'Geen enkele sprake dat Ajax Dolberg wil verkopen'

ThijsZwagerman, 16-08-2019 om 23:30, 11668 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hans Kraay jr. stelt, in tegenstelling tot de berichtgeving van Voetbal International, dat Ajax Kasper Dolberg niet wil verkopen. De verslaggever van FOX Sports laat op de voetbalzender bovendien zijn licht schijnen op een eventueel tijdelijk vertrek van de Deense spits.

'Hij heeft nog een tweejarig contract, maar er is geen enkele sprake van dat zij (Ajax, red.) hem willen verkopen. Een verhuur lijkt mij dan geen slechte optie, als hij ergens anders aan spelen toe kan komen. Bij Ajax zit hij op een dood spoor', stelt Kraay vrijdagavond. 

De verslaggever vindt het schrijnend dat Dolberg tegen PAOK op de tribune moest plaatsnemen. ‘Tadic is nu de nummer één en tegen PAOK valt Huntelaar vervolgens in. Logisch, maar alsnog valt Dani de Wit eerder in dan Dolberg. Dan kan ik me voorstellen dat hij een verhuur ook wel een goede move vindt.’

Denk jij dat Ajax tegen VVV Venlo scoort uit een penalty? Zet in en krijg 4 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HStorm
Helaas misgegokt. U gaat niet door naar de volgende ronde.
0 0
Minsc
Verhuur is natuurlijk een vreselijk slechte optie, dan krijg je hem terug met nog maar een eenjarig contract. Prima analist, Hans, maar verder niet de slimste.
1 -1
Sterretje73
Onzin, als hij daar nl ook niet uit de verf komt is het gewoon over en klaar. Dan heb je nog een 1 jarig contract en kan je hem alsnog verkopen.
1 -1
Schip
Hoezo is dat onzin? Als Dolberg na een mislukte verhuur moet worden verkocht met slechts een contractjaar, wat denk je dan dat clubs nog voor hem willen neertellen? Die loopt praktisch gratis de deur uit.
0 0
Cupmetgroteoren
Absoluut niet verhuren maar juist verkopen. Er zit geen brandstof meer in dolberg. Dat is echt over.
2 -4
Michels
Ik hoop dat je gelijk hebt Hans!
0 -1
ajaxdordtt
Ik hoop het Hansie. Zou ik hem wel een jaar verlengen want als hij de Ligue 1 aan gort schiet kan Ajax daarna denk ik een dikke middelvinger krijgen.
1 -2
MrPink
Normaal praat Hans iedereen weg...
1 0
3*stars*3
Zou mooi zijn als hij gewoon verhuurd gaat worden.
Lekker een seizoen lang basis spelen maar...Moet hij wel een seizoen fit blijven.
Maar Hans lult verder maar wat mbt Dolberg en Ajax (bank).
Dani de Wit is natuurlijk geen spits.
Dolberg heeft ook geen contract tot 2021 maar had vorig seizoen nog verlengd tot 2022...
2 0
FrankBeton
Jammer
0 -1
Schwalbino
De laatste maand is een hoop te doen over Dolberg terwijl het probleem van Ajax niet Dolberg heet. -- Hij laat het niet zien maar dat deed hij vorig seizoen ook niet, --
0 0