'Blind kan absoluut niet samenspelen met Marin'

BartVeenstra, 14-08-2019 om 11:30, 17595 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Columnist Henk Spaan ziet een probleem op het middenveld van Ajax. Waar vorig seizoen Frenkie de Jong en Lasse Schöne voor de controle zorgden, weten Daley Blind, Razvan Marin en Noussair Mazraoui daar tot nu toe niet in te slagen, zo schrijft Spaan in Het Parool.

Ajax wist dinsdagavond met PAOK Saloniki (3-2) af te rekenen, maar volgens Spaan was het optreden van de Amsterdamse niet overtuigend. 'Er waren er maar twee echt goed: Van de Beek en Veltman. Dat de laatste een nieuwe aanbieding zal krijgen, mag geen vraag meer zijn. In de eerste zeven minuten had hij al vier keer ingegrepen.'

'Zo stabiel als Veltman en Van de Beek voetbalden, zo labiel waren, bijvoorbeeld, Blind en na rust Mazraoui', gaat Spaan verder, waarna hij kritisch is over de middenvelders van Ajax. 'Blind kan absoluut niet ­samenspelen met Marin, die weer geen flauw ­benul had wat zijn positie precies inhield. Na rust tastte Nous in hetzelfde duister. Wanneer krijgt Ten Hag een middenveld zonder Schöne en De Jong onder controle?'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
We gaan het gemis van Schöne nog echt voelen.
1 0
Ajax27
Nee hoor, gewoon Ziyech daar neerzetten.
0 0
Spuit11
Van de Beek EN Veltman?

Hebben wij wel dezelfde wedstrijd gezien? Van de Beek werd geneutraliseerd tot en met en amper gevonden qua dreiging. Daarnaast, Veltman? Die liet zijn zone wel erg groot worden...
2 -1
Cruijffthebest
Nous terug naar rechtsback, Blind samen met Van de Beek en Propper halen.
Alvarez in het centrum en Vertonghen halen.
Zo los je veel problemen op.
Als men Vertongen niet haalt, dan Blind weer naar de verdediging en dan een middenveld van Van de Beek, Martinez en Propper.
We hebben echt kwaliteit nodig achterin en voor het middenveld, het is nu een bende!
1 -2
Aad82
Marin is niks en zal ook nooit wat worden en zeker ook niet op de plek van Donny zoals sommige experts onder mij suggereren. Dat had ik ook bij Magallan. Geen Ajax materiaal. Punt.

Hij heeft de handelingssnelheid van een fucking slak! Hij wordt 24 volgend jaar. Hij is geen 19 meer! Handelingssnelheid heb je op 23 jarige leeftijd of heb je niet. Degene die hem heeft gescout is een totale zwakzinnige.

Ik zeg jullie heel eerlijk, ik denk dat hij zelfs bij clubs als Vitesse of AZ het niet zou gaan redden op het middenveld. Wordt continu van alle kanten totaal overlopen en Daley werd gisteren kapot nerveus van die jongen naast hem en ging vervolgens zelf ook catastrofale fouten maken.

Marin is de Magallan van ons middenveld.
1 -1
AFCAsphere
Hahaha, Aadje toch. Daar ga je weer. ''Hij is 24, handelingssnelheid heb je al op je 23ste of heb je gewoon niet.'' Het klinkt godverdomme net als Aad de Mos zelf. ''Verdedigers haal je niet uit Argentinië, maar uit Brazilië.'' Doe ons een lol en houd die onzin voortaan voor jezelf.
0 0
Spuit11
Dat wat je zegt van Blind klopt, zoek in de eerste 20, wellicht zelfs 10, minuten maar op in de wedstrijd.

Blind heeft de bal linkshalf achterin, beetje op de oude plek van Frenkie, die speelt dan Marin in de voeten. Marin moet de bal beschermen, wegdraaien naar links en dan Ziyech aan kunnen spelen en zo de aanval naar voren brengen.
Wat doet Marin? Die beschermd de bal te veel, te lang houdt hij de bal vast en kiest dan uit nood de bal naar achteren te spelen. Met te weinig kracht speelt hij de bal ook nog eens terug wat bijna resulteert in een PAOK onderschepping met 3 Ajax spelers achter de bal. De bal blijft met extra inzet in bezit van Ajax, Daley krijgt de bal weer en kiest deze keer om Nico aan te spelen en Marin over te slaan. Het spel gaat verder. Marin krijgt nog wel een knauw en wegwerp gebaar van Daley, in de trend van "Speel toch die gvd bal naar Ziyech man!"

