'Eigenlijk jammer dat Ten Hag er niet was'

FinnDekker, 03-09-2019 om 08:20, 7147 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kees Jansma en Kenneth Perez snappen de afwezigheid van Erik ten Hag op het Voetbalgala van De Telegraaf van maandagavond, maar hadden graag gezien dat de coach van Ajax toch was gekomen. Ten Hag had met zijn aanwezigheid een goed statement kunnen maken, namelijk dat hij boven de suggestieve kritiek staat.

'Ik vind het eigenlijk jammer dat hij er niet bij was. Hij heeft altijd niets gezegd, dat maakte op mij een hele sterke indruk. Als je ziet hoeveel shit hij over zich heen heeft gekregen, terecht of onterecht, dan vind ik het heel sterk dat je niet de behoefte hebt om te zeggen: nou, even serieus? Hij maakte juist een statement door niets te zeggen', aldus Perez bij Voetbalpraat van FOX Sports.

Kees Jansma is het eens met zijn tafelgenoot. 'Ik begrijp het zeer, want er wordt erg op de man gespeeld. Maar hij had wel moeten gaan en met een grijns rond moeten lopen. Het succes was er: vorig seizoen was fantastisch en nu doet hij wat hij moet doen, met een nieuwe selectie. Hij heeft het gelijk aan alle kanten aan zijn zijde, dan kun je er beter boven staan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fnatic
En dat stuk journalistiek vuilnis van een Driessen maar blijven zuigen, nu heeft Ten Hag weer een te groot ego.

Ik begin wel een beetje aan de verstandelijke vermogens van Valentijn te twijfelen. Hoe slim ben je bezig als je heel denigrerend zegt dat je niet onder de indruk bent van een paar Ajax supportertjes? Is dat niet vragen om ellende? Wellicht is dat zijn bedoeling ook?
3 -1
Libero
Ten Hag is nog groter door niet dan door wel te gaan. Die wist ook wel dat dit gezegd zou worden, maar ook daar heeft hij schijt aan.
Hij heeft overigens genoeg op 'zogenaamde kenners' gereageerd. Ik zou het ook niet pikken; dan vinden ze me maar niet the bigger man.
Fuck 'em.
3 -1
trooop
'Ze doen niet lief tegen me dus ik wil ze niet meer zien' is kleutergedrag. Dat is jezelf als slachtoffer opstellen. Past overigens wel helemaal in deze tijd, waarin gekrenkt en verontwaardigd zijn applaus oplevert.

Gewoon gaan, die eikels lachend een hand geven, een arm om hun schouder slaan; daarmee laat je pas blijken wie nou eigenlijk de man is.
1 -6
JariJari
Waarom gaan naar zo'n gaar gala? Vrije avond is fijner! Met MW Ten Hag op de bank.
1 -1
trooop
Dat is zeker waar. Zou stijl zijn geweest als hij dat als reden had gegeven.
0 0
Libero
Wat nou als je dat niet wil? Een beetje handen schudden en amicaal doen met addergebroed.
Dan ben je gewoon een hoer als je het toch doet, omdat anderen vinden dat je je als 'de man' moet gedragen? Flikker op zeg.
Integriteit.
Look it up.
4 -1
trooop
Dat hoeft niet amicaal te zijn, dat kan juist venijnig zijn. Zo laat je zien dat je alleen maar om ze lacht. 'Zo, valentijn, jij snap niet zoveel van voetbal of wel?'
Maar kennelijk kan ten hag er niet erg om lachen. Maar dan nog. Boycotten is altijd zo'n zwaktebod.
1 -2
Pierre Heno
VD? Die Jandido...die is pas écht erg!!! Daar krijg je meteen 't zuur van. Wàt voor idioot is dat zeg...?!
3 -1
ram
Ik heb deze gast echt nooit grappig gevonden. In tegendeel. Altijd extreem pijnlijk laag niveau. Maar dit gala sloeg echt alles...

