Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'APOEL is een club waar je rekening mee moet houden'

NielsOpdam, 15-08-2019 om 23:20, 15829 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mario Been denkt dat Ajax-opponent APOEL Nicosia niet onderschat mag worden. De oud-trainer van de Cypriotische club vertelt in Voetbalpraat van FOX Sports wat Ajax kan verwachten in Nicosia. 

'Daar krijg je met enorme hitte te maken', opent Been over de omstandigheden op Cyprus. 'Het is daar 's avonds nu soms 36 tot veertig graden. Dat is een stukje acclimatisatie voor Ajax om toch zo optimaal mogelijk de strijd aan te gaan.'

Volgens Been moeten de Amsterdammers ook rekening houden met de sfeer in het GSP-stadion. 'Het stadion zal vol zijn en het publiek leeft wel mee daar. Het is een club waar je rekening mee moet houden. Maar normaal gesproken dicht ik Ajax veel meer kwaliteiten toe.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
moet je geen rekening mee houden, dat APOEL. Moet je mee afrekenen.
0 0
WouterBerg83
De sfeer in het stadion...deze ploeg heeft vorig jaar Real Madrid en Juventus in eigen huis van de mat gespeeld. Die jongens raken echt niet onder de indruk van de sfeer in het stadion....
0 -4
AlexLitmanen10
Moest een plus zijn.
Maar nog niet te hoog van de toren blazen, we zijn nog niet op top nivo
0 0
FreddyAX
In deze fase van het seizoen kan Ajax zich helemaal niet permitteren om ,ongeacht welke tegenstander, een tegenstander te onderschatten.
Een maximale focus op het verbeteren van het eigen voetbal vraagt alle aandacht en zolang dat zo is moet je je niet laten verrassen.

De waarde van een selectie zegt zeker niet alles over wel of niet kwalificeren, dat zouden wij toch zeker moeten weten.
De aanname dat dit al een gelopen koers is, is dom en kortzichtig.
In sport is er niets onmogelijk.
0 -2
Ajaxvooraltijd
Ja kijk maar uit. Straks word het nog 10-1
1 -4
Pheadrus
CLUB WAARDE SELECTIE
Ajax 372 mil
Paok 69 mil
Apoel 23 mil

Nogmaals; we moeten Apoel niet onderschatten maar over 2 westrijden moet je hier de baas over zijn. Dan is het belangrijkste van dit seizoen bereikt; het halen van de groepsfase CL. Het een na belangrijkste is kampioen worden.
0 -5
Babangida83
Zeker allemaal waar. Maar wij wonnen ook van Madrid. Uiteindelijk moet je het op t veld doen. Die bankrekening is puur voor de statistieken. En op t veld is het verre van in balans momenteel. Zeker tegen counterploegen zoals Paok en Apoel.
3 -2
Barra
Zo lagen de verhoudingen ook bij Real- Ajax of Bayern- Ajax. Laten we daar aub niet teveel naar kijken, want we zijn niet in de positie om maar even te zeggen, dat klaren we wel even.
3 -2
Hollister
Als Ajax gewoon weer minimaal 2 x scoort komen we een heel eind.. zou ook wel eens weer fijn zijn de 0 te houden.. momenteel staan we te vaak en teveel "open"... onbegrijpelijk dat we bij een 3-1 of 2-0 in de laatste 10 minuten rustig nog bij een aanvallende corner met Veltman (die nog nooit aanvallende kopbal gescoord heeft), Mazraoui, Martinez en Des in de 16 m van de tegenstander vertoeven.. ik zie gewoon Dest nog in de 91e minuut opduiken in de 16 van de tegenstander... is dan niemand van die zgn ervaren krachten die dan zegt... uhhh nu maar ff niet.. mannetje extra houden in de laatste linie om juist die corner eruit te halen.. Onze aanvallende corners leveren meer kansen op voor de tegenstanders tegenwoordig dan de verdedigende corners.. puur door slechte organisatie en omschakeling
3 -1
BillSplate
De nul houden mag nu ook wel een keer.
1 -1
Illegaal
Ik zie dezelfde onwetenden weer hier die ook voor de ontmoeting tegen Paok zeiden, die pakken we makkelijk.

