Mols: 'Een ongelooflijke liefhebber van Ziyech'

FinnDekker, 29-08-2019 om 16:45, 6225 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Michael Mols is een groot fan van Hakim Ziyech, zo vertelt de oud-voetballer aan De Telegraaf. De geboren Amsterdammer is dan ook blij dat de 26-jarige Ajacied koos voor een langer verblijf bij Ajax en dus in de Eredivisie blijft spelen. 

'Ik ben een ongelooflijke liefhebber van Hakim Ziyech. Ik begrijp dat een trainer soms grijze haren van hem krijgt, maar ik hou er van als spelers risico in hun spel leggen, zeker in het geval van Ziyech. Voor hem ga ik naar het stadion, ik ben blij dat hij nog in Nederland voetbalt', aldus de ex-international.

Woensdag was de linkspoot nog belangrijk met een assist tijdens de overwinning op APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League. Vorig seizoen had de Ajacied met 21 goals en 24 assists een groot aandeel in het succes. Recentelijk verlengde Ziyech zijn contract tot en met de zomer van 2022. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Mols, over heerlijke voetballers gesproken waar je voor naar een stadion gaat en waarvan je je afvraagt hoe het kan dat die nog in de eredivisie voetbalden.

Wat een draaitol. Maar zat in een toptijd van oranje en kwam tekort voor het niveau Kluivert, Nistelrooij etc.
3 -1
Cupmetgroteoren
In zijn jaar dat ie verkozen werd tot beste voetballer van Nederland was ie geweldig. Geweldige techniek. Helaas mentaal niet altijd een killer geweest.
2 -1
Schip
Had hem een loopbaan als Ronald de Boer gegund. Dus niet steeds als technische draaitol op 9 verrot worden geschopt, maar als half met het gezicht naar de goal mensen uitspelen, combineren en voor de goal komen.

Scoorde ook niet heel veel dacht ik. Was alweer vergeten dat hij beste speler is geweest.
1 0
Cupmetgroteoren
Bij Rangers deed ie het ook niet slecht, vooral in het begin.
1 0
Aad82
Wie niet gap, wie niet.
3 0