Dat je als gearriveerde cabaretier gaat zitten met je pen en papier en dan niet verder komt dan een paar keer "JEEE MOEDER" roepen. Echt ongelooflijk... Dan kun je echt beter stoppen en gewoon post gaan bezorgen ofzo. Dat kan ook nog gewoon met je schreeuwbek dicht. Scheelt de samenleving ook weer.
0 -1
Ajax#1900
Precies dit!
0 -1
DeMeervanweleer
Die Kieft was ook aan het kruipen gisteren, eerst door zijn onafhankelijkheid als journalist belachelijk te maken door het voor de Telegraaf op te nemen en daarna zonder verdere relevantie het z.g. maten naaiende gedrag van Veltman noemen toen het over van Bommel ging. Dit om maar vooral niet voor Ajax minnende media te worden uitgemaakt, terwijl iedereen weet: Wimpie is niet zo van Ajax...
3 -1
Cello
Ach....of Wimpie niet zo van Ajax is, dat weet ik niet....
Maar wanneer dit wel zo is dan is Wimpie wel heel snel vergeten, dat hij veel, zoniet alles aan zijn opleiding en start van carriere bij Ajax te danken heeft. Het zal dan ook wel zo zijn, dat juist vanwege zijn Ajax achtergrond, hij probeert wat minder pro Ajax over te komen. Dat kan. Maar of dat dan gelijk betekent dat ie niet zo van Ajax is....??.
0 -1
masterrr
Wimpie heb ik altijd wel gemogen, maar krijgt ook betaald door de Telegraaf
2 0
Cello
Precies. En de hand die je voedt val je niet snel af hè... Daarnaast zal ie ook wel zo zijn bedenkingen hebben hoor over wat er nu allemaal gebeurt en vooral de manier waarop. Maar daarover houd hij wijselijk, denk zelfs terecht, zijn mond. Hij zat finaal aan de grond na al zijn problemen en heeft De Telegraaf en John de Mol (Veronica) gewoonweg nodig om al zijn schulden weg te werken.
1 0
Bocarra
Precies wat ik zeg Kenneth. De aanvallen vanuit de Televaag en Veronica legt ten Hag elke keer naast zich neer en volgt onverstoord zijn pad. Tot grote irritatie en frustratie van de media die dit roept. In mijn ogen ijzersterk. De successen spreken voor zich en de rest heeft hij toch geen invloed op. Ten Hag blijft zichzelf. Het gaat niet om je uiterlijk of afkomst maar om wie je bent en wat je presteert. Dat laatste valt niets op aan te merken. Ten Hag ga zo door en negeren die pulpmedia.
5 0
Pierre Heno
Wat een opgeblazen gedoe hier op AS door een paar Ten Hag adepten. In NL zijn miljoenen aanh
0 -4
Libero
Nou, voel je vrij je heil elders te gaan zoeken, hier op AS is het een ruime meerderheid die het vileine gelul van de TG zat is.
Dat jij de boel probeert te spinnen alsof je de minister van propaganda in Pyongyang bent gaat daar niets aan veranderen.
2 -1
Cello
Precies. En nu gaat hij niet en blijft hij ze negeren. Gewoon doorgaan.
En Tadic verwoordde het ook mooi. Prijsje ophalen is leuk, maar niet meer dan dat, het gaat om de prijs die je als team, die je met je team haalt. Dat is en vind hij veel en veel belangrijker dan dit en deze avond.
0 -1
Simpelishetmoeilijkst
De Telegraaf is de krant vsn Amsterdam, en zo’n 50 jaar geleden was het een echte Ajax-krant, maar helaas niet meer. Misschien kunnen ze beter naar Lampenstad verhuizen.
2 -1
rogerbandit
Ja en tijdens bezetting van de Duitsers in 40-45 was t een moffenkrant voor de NSB!!!!!
1 0
Ruff Rhythim
Er is ergens gewoon een grens....
En als die overschreden wordt is het feit of je "ergens boven moet staan" allang de issue niet meer.
5 0
Cello
Juistem. En de enige die die grens bepaalt (wanneer die overschreden is geworden) , dat is EtH in deze. Hij is het onderwerp van discussie.
En het is net als wat anderen ook al zeiden. Hij negeert vrijwel altijd elke kritiek, die zijn kant op komt, tenzij er af en toe in een interview naar gevraagd wordt. En zelfs dan kiest hij ervoor om er niet of niet diep op in te gaan.
En met het negeren van de Telegraaf ging hij gewoon verder door niet naar het Telegraaf feestje te gaan.