Dat viel mij op in het begin van de wedstrijd, Marin moet echt meer wennen aan hoe om te schakelen...
0 0
FrankBeton
Rustaaagghh …

Op Neres zat ook half Nederland te mopperen in het begin.

Spelers als Marin, Schuurs en Alvarez trekken vanzelf bij richting Ajax' niveau. No worries
1 -2
Aad82
Hij komt handelingssnelheid tekort, wat begrijp je hier niet aan? Dat heb je, of heb je niet. Hij heeft dat niet, dus heeft hij niks bij Ajax te zoeken.

Dest maakte een aantal fouten gisteren, maar bij hem zie ik die handelingssnelheid wel. Bij Schuurs ook. Bij Neres had ik zelfs geen enkele twijfel.

Marin werd zelfs door Bazoer totaal van het veld geveegd. Bazoer!! Die bij ons mocht vertrekken omdat hij niet goed genoeg was.
1 -1
FrankBeton
Marin nu al als miskoop bestempelen zoals hieronder veelal gebeurt kan natuurlijk niet.

Ik denk Marin de vervanger is wanneer Donny vertrekt.

Een middenveld met Donny én met Marin lijkt mij niet complementair.
2 -2
Balgobind
2 weken terug al gezegd die Marin gaat 'm niet worden.
We lopen te zeiken over Veltman maar die speelde verder een prima pot.
Alleen moet die back staan en niet centraal. Lasse is voor een prikkie weg maar daar gaan we echt nog spijt van krijgen.
4 -3
Luie
Ajax heeft Lasse ook niet verkocht om te cashen en geef Marin nog even de tijd
1 -1
Joseph
Marin - Blind(6) - vd Beek

Dan staan ze volgens mij alle 3 op hun sterkste positie, dan wil ik nog wel eens zien of ze niet samen kunnen spelen. Blind met Martinez ruilen is ook een optie, al denk ik dat Blind aanvallend sterker is.

Duidelijk is wel dat de dubbele CVM niet werkt zonder Frenkie, zeker niet als Donny zo hoog staat.
1 -1
ajaxxcied4life
Achteraf beter Davy Pröpper kunnen proberen te halen dan Marin.
6 -2
Ajax27
Martinez en Alvarez als verdedigend blok op het middenveld. En Blind weer een linie naar achteren met het nuchtere jongetje uit Limburg die net een beetje uit z'n schulp begint te komen, Schuurs. Bij zware tegenstanders is zo'n verdedigend blok prima. Bij makkelijkere tegenstanders haal je 1 van de 2 zessen weg en zet je er Marin of Nous voor in de plaats.
2 -2
bdsngsfs
Hoe kom je er bij. Twee verdedigers op het middenveld.
Het middenveld is er als aansluiting naar de voorhoede. Of wil je in de voorhoede ook een verdedigend blok? :)
3 -1
de-Ajacied
Ja absoluut
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Nog. Kan nog niet samenspelen met Marin.
1 -1
VoorAltijdNummer14
Ik kan me haast niet voorstellen dat een trainer die tactisch zo sterk is als Ten Hag, nog niet heeft overwogen om de dubbele 6 te schrappen. Zonder het enorme corrigerende vermogen van Frenkie zwemmen niet super dynamische spelers als Blind en Lasse. Gewoon weer met een 6 spelen. Of dat nou Blind of Martinez is, is mij om het even. Kunnen zowel vanuit het centrum of de 6 heel belangrijk zijn in de opbouw met hun voetballende kwaliteiten en uitstekende positionering. Zowel Donny als Marin zijn met hun loopvermogen en gevoel voor diepgang de perfecte halven. Helemaal met een voetballende controleur erachter. In de eredivisie zou er zelfs tegen de kleintjes met Tadic of Ziyech als half gespeeld kunnen worden. Ziyech heeft in het seizoen onder Bosz bewezen dat hij ook gedisciplineerd als half kan spelen.

