd om daar (in het buitenland, red.) tien jaar lang te spelen', vervolgt de voormalig international. 'Als Van de Beek niet de garantie krijgt dat hij gaat spelen of een eerlijke kans krijgt, dan moet hij niet gaan.'

Een andere speler die Melchiot kan bekoren, is David Neres. 'Neres is een sterspeler. Hij breekt defensies open. Hij ziet eruit als een Ajax-speler, ondanks dat hij niet uit de jeugdopleiding komt. Je hoeft ook niet uit de Hollandse school te komen om het goed te doen bij Ajax. Neres heeft internationaal succes door Ajax.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sjakio
hoop dat hij het nu weer laat zien, door de real perikelen haalde hij niet zijn normale nivo
0 0
aniet
ik heb afgelopen zomer paella overleeft in Madrid
met moeite
Mijn familie besefte dat niet
0 0
Labrador
Aldus the great Melchiot
0 0
BokkieBokstra
Laat Melchiot maar schuiven, bij Ajax vond ik het altijd een hele leuk speler en hij heeft een mooie carriere gehad en het altijd slim gedaan met contracten en clubs.
1 0
ETM
Leuk? Ik vond hem zwaar ondermaats bij Ajax. Maar in Engeland was hij uiteindelijk wel van waarde. Chelsea? Ik meen dat ze oa zn tackles geweldig vonden.
0 0
Web
Donny had verpieterd daar, totaal ongeschikt voor Real
Goed voor hem dat Ajax de pot stijf houd
2 0
cantharel
Hoe zit het met bijtekenen want daar hoor je niets meer over ?
0 -1
Henkjanklaas
Toch erg merkwaardig dat we helemaal niet officieel horen dat vdBeek blijft. Deze jonge spelers worden allemaal gek gemaakt door zaakwaarnemers. Waarom niet een paar jaar schitteren bij ajax en een vaste plaats in het Ned. elftal proberen te bemachtigen ? Zoals velen op deze site zeggen, kijk uit dat je zo jong niet op de bank belandt. Maar blijkbaar willen ze nog meer geld dan ze bij ajax al krijgen. Hoge mate van dommigheid.
0 -4
Libero
Heeft gewoon een lopend contract, waarom zou het wereldkundig gemaakt moeten worden dat dat niet verandert? Krijgt nu ongetwijfeld ook een opwaardering en dat zien we vanzelf wel gemeld worden.
4 0
Schwalbino
Klopt. Maar het klopt ook dat je carriere in een klap voorbij kan zijn en dat je nooit meer een cent met voetbal kan verdienen.
1 -1
MPAjax
één jaar goed doen en dan al weggaan is dom, beste leeftijd is tussen 24 - 26 beginnen bij een topclub als real anders moet je banken of verhuurd worden
0 0
Libero
Of je moet echt een uitzonderlijk talent zijn zoals Mbappe of Neymar.
Ook Vinicius Jr. die als het toptalent van dat moment werd bewierook, kon gewoon op het bankie plaatsnemen bij RM.
0 0
Ajacied0591
En dat is pas een echt groot talent die Vinicius Jr. jezus wat kan die gast voetballen voor zijn leeftijd
0 0
MK77
Donny er is er nog. is er nog.
Dooooony is er nohog
1 0