Persoonlijk vind ik het toch al vrijwel ieder jaar een aanfluiting van jewelste. En blijft het verwonderlijk, dat de halve voetbalwereld uitloopt om erbij te zijn. En de manier van punten geven door een groep van mensen die ooit in de voetbalwereld aktief waren....heb ik ook zo mijn vraagtekens bij.
Ik zie meer in het systeem, dat alle coaches en alle aanvoerders een top-3 inleveren van spelers en coaches die zij het beste vonden het afgelopen seizoen. Dat ook gelijk doen voor beste veld en talent van het seizoen. Waarbij je dan natuurlijk nooit op jezelf kunt stemmen. Dat lijkt me een beter systeem om tot beste voetballer te komen.
0 0
Web
Juist, en het siert hem dat hij nergens op reageert
Maar het houd een keer op
2 0
Gerrr
Er wordt veel gesproken over Ten Hag dat hij er niet was.

Van Bommel was er ook niet ......
7 0
masterrr
Elk ander voetbalgala was hij gewoon naar toe gegaan, heeft puur te maken met Telegraaf. En daar heeft hij volledig gelijk in. Het is een hetze, omdat ze TH niet in het Amsterdamse plaatje vinden passen. Nou ik ben geweldig blij dat hij Ajax een stap verder heeft gebracht in het moderne voetbal. Vind het een echte vakman en lijkt me een fijne kerel voor de spelers. Pak die rare Van Bommel maar eens aan!
5 0
fanforeffer
De Tg en met name Driessen geven overal een negatieve draai aan ! Als ie was gegaan hadden ze geschreven dat TH graag in de schijnwerpers staat en dat ie de eer opstrijkt van zijn assistenten etc. Dat is juist het punt ; De TG /Driesen schrijft, over alles wat TH doet , iets negatiefs . Vaak niet gebaseerd op waarheid !
2 -1
Ajacied33
Heerlijk, heel voetballand Nederland praat erover. Gewoon respect voor TH, het is geen kritiek meer maar een hetze. Ze spelen op de man, is toch zielig van de TG
13 -1
grannig mokum1
RESPECT VOOR TH
10 0
Dennis1964
#FuckTelegraaf
8 0
MK77
Dat hele gala is ook een nietszeggend geneuzel.
9 0
Pierre Heno
Deze hele heisa is volledig nietszeggend en vooral op AS gaande. In heel NL zijn miljoenen aanhangers van Ajax....denken die paar Ten Hag adepten op AS nu daadwerkelijk dat deze discussie landelijk speelt? Natuurlijk niet. Op AS ben je al talk of the town met 20 duimpjes......20!...hoeveel promille is dat onder de Ajax supporters? AS bestaat vooral uit virtuele vriendenclubjes van puberale leeftijd die vooral moeite hebben met andere meningen dan die welke zij graag anderen opleggen. Wie coach Ten Hag met feiten bekritiseert wordt door dit zooitje meteen afgeserveerd als Ten Hag hater en wat al niet meer. Jongens.....tijd om eens wat volwassener te worden en het leven eens met wat minder alcohol uit te proberen.
0 -4
BRAMHOUTEN
ben jij ook een puber?
0 0
Libero
Gelukkig heeft de übervolwassen Pierre Heno geen enkel probleem met tegengestelde meningen.
Pas als de meningen overeenkomen met die van Pierre Heno zijn het feiten en om feiten kan je niet heen.
Win-win!
2 0
Cello
Jammergenoeg is die hele nietszeggende heisa, vooral hier op AS, met daarnaast al dat andere waar jij continu de kont tegen de krib gooit, ook hier op AS, niet voldoende reden om AS te verlaten en jezelf aan te sluiten bij die miljoenen aanhangers van Ajax in de rest van NL. Heel jammer.
1 0
AjaxCitizen
Gelukkig zijn er ook nog analisten die gewoon zien dat Ten Hag al vanaf het begin zwart wordt gemaakt door De Telegraaf en dan met name die kut Driessen. Misschien hebben ze ook gelijk dat hij met aanwezig zijn op het gala een sterker statement kon maken, maar toch mooi om te zien dat zij hetzelfde zien gebeuren als wij zien. Niet zoals die sneue mensen van de VI die Driessen in bescherming nemen.

Die vuile hond van een Driessen moet lekker aan de schandpaal worden gehangen, want het begint steeds meer en meer een eng mannetje te worden. Het erge is dat hij gewoon geniet van alle commotie rondom zijn persoon. Walgelijke narcist.
2 0
VoorMokum
Niemand is groter dan de club. Zeker dat zielige krantje niet. Ten Hag maakt een duidelijker statement door niet te komen ik.
3 0
Sluk
Daar zit een kern van waarheid in, maar ik zou ook geen zin hebben om de schone schijn op te houden in een gala waar de organisator je door de stront blijft trekken.
4 0