Slaap verder zou ik zeggen, het huidige Ajax wint niet zomaar van welke eu club dan ook en zeker met de huidige waardeloze verdediging met o.a Veltman erin ben je heel kwetsbaar.
1 -6
Barra
Veltman is juist 1 van de spelers die gewoon constant presteerd en afgelopen wedstrijd als cv helemaal. Als back heeft hij aanvallend weinig in te brengen, maar ik zie vooral een probleem tussen de verschillende linies. Voorin lopen ze te jagen en het middenveld en achterhoede sluiten niet goed bij, dat ligt echt aan een aantal nieuwe gezichten en de sturing daarin. Daarom was het ook niet raar dat ten Hag voor Veltman achterin koos
1 -4
WouterBerg83
Bij de 0-1 van PAOK stond Veltman anders mooi op 5 meter afstand te "verdedigen" ipv die Biseswar onder druk zetten. Was zijn fout dat hij kon uithalen.
3 -2
AFCAsphere
Het is wel erg makkelijk van je om alleen Joël daar de schuld van te geven. Biseswar moest gedekt worden door Mazraoui, maar die kon niet kiezen omdat de back van PAOK eroverheen kwam. Daarnaast stond Marin ook te slapen, dus het meer een samenkomst van foute beslissingen van drie spelers.

En uiteindelijk maakte hij in de heenwedstrijd ook drie cruciale tackles, anders hadden we er in de terugwedstrijd veel slechter voor gestaan.
0 0
A'dam Oud-West
De verdediging is verre van waardeloos, maar gewoon bijna compleet vernieuwd. Het heeft even tijd nodig en dat wordt ze amper gegund, zeker niet door anti-supporters als jij.
2 -2
Illegaal
Met twee kabouters in het centrum win je niks in europa, dan ga je eraan.. en zeker als trage veltman met al zijn fouten een van die 2 is

Compleet vernieuwd?... Martinez is er alleen bij gekomen, nico en nous waren er al, en Veltman heeft de afgelopen 7 jaar daar ook heel vaak zijn onkunde laten zien op die plaats
2 -1
Babayaka
ach schei toch uit, misschien voor feijenoord, maar voor ajax moet dit appeltje eitje zijn
0 -3
Illegaal
Jaja zo dom als jij praat zijn er ook vele geweest die over Paok zo praten... Dit Ajax zonder Frenkie en de Ligt is een klasse minder, de verdediging (ism de verdedigende middenvelders) van Ajax is een slappe kabouter gatenkaas.

Dit Ajax is niet gewoon gewonnen van die Cyprioten, en zeker als Veltman als cv staat opgesteld is het een risicovolle ontmoeting... die verdediging moet sterker worden en er MOET lente in, die lengte mis je overigens ook als wij corners en vrije trappen mee krijgen.

En jammer dat wij nu niemand meer hebben zoals Schone met zijn wapen de vrije trappen.... Ziyech kan er niet veel van, die heeft in zijn Ajaxtijd zover ik weet pas een vrije trap erin gekregen.
2 -4
AFCAsphere
Ajax heeft tegen PAOK in de tweede wedstrijd geen kopgoals tegen gekregen en Tagliafico scoorde uit een gewonnen kopduel vs Leo Matos, die tien centimeter langer is dan hem :")