Onana
Mazraoui - Schuurs/Alvarez - Blind/Martinez - Tagliafico

Blind/Martinez
Vd Beek - Marin

Ziyech - Tadic - Neres
3 -1
Kuningast
Blind moet achterin het centrum vormen met Alvarez. Martinez met Marin voor de verdediging.
0 -3
Schwalbino
Blind achterin met Schuurs of Alvarez. Martinez en Marin kun je niet samen met de controle op het middenveld belasten. Dat is net zo'n onervaren duo als Schuurs/Martinez achterin. In het hart van je defensie moet je minstens één tactisch sterke speler hebben en op het middenveld twee.
0 0
Hans Kraay Jr.
Ja maar dan kan Blind van achteruit veel beter coachen.

Lijkt mij ook de beste optie:

Blind en Schuurs(of Alvares mocht die beter zijn) centraal achterin.

Dan Marin, Martinez en Donny(op 10) op het middenveld.
0 0
mvdk
Ik ga het anders invullen. Ik heb al vanaf de eerste wedstrijd van Martinez het gevoel dat hij een fantastische 6 kan zijn. Hij is enorm hard en heeft daarnaast een goede techniek en een uitstekende pass. Daarnaast is Huntelaar een echte afmaker en denk ik dat hij met passes van Ziyech de absolute topscorer kan worden. Neres hebben we nodig voor diepgang en Tadic en vd Beek moeten de hele boel gek maken door te jagen.

---------------Onana-------------
Veltman-Schuurs-Blind-Nico
-----------Martinez(Hij is fantastisch)
--------vd Beek-----Tadic---------
Ziyech-----Huntelaar----Neres
1 -2
Dolberg25
Zo dacht ik het ook ongeveer. Alleen zou ik Alvarez i.p.v. Schuurs doen, en Promes i.p.v. Huntelaar. Promes kan namelijk ook erg goed spelen als valse spits. Als Martinez een beetje achterblijft, heb je toch nog een goede balans op het middenveld.
0 -1
fanforeffer
Blind en Veltman kunnen niet samen ! hebben teveel de drang naar voren en zijn te langzaam om snel terug te komen ! Als de backs moeten opkomen dan moet niet ook de cv en en het midden veld naar voren rennen.
0 0
Babayaka
Maar marin is toch ook geen controlerende middenvelder? Of was hij dat bij zijn vorige club?
0 0
vincent_DV
Je hoort steeds meer en meer dat Ajax behoefte heeft aan een middenvelder. Hier op het forum, heel veel op twitter, journalisten. Maar zou Ajax nog tot deze conclusie komen?

Zou ten Hag vandaag niet naar overmars toestappen en zeggen; Marc, gisteren moest ik Marin wisselen in de rust omdat hij totaal niet voldoet aan mijn verwachtingen op die positie, Mazraoui heb ik nu een paar keer geprobeerd en dat werkt ook niet, ik moet een rechtsback inbrengen om mijn middenveld te wijzigen. Marc, ik moet er echt een middenvelder bij, dit kan niet langer. Ik kan me haast niet anders voorstellen eigenlijk. Hij voelt zich genoodzaakt om Blind op het middenveld te houden voor enige stabiliteit en dat betekent dus ook dat Veltman centraal MOET spelen voor een beetje ervaring in dat centrum. Dat kan toch niet de oplossing zijn voor het vertrek van je volledige verdedigende middenveld? Je laat Sinkgraven, Schone en de Jong gaan, ziet Eiting wederom geblesseerd zijn en nog zie je niet in dat het dan wel heel karig is op het middenveld.
3 -2
Whazzza
Overmars: Alvarez is gehaald en is een verdedigende middenvelder. Was je die even vergeten gekke Erik
1 -1
vincent_DV
Hij heeft in 24,4% van zijn wedstrijden voor America als verdedigende middenvelder gespeeld en van zijn 28 interlands stond hij er 8 op het middenveld. Het is dus eigenlijk ook gewoon een gelegenheidsmiddenvelder als het even moet. Daar kan je toch niet op gaan bouwen, dat zouden ze bij Ajax ook moeten snappen.
1 -2
Whazzza
Fair enough, maar je slaat hem wel volledig over in je eerste post.

