Been looft Schuurs: 'Geweldige ontwikkeling doorgemaakt'

ThijsZwagerman, 11-08-2019 om 09:30, 4006 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mario Been is lyrisch over Perr Schuurs. De voetbaltrainer looft de ontwikkeling die de Ajax-verdediger in het afgelopen seizoen heeft doorgemaakt en was ietwat verrast over het feit dat Schuurs zaterdagavond genoegen moest nemen met een reserverol.

'Verkeerde keuzes maken, te dicht op de man staan en duels verliezen: dat was de Perr Schuurs die moest wennen aan de manier waarop Ajax speelt. Ik vind dat hij nu een duidelijke sprong heeft gemaakt in álle opzichten. Duelkracht, duels winnen, veel rustiger aan de bal. Hij staat goed, maar durft ook in te schuiven', zo stelt Been bij FOX Sports.

'Ik denk dat deze jongen een geweldige ontwikkeling heeft doorgemaakt', vervolgt de trainer, waarna hij aangeeft het opvallend te vinden dat Schuurs tegen FC Emmen op de bank begon. 'Voor zo'n jongen is het ook wel belangrijk dat hij vertrouwen krijgt, maar wij kennen de achterliggende gedachte niet. Ik vind dit een geweldige speler. Ook voor de toekomst.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De Stift
Het is onmogelijk om De Ligt op te volgen. Maar ja, voor De Ligt was het ook onmogelijk om Sanchez te doen vergeten. Perr is pas 19 en gewoon een groot talent. Hij speelt nu goed en zal alleen maar beter worden.
0 0
tyzinho
De Ligt speelde naast Sanchez, was toen al van een vergelijkbaar niveau op z'n 17e. Mourinho liet z'n spelers dan ook De Ligt dekken zodat Sanchez vrijkwam in de opbouw.
0 0
Van Reenen
Misschien is de achterliggende gedachte dat Perr rust heeft gekregen voor a.s. dinsdag tegen PAOK. Anders kan ik dit ook niet verklaren.
0 0
Joseph
Verbaasde mij ook dat hij niet speelde, zeker ten koste van Veltman. Lijkt bijna alsof ze Veltman zo even in de etalage wilde zetten vlak voor de transfer deadline tegen een zwakke tegenstander.
2 0
Lane 8
Dat je nog wedstrijden durft te analyseren na die 0-10 in Eindhoven. Ik had mij nooit meer durven vertonen in publieke aangelegenheden.
1 -6
Tinus
Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zich kapot schaamde (en nog steeds). Ik vind het wel een mooie vent verder. Kan zich ook prima positief en onafhankelijk uitlaten over Ajax. Dat is voor een Feyenoorder toch verre van vanzelfsprekend.
6 0