'Komen hervormingen aan, daar moet je bij zijn'

JesseTH, 27-08-2019 om 20:10, 7846 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het is volgens Marco Timmer, Ajax-watcher bij Voetbal International, van levensgroot belang dat Ajax zich woensdag ten koste van APOEL Nicosia plaatst voor de Champions League. Niet alleen voor de korte, maar ook voor de lange termijn, wanneer de UEFA plannen heeft voor hervormingen van de Europese competities.

'Ajax wil groeien en bij de beste 32 clubs internationaal gaan horen', spreekt Timmer. 'Er komen hervormingen aan en dan moet je er eigenlijk bij zijn. Dan moet je er ook voor zorgen dat je Champions League haalt. Dan kun je doorgroeien. Niet alleen dat, je kunt ook een gevoelige tik uitdelen aan de concurrentie, die niet in de Champions League speelt.'

Dinsdag sprak Erik ten Hag uit dat het seizoen niet mislukt is bij het mislopen van Champions League-voetbal en Timmer begrijpt dat wel. 'Het is natuurlijk onzin om te zeggen dat het seizoen dan mislukt is. Als ze de titel pakken en ze halen de finale van de Europa League, dan kun je moeilijk zeggen dat het seizoen mislukt is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ErikDeBosz
Seizoen zonder CL is gewoon mislukt. Alleen ten Hag denkt van niet, hoewel hij zich als angsthaas natuurlijk alweer probeert in te dekken.
0 -5
JariHeijden
Jankbal...
2 0
NouridolbergNeres34
Je moet je gewoon plaatsen tegen zo een koekebakkers elftal en dat gaat ook gebeuren, het probleem zit hem meer in dat de selectie niet evenwichtig is. We hebben 86 verdedigers, maar op het middenveld missen we creativiteit.

In de groepsfase gaat dat zeker een ding worden als je blijft spelen met blind en die vrachtwagenchauffeur marin ernaast.
1 -2
Bjorn
Morgen is cruciaal. Je pakt minimaal 50 miljoen meer inkomsten dan PSV waarmee je het gat vergroot en je sluit wederom aan bij de Europese elite. Zeker het eerste kan zorgen voor definitieve alleenheerschappij wanneer er goed met het geld wordt omgegaan.
0 -1
Lewis Hamilton
Die superleague gaat er komen, want de clubs zullen gewoon het huidige contract met de UEFA niet verlengen in 2024. Ajax heeft VD Sar in een goede positie, maar je zal op de ranking hoog moeten blijven staan om erbij te horen.

Ik denk ook wel dat de grote clubs Ajax er graag bij willen hebben als by far de grootste club van Nederland. Ik denk eerder dat ze in Eindhoven moeten gaan vrezen of ze niet buiten de boot gaan vallen...
1 -1
Simpelishetmoeilijkst
Ik denk dat ze Ajax er Graig bij willen hebben, want het is een vsn de moisten, en klassieke clubs can de wereld, uivinder van mooi voetbal, aan Allen’s en fijn om te zien, nasty dst betonvortbsl vsn veel clubs, dat doidsaai is.
0 -1
Bjorn
Bij de 32 clubs zullen wij zeker zitten, daar bestaat geen twijfel over. Zowel op basis van historie, uitstraling als huidige ranking (20).

PSV moet inderdaad vrezen. Ik denk dat ze er misschien net bij worden genomen als club 28 tot 32.
0 0
Flarkow
Het seizoen is in mijn ogen wel degelijk mislukt als je kijkt wat we vorig jaar bereikt hebben.

Ik weet dat dit waarschijnlijk niet meer zo snel voorkomt maar toch je moet ergens een grens stellen lijkt mij.
Plus die 40mil is ook weer mooi meegenomen hopen dat er dan nog een leuke speler bijgekocht gaat worden al heb ik daar geen goed gevoel bij.

Ik heb wel een goed gevoel over morgen het zou toch van de zotte zijn als we dit … clubje niet pakken en slechter dan vorige week kan niet.
Ik ben zeer benieuwd hoe we het juist nu zonder de o zo belangrijke Donny gaan doen... succes boys!
0 -1