'Ik denk dat Ajax de boel wilde opstoken'

FinnDekker, 20-08-2019 om 07:35, 8446 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Arman Avsaroglu denkt dat Ajax een spelletje heeft gespeeld met PSV wat betreft Steven Bergwijn. De aanvaller werd meerdere keren in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar tekende onlangs bij in Eindhoven. Het doel van Ajax was nooit om de speler te contracteren, denkt de commentator.

'Het leek even of het bijna rond was. Bergwijn deelde foto's met kersvers Ajacied Quincy Promes op zijn sociale media. Maar volgens mij is er nooit een bod geweest', aldus Avsaroglu. 'Ik denk dat Ajax een beetje de boel wilde opstoken. Als Hakim Ziyech was vertrokken, dan hadden ze de interesse misschien geconcretiseerd, maar Ajax had nooit meer betaald voor Bergwijn dan het bod van Sevilla FC van zo'n 25 miljoen euro.'

'Ook omdat het vanuit PSV gezien natuurlijk niet slim zou zijn', haakt Sjoerd Mossou in bij NOS Sportforum. 'Als je je beste spelers verkoopt aan Ajax, dan geef je het op.' Naast het contracteren van Promes werden de contracten van David Neres en Hakim Ziyech opgewaardeerd, waardoor de mogelijke komst van Bergwijn minder relevant werd.

Denk jij dat Dusan Tadic de eerste goal maakt en Ajax wint van APOEL? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Volgens mij hadden PSV en o.m. de Telegraaf er veel meer belang bij om de boel een beetje op te stoken. Maar die jongen heeft gelukkig bijgetekend dus kunnen we lekker stoppen met dit non-verhaal.

Er was geen bod van ons, en ook niet van een andere serieus te nemen club.
0 0
PetrusKeizer
zo. ze hadden weer wat om te schrijven, hoor. wat n uitgekauwd verhaal, over die Bergwijn.
0 0
Bky
- Media *blaast alles op voor de clicks*.

Ook media: "Ajax deed net of alles rond was en stookte de boel op".

Fuck logic.
0 0
Lazell
Iedereen meent er verstand van te hebben en alles wordt maar gepost. Commentatoren, journalisten, je leest hun mening dagelijks.

En iedereen die 1x ergens over voetbal praat is meteen analist. Is allemaal van zo'n triest niveau.
0 0
Meerkoet
Als Ajax niet officieel heeft geinformeerd, waar komt het dan vandaan?
Het enige wat ik zag was tweets van Bergwijn zelf met een hint naar Amsterdam.
Ik denk eerder dat zijn zaakwaarnemer een spelletje speelde.
2 0
Bocarra
De media verzint allerlei verhalen en als het dan niet waar blijkt te zijn dan zitten er kwade bedoelingen van Ajax achter. Ik heb Overmars toch duidelijk horen zeggen dat bij een vertrek van 1 van de spitsen Bergwijn een mogelijke versterking is maar daar heel sterk aan twijfelde omdat hij PSV financieel niet sterker wou maken. Niet meer en niet minder. Ze zijn allemaal gebleven. Dolberg vertrekt nu waarschijnlijk en Promes is zijn vervanger.
0 0
aniet
Deze Calimero opmerking heeft zijn oorsprong bij Van bommel
0 0
roodwit007
Nog een keer Overmars beslist NOOIT te NIMMER alleen alles gaat via de R.V.C , dus ik vind het een lul verhaal van personen die uiteindelijk niet eens weten hoe het werkt bij Ajax ,Overmars is wel degenen die reageert bij een andere club maar beslist NIETS onthoud dat media als je onrust wilt stoken zorg voor een zetel in de R.V.C
0 -1
Lazell
De RvC mag alleen beslissingen afkeuren, die mogen zelf geen beslissingen maken. En die mogen ook niet zomaar alle beslissingen afkeuren.

Buiten dat heeft Ajax zich nooit gemeld, of nieteens geïnformeerd. Melden en informeren zijn geen dingen waarbij een RvC ook maar 1 vinger uitsteekt.
0 0
DT10
Arman Avsaroglu: "Ik denk..."

Niet doen Arman, je bent een journalist!
0 0
Welja
Ik denk dat de media van een mug een olifant heeft gemaakt om de kranten te vullen.
0 0
Cello
Het hele Bergwijn verhaal is meer een verhaal van de media geweest dan dat het echt reëel is geweest. Tuurlijk....de media heeft Overmars naar Bergwijn gevraagd en die heeft het een interessante speler genoemd. Maar let wel....Overmars begon er niet zelf over, hij werd ernaar gevraagd. Net zoals Bergwijn werd gevraagd naar Ajax.....wat hij op zijn beurt ook wel zag zitten.

Maar dan lijkt het meer alsof de media iets aan het creëren is dat er nooit werkelijk is geweest.

Daarnaast heeft Bergwijn afgelopen weekend nogmaals aangegeven, dat Ajax helemaal niets heeft laten horen, niet bij hem, niet bij zaakwaarnemer en niet bij PSV.

