'Je kunt Veltman tegen Duitsland goed gebruiken'

ThijsZwagerman, 25-08-2019 om 12:20, 4262 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Graafschap-trainer Mike Snoei en FOX Sports-analist Hans Kraay jr. kunnen goed begrijpen dat Joël Veltman in de voorselectie van het Nederlands elftal is opgenomen. De ervaren verdediger werd lang niet geselecteerd voor Oranje, maar mag nu hopen op een plekje in de definitieve selectie voor de EK-kwalificatieduels met Duitsland en Estland.

Kraay jr. denkt dat het Nederlands elftal met name tegen Duitsland iets aan Veltman heeft. ‘Hij (bondscoach Ronald Koeman, red.) heeft hem geselecteerd op zijn verdedigende kwaliteiten. Dat kun je tegen Duitsland goed gebruiken.’ Snoei is het met Kraay eens en neemt het bij Goedemorgen Eredivisie op voor de Ajacied.

‘Er is altijd wat kritiek op Veltman, maar bij elke trainer staat hij als eerste in de opstelling. Nu wordt hij weer geselecteerd voor het Nederlands elftal. Ook doordat Dumfries wat worstelt met zijn vorm, daar ligt het ook aan’, zegt de trainer van De Graafschap.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vdhaas
Ik kan geen twee betere nederlandse rechtsbacks verzinnen. Logisch dus inderdaad.
2 0
ErikDeBosz
Je kunt Veltman nooit goed gebruiken.
1 -5
Rommy
Als ballenjongen
0 -3
Cupmetgroteoren
Er is niks beters op rechtsback. Groot talent, op van dijk, de ligt en de jong na, ontbreekt ook. Op de Nederlandse velden zie ik ook geen absolute toppers van het kaliber sneijder- van persie.
1 -2
aniet
Ik snap het duidelijk niet, Veltman die 100x beter dan ik voetbalt, maar niets in Ajax te zoeken heeft, met (zo zeg je dat tegenwoordig) alle respect. Nu ook terug in oranje?
Zijn onrust en onbehouwenheid maken het team onrustig, heb ik het nog niet over zijn lengte als cv, daar ik ook niet zo groot ben en het haat als mensen dit als reden noemen
Maar ik snap het duidelijk niet
2 -1
ArthurG
Hij zal als rechtsback geselecteerd zijn lijkt me. Centraal moet hij sowieso Van Dijk, de Ligt en de Vrij voor zich dulden. Op rechtsback hebben we nou niet veel toppers rondlopen bij Oranje, dus daar zou het kunnen voor hem.
1 0
JanTa
Jij als campingvoetballer hoeft er ook niet veel van te snappen als Ten Hag en de bondscoach het maar snappen.
2 -3
ram
Ik haat "met alle respect".
1 0
JanTa
Haat en respect gaan niet samen.
0 -2