Dus gauw terug je mand in.
1 -1
Babangida83
5 a 6-0 moet makellijk te doen zijn? Aldus Valentijn Driessen. Schei toch uit. Wanneer is de laatste keer geweest dat Ajax zich makkelijk plaatste voor de CL? We kennen de tegenstander niet en dan denken we dat het makkelijk wordt. Dat is precies de instelling waarmee het toch nog altijd erg moeilijk wordt, of gewoon terecht wordt uitgeschakeld. Kijk gisteren PSV weer. Dat scheelde heel weinig en die waren gewoon uitgeschakeld tegen de nummer 9 uit Noorwegen. Is de realiteit.
3 -1
FreddyAX
Valentijntje heeft wel vaker last van een flinke berg gebakken lucht, hij boert die dan uit en dan lijkt het of hij wat zegt.
Bij de meeste mensen verlaat dat het lichaam via een ander kanaal en dan noemen we het gewoon een scheet.
1 -1
Hollister
Ratje Driessen hoop op een debacle.. zodat hij weer kan rellen en trollen in zijn gefrustreerde krant.. het is een hele gevaarlijk gezwel wat geen kans onbenut laat om Ajax in discrediet te brengen.
0 -1
Illegaal
Zei hij ook niet iets over de spits van Tottenham?... ik heb het niet zo op meningen van journalisten die een krant of zo moeten vullen, veel van die gasten is dom onwetend gelul.

De gemiddelde mening hier is meer op feiten en kennis berust dan die van een journalist
0 -1
Schip
Wel een bizarre constatering dat Cyprus een van de concurrenten is voor de 11e plaats op de coëfficiëntenranglijst. Dan denk je dat het NL voetbal de weg omhoog heeft gevonden...Maar goed, die laatste gedachte blijft ook niet echt hangen als je PSV gisteren zag.

Wat een ongeïnspireerde, ideeën-, stuur- en tandeloze bende is dat dan. Enkel die Ihattaren is een echt hele, hele interessante speler. En Stengs heeft ook duidelijk weer een stap gezet. Vorig jaar was alles tempo doeloe en veel gesjok.
1 -3
A'dam Oud-West
Bij Cyprus liggen er al 2 teams uit voor dit jaar. Ik zie ze echt een vrije val maken straks
0 -2
Schip
Dat begrijp ik wel, maar dat is het punt niet. Het punt is dat het uberhaupt een onwerkelijk gegeven is dat je naar Cyprus moet kijken als mogelijke concurrent.
1 0
Tscheu
95.01 minuut scherp blijven aub.
2 -1
Mokum_32
Dit zijn teksten hoor.
2 -1
godlike
Kwaliteit hoeft in deze wedstrijden niet altijd de doorslag te geven, het zal ook op strijd aan komen. Jezelf vooral niet gek laten maken door de druk die er op wedstrijden als deze zit. Wij moeten, zij mogen.
2 -1
Radie125
Andersom ook de JCArena is een nu komt ie .............. EEN HEKSENKETEL
1 0
Illegaal
Paok had er geen last van
0 0
Tscheu
Mariodonna.
0 0
Illegaal
Niet gezien tegen de Grieken in Amsterdam, hij behoorde tot de slechste
0 0
Dennish
Ik vind Been vaak wel een goede analist. Sommige analisten zijn beter in het praten dan in het trainen.
1 -1
Illegaal
Die gasten hebben in de top van Nederland gevoetbald en die weten echt wel waar ze over praten en Been is ook nog eens trainer geweest
0 0
Wesl
Moet je rekening houden met de tegenstander?
2 -2
chloorbestendig
Alleen als ze op komen dagen.
2 -1
PJK54
Wat denk je zelf?
0 0
kampioen0809
Ah nee hé. Zo'n behoorlijk-net-niet trainer die ooit een keer een clubje heeft getraind en meteen denkt te weten hoe het hedendaags reilt en zeilt binnen zo'n club. Daar word ik altijd een beetje moe van, helemaal als het uit de mond van Beens komt.
1 -2
oud-west
Precies we hebben in Nederland een leger mislukkingen die ongevraagd hun mening spuien. Aad de mos, Mario been, bruggink. Wel leuk dat van der vaart goed bezig is als analist, eindeijk eens wat spontaniteit en humor.
0 -1
Gooseman
Ik ga ervan uit wanneer we ons beste beentje voor zetten, we kans maken om te de groepsfase te halen. Als puntje bij paaltje komt zullen we zeker fases onder druk staan. Maar als we voet bij stuk houden moet dit geen probleem opleveren. In het heetst van de strijd zijn we het aller sterkste.
3 -1
AlexIbarra
Nou ja, de bal is wel rond en we moeten 95 minuten lang scherp blijven..
Als je zelf niet scoort kun je immers verwachten dat de tegenstander dat wel doet, en de wedstrijd is nog niet gespeeld. ;)
2 0
insectenverdelg
...
1 0
Sluk
Heb je mediatraining gehad voordat je hier ging posten?
1 0
Gooseman
Heb voor de aardigheid het grote cliché boek weer eens uit de oude doos gehaald.
0 0
kampioen0809
Apart dit inderdaad.
0 0
Labrador
Het is daar.. hou je vast... komt ie.... een heksenketel
7 0
MK77
Bravo
0 0
Marcw1972
Ja en ze hebben een ploeg die zeer compact en goed kan spelen vanuit de omschakeling met snelle gevaarlijke spitsen. Het is altijd hetzelfde riedeltje. Alsof we elke ronde tegen Real Madrid spelen.
5 0
Sluk
En Ajax moet niet zo zeer het individu vrezen, maar het team.
1 0
Dennis1964
Tuurlijk mag je dit niet onderschatten maar je mag ook niet verliezen.
1 0
chloorbestendig
Mario vergeet nog even te melden dat Apoel doorgaans met 11 man start en de keeper voornamelijk de bal met zijn handen pakt, maar normaal gesproken mogen beide teams minimaal 1 maal de aftrap nemen.
5 -2
neutraaltje
amsterdamse humor gaat wel achteruit he
1 -2
chloorbestendig
Geen idee, ik kom niet uit Amsterdam.
4 0
jaribombari
Want half augustus is het overdag vaak 53 graden.
1 0
Hollister
Heb net even gekeken naar de weersomstandigheden als wij daar dinsdag om 21.00 uur moeten spelen... overdag is het idd 32 graden, snachts zakt het richting de 22, en dus rond de tijd dat Ajax daar moet spelen zal het snel richting de 24 a 25 graden zijn, ook nog met ene hele andere luchtvochtigheid... dus ik denk dat die hele zware omstandigheden heel erg meevallen
2 0
AjaxPassion
Scheelt maar 15 graden en de zon die dan al onder is. Maar hé, een kniesoor die daar op let.
1 0
EersteAanname
Mariootjeeee
2 0
Markopantelic007
Heeft iemand de GSP coördinaten van het stadion?
1 0
jalex
Doen we thuis het dak dicht en zetten we de airco aan op -5 graden. Dan kun je lachen ;-)

