'Dolberg nog steeds grote spits in Denemarken'

ThijsZwagerman, 25-08-2019 om 09:15, 3985 views, NOS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Christian Ipsen, journalist bij TV 2 in Denemarken, suggereert dat Kasper Dolberg de afgelopen twee seizoenen moeite heeft gehad met de speelstijl van Ajax. In gesprek met de NOS gaat Ipsen in op de situatie van zijn jonge landgenoot, in wiens kwaliteiten de journalist nog altijd vertrouwen heeft.

‘Hij heeft de laatste jaren wat problemen gehad, maar hij is nog steeds een grote spits in ons land. Hij is pas 21 jaar en heeft erg veel potentie. Dat ziet ook bondscoach Åge Hareide. Maar misschien had hij de afgelopen jaren wat moeite met de speelstijl van Ajax’, vertelt Ipsen over Dolberg.

De Deense journalist denkt dat Dolberg wellicht niet kan omgaan met druk die de voetbalwereld met zich meebrengt. ‘Misschien heeft hij hetzelfde wat veel jonge spelers hebben. Een goed eerste jaar bij een grote club als Ajax, maar daarna niet kunnen omgaan met de druk die het met zich meebrengt en dan gaat het vertrouwen weg.’

Toch heeft Ipsen nog altijd veel vertrouwen in Dolberg. ‘Hij kan nog zeker een topspeler worden. In Denemarken wordt hij nog altijd gezien als de nieuwe grote ster. Hij is een van de grootste Deense talenten en gaat zeker een belangrijke rol spelen voor de nationale ploeg.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanforeffer
Ik ga hem missen en helemaal dat hele mooie ingetogen vieren van een doelpunt !Heerlijk. Als ik dan die Fer zie bij rotjeknor die een goal maakt tegen fc balopdak en dan hard rennend en tokkies opnaaid en met veel gebaar op zijn hart en het logo slaat. tjonge tjonge ik wil die liefde voor de club wel eens zien als hij erover een maand of 2 nastaat en niet meer aan spelen toekomt. dan deugt er van de club en de trainers niet meer .
Geef mij maar Dolberg !
0 0
BayernvanNederland
Dolberg speelt al twee jaar als een natte krant.
En dan mogen we echt blij zijn met 20-25 miljoen.

Compenseert enigszins (maar helaas niet helemaal) de nieuwe serie miskopen van Marc Netto (Promes 16M, Marin 12M, Magallan 9M, Pieri 5M, Scherpen 2M = totaal 44 miljoen).
0 -8
insectenverdelg
en Frenkie mistte 1 euro en leverde bijna t dubbele hier van op.
0 -1
Ajacied33
Ga je dat nou bij elke topic neerzetten?
6 -1
ajaxdordtt
Hij vindt het echt geweldig bedacht van zichzelf blijkbaar. Een boodschap die niemand mag missen.
4 -1
Ajacied33
Irritante gast is het
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Trol niet happen
0 -1
Superman
Groot maar niet vrolijk
0 -1