Martinez zou ook als controlerende middenvelder kunnen. Kan Blind een linie zakken
0 0
Santiago
Nochtans zeggen alle Mexicanen die hem kennen dat hij veruit het beste uit de voeten kan op het middenveld
3 -2
vdhaas
Veltman speelde pas in de tweede helft goed. In de eerste werd hij regelmatig afgetroefd. Bij de 0-1 stonden lieten hij en mazraoui het aan elkaar over. In de tweede helft nam hij het heft in eigen hand en loste hij veel op.
2 0
BrandjeXL
Speelde beter maar Veltman stapt nooit uit. Ook bij de 3-2 verzuimde hij dat weer en die armen op de rug moet ie heel snel mee stoppen want je kan nooit optimaal bewegen.
1 -1
SoNick
Idd, schaatser
0 0
Labrador
Ik denk dat Alvarez en Blind centraal een prima duo kan zijn. Mits de verhalen over Alvarez kloppen natuurlijk.
1 0
vdhaas
En anders schuurs gewoon. Veltman en mazraoui mogen onderling uitmaken wie rechtsback staat
1 0
Adios
De verdediging is gewoon te zwak in deze samenstelling. Veltman centraal is geen zekerheidje en Mazraoui is dit seizoen nog niet sterk begonnen. Schuurs naast Martinez en Veltman op rechts lijkt mij het sterkst op dit moment
0 0
arigold
Ik vond het optreden van Veltman bij de 0-1 anders zeer matig Henk. Hoe hij die bal wegkopte was zeer zwak. Hij had naar de bal toe moeten bewegen.
0 0
Babangida83
Eerste probleem:
de verdediging staat te veel naar achteren, waardoor het middenveld in de wind komt te staan. Ook werd Biseswar niet doorgedekt, dit was cruciaal voor de wedstrijd.

Tweede probleem:
Blind en Marin vullen elkaar niet aan en het ontbreekt hen de kunde om tussen de linies het spel te verplaatsen (verticaal, horizontaal gaat prima). Misschien dat Marin hier nog stappen in kan maken, maar dan liever dat hij geleidelijk aan meer minuten gaat krijgen. Hij komt op dit moment veel te kort.

Derde probleem:
Het oplossen van problemen met aankopen, dat heb ik nu wel gehad. Dat heeft niet heel veel opgeleverd. De enige nieuwe speler die goed presteert is Dest. Dus laten we voor andere posities ook eens teruggrijpen naar de jeugd. Die kennen immers het spelletje al. Martinez is ook goed, maar niet in combinatie met de spelers die we hebben en kent wederom het spelletje nog niet goed. Naast De Ligt zou hij prima functioneren, omdat De Ligt het elftal al draagt en Martinez aanvult qua kwaliteiten, zoals fysiek, koppen, leiderschap en coaching. Schuurs heeft dat ook nog niet. Misschien Alvarez. Maar zowel Alvarez en Schuurs hebben Blind naast zich nodig voor de coaching en leiderschap. Daarom heb ik liever Blind op LCV, voor het sturen en omdat hij naar voren kan verdedigen en weet wat dit inhoudt. Martinez lijkt mij een heel erg goede Linksback voor volgend jaar en achter Nico en kan eventueel in de competitie centraal ook alvast wat minuten maken.

En De Wit bij de tweede goal... auw... gauw verhuren of zelfs verkopen.
2 -1
Aspers73
Een blinde kan zien dat Blind geen middenvelder is en dat wordt op dit niveau heel erg duidelijk. Ze hadden Schone nooit moeten laten gaan, was zo ontzettend belangrijk. Blind-Schuurs naar het centrum van de verdediging en Martinez naar middenveld.
5 -1
Babangida83
Eens, maar met Martinez op het middenveld heb je hetzelfde probleem als dat je nu met Blind hebt. Dus helaas van zijn kwaliteiten, maar op het middenveld is ook verre van ideaal.
3 -2
Godenzoon24
Martinez is sneller en dynamischer en dus momenteel wel wat mis op t middeveld. Daarnaast had Schone niet misstaan. Propper zou die rol ook goed kunnen invullen denk ik. Een voetballer met gevoel voor positie!
0 0
BrandjeXL
Martinez brengt zowel voetballend vermogen als gif. Blind speelde weer echt als een watje en is hopeloos uit vorm. Hij komt ook geïrriteerd over. Zet hem aub weer CV met het spel voor zich zodat hij kan coachen want dat mist de achterste linie weer.
1 0
Superturk1
My mannnnn! Volkomen gelijk!
Al was ik zelf degene die riep dat blind naar t middenveld moest,inmiddels me mening al aangepast.
Blind linie naar achter martinez naar voor
0 -1
JariHeijden
Hahaha! Vorig jaar riep iedereen in koor dat een blinde kan zien dat Blind geen verdediger is, maar een mogendheden. Nu staat hij op het middenveld en moet iedereen kunnen doen dat hij geen middenvelder is.