Ontopic: eigenlijk zegt Mario toch niks raars. De omstandigheden daar zullen wel van wat van invloed zijn.
1 -1
insectenverdelg
T is Ajax dat tegen Apoel speelt Mario, niet Feyenoord
3 -2
AFCA0492
proost
0 0
Redrum
Ja dat lijkt Mario nog wel eens te vergeten.
1 0
Cello
"Open deur" opmerking. Je moet met iedere tegenstander rekening houden en geen enkele tegenstander onderschatten. Elke tegenstander.
0 0
HoutenKlaassen
Overdrijven is ook een vak, het is daar nu en de komende week ongeveer 25 graden als er afgetrapt wordt.
3 0
Rene1990
Wat maakt het uit de meeste spelers van ons spelen voor hun land in warme landen. Argentinië Kameroen marokko daar is het ook niet koud
2 0
Welja
Marokko?
0 0
ratje
Dat land naast Algerije
4 -1
johnantoni
Tunesië ligt al naast Algerije
0 0
ratje
Haha ook dat klopt :)
0 0
johnantoni
- Verwijderd -
0 0
johnantoni
- Verwijderd -
0 0
johnantoni
- Verwijderd -
0 -1
AjaxPassion
Haha, wat een balhaar die Mario.
0 0
onderkantlat
Elke club is er eentje om rekening mee te houden
3 0
Ajaxxxisdebeste
Goeie teksten Beentje
1 0
Redrum
Gelukkig spelen we ook nog thuis tegen ze Mario..
0 0
JSF
Beentje lichten deze club...
8 0