Perez niet bang voor APOEL: 'Ajax was dramatisch'

JesseTH, 25-08-2019 om 20:15, 11295 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kenneth Perez denkt niet dat Ajax erg bang hoeft te zijn voor APOEL Nicosia. De Amsterdammers kenden in de wedstrijd op Cyprus de nodige moeite met de opponent, maar dat kwam volgens de oud-Ajacied vooral door Ajax zelf. Over de vervanging van de geblesseerde Donny van de Beek maakt hij zich dan ook geen zorgen.

'Ik denk dat het niet zo heel veel uitmaakt tegen deze tegenstander', aldus Perez in de studio van FOX Sports. De voormalig middenvelder heeft het vermoeden dat het mindere spel van de Amsterdammers vooral bij henzelf te zoeken was. 'Ajax was gewoon dramatisch. PAOK was hier (in Amsterdam, red.) wel veel beter dan daar (in Thessaloniki, red.).'

'Bij Ajax, zeker Europees, kloppen de onderlinge afstanden niet', meent Perez. 'Er is zoveel ruimte als je de bal verovert. Dan is er voor de tegenstander ruimte om te spelen. Dani de Wit is een soortgelijke speler als Van de Beek. Een hele harde werker die ook de loopjes maakt. Dus kies je daarvoor, of voor een artiest?'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Prima dat hij de Wit noemt. In mijn ogen een onderschatte speler.

Zolang Apoel onze passes vooruit zo makkelijk weet te onderscheppen en er meteen overheen kan walsen kun je zijn duelkracht goed gebruiken.
0 -2
gi0vanni
Onderschat? Is duidelijk geen super talent. Gaat dit jaar ons echt niet in de halve finales CL brengen. Als hij echt zo goed is had hij er een uit de basis moeten spelen maar dat kan hij tot nu toe niet. Zal een nuttige (wissel) speler zijn maar niet de redder van Ajax. De komende jaren maar eens kijken welke talenten doorbreken want ze moeten pas spelen als ze goed genoeg zijn.
1 0
ETM
Ik ben wel bang voor Apoel en dat om de simpele reden dat de belangen (druk) gigantisch zijn. Daarbij Ajax nog onzeker speelt, bij vlagen erg goed, maar soms ver terugzakkend, en omdat Ajax geen uitdoelpunt heeft gemaakt.
Het scenario dat Ajax Apoel van de mat veegt zou me niet verbazen. Maar het scenario dat het toch mis gaat 1-1 ofzo, zou me eerlijk gezegd ook niet verbazen.
2 0
BRAMHOUTEN
als ajax vol geconcentreerd blijft en niet denken dat het een makkie is winnen ze. maar daar zit het gevaar. uit was er ook een bepaalde gemakzucht. Ik denk dat de steun van het publiek nu belangrijker wordt als ooit. 90 min lang....
1 0
Babangida83
Perez heeft ons centrale duo niet zien spelen vorige week. Qua lengte en kracht geen partij voor die Cyprioten.

Wat Perez betreft, hoop ik dat hij verre van Ajax blijft met zn De Wit is een soortgelijke speler als Vd Beek. Op geen enkel gebied te vergelijken. Ook niet als hele harde werker.
0 -1
TOOL
Volgens mij gaat het helemaal goed komen! In de uitwedstrijd was Ajax in het begin veel een veel sterker, het voelde alsof het een walk-over zou worden. Als Ajax thuis er druk op kan zetten dan houden ze nooit stand.
2 0
Ajacied33
Tuurlijk komt het goed man, maak me totaal niet druk om woensdag. Wordt een simpele 3 a 4-0
0 -1
AFCA1961
Eigenlijk stuitend.....van halve finalist CL (en eigenlijk finalist) naar bang zijn voor Apoel Nicosia......groter kan het contrast bijna niet. En dan tot de conclusie komen dat er eigenlijk gewoon weer heel erg slecht is ingekocht.
4 -2
jaripettersson
Nee, dat is niet de conclusie.
1 -2
Engeltje
Ben er anders helemaal niet gerust op hoor
2 -1
NouridolbergNeres34
Perez is knettergek, hoe kan je donny vergelijken met die simpele draver de wit.
3 -1
TOOL
Zelfde type voetballer is de vergelijking niet het niveau.
4 -2
AFCA1961
Ja dat vind ik nou ook.......De Wit is een middelmatige speler
0 -1
Web
Dat zou ik maar niet doen Perez, dan zijn er wel andere opties
2 0
Schip
Perez die voor Dani de Wit pleit. Had ik vooraf geen geld op gezet.
0 0