Blind heeft op het middenveld echt al zeer goede poortjes gespeeld dit seizoen. Blind is een verdediger annex middenvelder. De afstemming is alleen nog niet juist.
1 -1
BrandjeXL
Blind heeft sinds hij bij Ajax weg is geen middenvelder meer gespeeld. Onder De Boer ging dat prima omdat we met veel minder ruimte speelden.
0 -2
Wereld
Als je met Marin wilt spelen (terwijl Donny er ook nog is), speel dan met alleen Blind als 6 en Donny en Marin als CAM. Marin is geen cvm en zal dat dus ook nooit worden. Het is een loper, een speler met diepgang en een goed schot.

Het probleem is dan alleen dat de middenvelders elkaar niet aanvullen.
5 0
Minsc
Ja, Veltman greep geweldig in bij de 0-1, Henk.
3 -1
Wardin25
Ik vond het (niet) ingrijpen bij de 0 - 1 nog wel het meest pijnlijke moment van de wedstrijd. Biseswar stond seconden met de bal aan zijn voet zonder dat hij werd aangevallen. Als ik niet op de 2e ring zat was ik er zelf nog op tijd bijgeweest
2 0
Bocarra
Als je Veltman en van de Beek tot beste spelers uitroept dan begrijp je er niets van. Tagliafico en Martinez waren op zeker de beste spelers op het veld. Ik vond dat Marin werd geslachtofferd door ten Hag. Zoals Blind aan het voetballen was leek het er sterk op dat we met de punt naar achteren speelden. Dus 1 6 controlerend. Blind stond continu veel te ver naar voren. Na rust haalde ten Hag Marin er uit en kwam Nous op 6 te spelen. Toen was het hek helemaal van de dam. Niemand speelde meer op 6. Een groot gat tussen de achterste 3 / 4 . Bijna continu dreigde Ajax door een counter verslagen te worden. Mega irritant om te beleven. Blind moet controlerend achter de bal blijven incidenteel kun je zoals Frenkie dat deed aansluiten bij de 10 maar niet zoals hij deed continu. Nous is geen 6. Nooit meer doen!
6 -5
ETM
Deels eens, deels oneens. Veltman tot motm bombarderen is een overdrijving, maar dat hij ondertussen mikpunt van kritiek is na de wedstrijd (de keuze van TH) is ook niet juist.
Tagliafico en Martinez waren ook voor mij de besten.