Dan proberen ze nu hun berichtgeving te vergoeilijken door te stellen dat alles niet heeft plaatsgevonden omdat Promes is gekomen en omdat Ziyech en Neres hebben verlengd. Tsjah. Maar dat zegt niets, want "voor hetzelfde geld" had Ajax weer een tropische verrassing uit Zuid Amerika gehaald. Kortom, zoals het er nu uitziet is het eigenlijk alleen iets dat heeft geleefd in de media (en daardoor bij supporters) en nergens anders.
3 -1
Aspers73
Was weer een fantastisch interview. Ik heb liever spelers die normaal kunnen praten als ze wat gevraagd worden.
3 0
Lazell
Lijkt wel alsof ze bij PSV meer zitten dan bij andere clubs. Willems, Depay, nu weer Bergwijn.
0 0
geronimo
Ik denk dat Bergwijn zelf heel graag naar Ajax wilde gaan , bij Ajax hebben ze het nooit over hem gehad
1 0
Ferd
Ajax heeft niets opgestookt. Ajax heeft nooit gezegd interesse te hebben, alleen hebben ze het nooit ontkent
2 0
JariHeijden
Overmars heeft wel degelijk door leren schemeren dat Ajax interesse heeft. Hij ging Bergwijn en interessante speler voor Ajax. Daarmee zeg je niet dat Ajax een bod gaat doen, maar je voedt daarmee wel speculaties.
0 -1
Ferd
Overmars heeft gereageerd op een vraag uit de media. Maar nooit gezegd dat Ajax daadwerkelijk interesse heeft gehad, of dat ze een bod wilden gaan doen.

Bergwijn stookte meer op instagram.
0 0
JSF
Topclubs vinden zoveel spelers interessant. De rest (invulling) noemen we media
1 0
Ajaxadept
Wellicht dat Ajax ooit heeft overwogen om Bergwijn van PSV te kopen, maar ten eerste is Bergwijn geen buitencategorie en ten tweede vroeg PSV absurd veel geld voor deze speler. Bergwijn zelf had er wel oren naar, gezien zijn reacties op social media! Wss gokt hij nu op een transfer naar een buitenlandse competitie. Als speler wil je immers toch CL spelen, vraag is of dat PSV de komende jaren gaat lukken....!
1 0
Maxwell_5
Mooie binnenkomer nadat Bergwijn zelf al tekst en uitleg heeft gegeven.
0 0
kaashaas
Ik zie dat er weer iemand met zn verkeerde been uit bed is gestapt omdat hij of zij geen mening van een ander kan accepteren.

Thumbs down wellicht een mooi forum naampje voor je
0 0
RuffRhythim
Je weet toch dat dat onze vriendjes uit eindhoven e.o. zijn die het niet kunnen vinden bij hun eigen club en niks beters te doen hebben dan zich te vergapen aan een club die er wèl toe doet?
1 0
kaashaas
Ja eigenlijk wel
0 0
Rentokill
Ik denk dat de heer Avsaroglu door zijn eigen vakgenoten in de maling is genomen.
1 -2
TontoKarnaggel
Dus Ajax wilde de boel opstoken door GEEN bod te doen? Wat een naaistreek van Ajax. Aan de andere kant... misschien wilde Ajax gewoon psv terugpakken omdat die de boel opstookte door GEEN bod te doen op Neres, Donny en Ziyech.

Maw, dikke bs, de media ( en bergwijn ) stookte dit op, wat heb je vanuit Ajax nou helemaal over dit onderwerp gehoord? juist, vrijwel nada.
6 -3
Rentokill
nada?
0 -3
kaashaas
Tja, de media roepen van alles dus wie stookt hier.
Ajax zal meer speler op een lijstje hebben staan.
Ook hier kan je weer een mooi verhaal van maken maar de vraag blijft: waarom zou Ajax hier baat bij hebben?
Over elk klein regeltje word er van alles breed uitgemeten.
Misschien is het een goed idee om eens in een spiegel te gaan kijken.
0 -2
Rentokill
Wie er ook stookte: Het is aardig gelukt. Ben blij dat we Bergwijn niet hebben. Was vorig seizoen paar wedstrijden goed en zakte daarna weer ver terug.
1 -4
Matts
Volgens mij was meneer de zaakwaarnemer de eerste die het gerucht de wereld in hielp dat Ajax Bergwijn wilde hebben... Dus wie is de boel dan aan het opstoken?
2 -3
Superman
Steventje heeft nog steeds spijt dat hij niet bij het grote Ajax zit.
1 -2
Schip
Bergwijn is een prima gast toch. Wilde graag naar Ajax, laat zich daarvoor of daarna ook nooit stokerig uit naar Ajax toe en bleef netjes naar de club waar hij onder contract staat toe.

Bij Ajax dreigde een exodus, waarbij Ajax niet alleen kwaliteit maar ook het Nederlandse Ajax gezicht dreigde te verliezen. Dan is het heel logisch en zelfs verstandig om via de zaakwaarnemer eens voorzichtig te informeren of Bergwijn oren zou hebben naar een overstap, mocht die situatie zich gaan voordoen.

Zou een prima opvolger van Neres zijn geweest. Nederlands, Ajax achtergrond, vleugelspeler, international, nog steeds relatief jong.

Is geen stookkwestie, is anticiperen. Dat de zaakwaarnemer dit waarschijnlijk naar buiten bracht om een en ander te versnellen of af te dwingen is iets anders.

Onmogelijke transfer trouwens. Veel te duur.
3 -3