Dan Blind en Marin/Mazra. Aangezien er een evident probleem was in de afstemming in grote fases van de pot, waarbij ook de laatste linie niet deugde, vind ik het moeilijk zomaar een individu te beoordelen. Maar goed, dat Blind and Marin problematisch is dat blijkt eigenlijk steeds. En ik ben het met je eens dat Blind achter de bal moet blijven. Grof gezegd moet Blind de Schone-rol vertolken. Dat Marin ernaast staat heb ik nog geen moment begrepen. Daar heb ik me enigzins in verdiept voordat hij kwam en dat is een aanvallende schakel-speler. Aan de bal heel aanvallend, zonder bal veel loopacties, en verdedigend iemand die veel afjaagt maar bepaald geen controleur in een zeer aanvallend systeem. Ik was verheugd over zn kwaliteiten, maar zie niet hoe hem nu in te passen. Mazraoui afschrijven voor het middenveld vind ik voorbarig. Ik heb hem daar ook hele goede dingen zien doen. Maar in de afgelopen wedstrijden raakte hij absoluut de kluts kwijt, verdedigend positioneel, en aan de bal, door te veel met de bal te lopen. Ajax moet naar een snellere dynamiek zoeken in opbouw. Waarschijnlijk ook met een zakkende speler vanuit de voorhoede. Ajax heeft geen Frenkie, geen speler die maar eindeloos indribbelen kan en tegenstanders uitspelen kan.
0 0
A'dam Oud-West
Veltman was wel degelijk een hele sterke factor gisteren. Ik heb 'm echt op heel weinig fouten kunnen betrappen, dus geen idee waar jij naar hebt zitten kijken. Over Donny kan ik wel deels eens worden. Hij speelde wel sterk in het begin, maar liep net iets teveel naar voren, waardoor Blind eigenlijk ook teveel opschoof naar de helft van de tegenstander. Van de Beek werd, mede door zijn eigen slechte positionering, te weinig aangespeeld of gebruikt en dat herstelde zich pas weer halverwege de tweede helft. Jammer dat veel Ajacieden meegaan in de mening van anderen in Nederland en elke kans willen aangrijpen om Veltman te bekritiseren. Die jongen is echt geweldig teruggekomen na z'n zware blessure en zorgde er bijna eigenhandig voor dat de gevaarlijkste speler bij PAOK gisteren veel minder kansen had dan in Griekenland.
3 -1
Maus1978
Nog veel te vroeg om een definitieve conclusie over Marin te trekken. Maar het zal wel beter moeten natuurlijk. Maar het is logisch dat het wankel begint. Is eigenlijk elk jaar zo, ook vorig jaar (Heracles gelijk, PSV verloren) , dat vergeten veel mensen denk ik. Give TH some time people, he'll solve it!
1 -2
Gonzalez75
Ik weet niet welke wedstrijd Spaan gisteren heeft bekeken. Veltman een van de beste, ja dag.
3 -4
AjaciedLesley
Hij kwam toch heel vaak met een goede ingreep, maar zolang hij niet durft te koppen kun je hem toch beter weglaten uit die centrale verdediging
0 0
dondonny
Is het gek om te stellen dat een middenvelder halen met kwaliteit nog wel eens nodig kan zijn? Ik houd er ook niet van om direct te schreeuwen dat er nieuwe spelers moeten komen, maar ik vind het middenveld nu wel echt dun bezet met 2 middenvelders die ik liever in de verdediging zie
1 -1
Rentokill
Blind naar achteren. Martinez naar voren. Leuk dat hij Veltman noemt trouwens. Toch hoop ik dat Alvarez snel speelt.
6 0
BrandjeXL
Veltman was de eerste helft lachwekkend slecht. Tweede ging wat beter al verzuimde hij bij de 3-2 uit te stappen. Die jongen is in niks een CV en belachelijk dat Ajax hem wil houden.
2 -3
Cupmetgroteoren
Ik heb marin nog niks goeds zien doen. Ga maar minnetjes uitdelen, maar ik vind dit gewoon een miskoop. Zou het geweldig doen bij een club als AZ of Vitesse. Alles boven dat niveau is te hoog gegrepen. Daarom doet ie het bij Ajax matig en bij Luik goed. Luik is niveau AZ.
5 -9
Saanchez
Ja, of je geeft die jongen een eerlijke kans en valt hem niet af na enkele wedstrijden. Serieus, hij is er net en laat ook genoeg dingen zien waarmee hij aantoont dit niveau aan te kunnen. Was jij ook zo'n supporter die spelers als Neres gelijk de grond in trapten omdat ze niet gelijk geweldig waren? Ik ben van mening dat er pas een eerlijk oordeel geveld mag worden vanaf een half jaar in een seizoen. Het hele team is nog op zoek naar de balans en dat ligt niet alleen aan 1 speler.
4 -1
Ricbun
Blijf me toch verbazen over mensen zoals jij die gloed nieuwe spelers niet meer dan 3 officiële wedstrijden de tijd kunnen voor ze compleet af te schrijven
4 -1
Rentokill
Sorry, ik mocht maar een minnetje per persoon.
6 -2
BrandjeXL
Grappig hoe Blind hier weer gespaard wordt. Iedereen zag hem als verdedigende middenvelder, daar faalt ie gruwelijk, dus gaan we een nieuwe speler afzeiken die nog nog in deze rol heeft gespeeld.
3 -1
Cupmetgroteoren
Blind heeft vorig jaar krediet opgebouwd. En ja, blind faalt inderdaad op het middenveld. Had ik niet verwacht maar het is zo. Bij blind weet je echter dat ie terug naar de verdediging kan en het daar waarschijnlijk beter zal doen. Dat is wat iedereen ook oppert.
0 0
Gecko
Marin. Promes. Dure bankzitter
2 -4
Westerpark1982
Haha schaatser Veltman met zijn handjes op zijn rug!
3 -3