'Ziyech zou het geweldig doen in Premier League'

BartVeenstra, 09-08-2019 om 07:25, 7736 views, Express |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Liverpool-legende John Barnes denkt dat Hakim Ziyech een geweldige aanwinst zou zijn voor de Premier League. Een transfer naar de Engelse competitie zit er voor de aanvallende middenvelder echter voorlopig niet in. Sinds donderdagavond is de transfermarkt in Engeland namelijk gesloten.

Barnes, die tussen 1987 en 1997 meer dan driehonderd wedstrijden speelde voor Liverpool, is onder de indruk van Ziyech. 'Ik denk dat Ziyech een geweldige aanwinst zou zijn voor de Premier League', citeert The Daily Express de oud-Engels international.

De oud-middenvelder vervolgt: 'Hij speelt in een vergelijkbare rol als Riyad Mahrez, maar ik denk dat Ziyech verdedigend harder werkt. Ik geniet ervan om naar Ziyech te kijken', aldus Barnes, die weet bij welke clubs Ziyech zou passen. 'Ik denk dat hij goed zou aarden bij clubs als Manchester City of Arsenal. Liverpool is anders, al denk ik dat hij kan slagen bij elk team dat de bal wil hebben en het spel snel wil spelen.'

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WeerDinges
Mocht je je afvragen waarom John Barnes dit zomaar zou zeggen, interview is van bonuscodebets. Je kunt nog gokken op een transfer en aangezien de markt in Engeland zelf dicht is storten de odds naar beneden. Beetje media manipulatie;-)
0 0
grannig mokum1
Echt Ziyech past bij elke competitie, maar nog mooier blijft bij Ajax ❌❌❌
0 0
FrankBeton
Dortmund zou Ziyech moeten halen.

Maar ik vind het wel prima dat Ziyech lekker bij AJAX blijft.
0 -2
ambtenaar
Dortmund moet lekker opzouten.
1 0
ArthurG
In de eredivisie zou hij het ook geweldig doen.
0 0
MPAjax
in belgie zou die ook de beste zijn maar wat hebben we daaraan?
0 -1
OKP-AFCA
Ho ho, daar loopt wel grootheid Ruudje Vormer rond he.
2 0
3sterren
Volgens de geruchten is alleen Bayern mogelijk nog geïnteresseerd in Ziyech. Alleen moet je je als speler afvragen hoe graag zij jou willen halen, als zij er zo lang mee wachten. Je bent dan overduidelijk geen eerste keus. Gewoon nog een jaar blijven met weer een verbeterd contract ...
1 0
Michels
Bayern München "schijnt" geïnteresseerd te zijn, toch? Niet Bayer Leverkusen, dacht ik?
1 0
3sterren
Dikke vingers : )

Bedankt.
Las net elders dat onze stervoetballer heeft bijgetekend.
Goed nieuws dus ...
0 0
Michels
Hahaha! Meer vingeroefeningen doen! :-P

Altijd goed dat Hakim langer hier blijft. Ik hoop echter wel dat ze met dat nieuwe contract ook gelijk die afspraak van die 30M van de tafel hebben geveegd.
0 0
GeleenAjax
Wat dacht je van Donny?
Real wil eerst Pogba, anders die Portugees (?). Nu die niet haalbaar blijken, zou Donny in de wachtkamer zitten vanwege een flirt met Neymar. Voor zo'n club wil je toch niet gaan spelen?!
Ik zou sowieso niet voor die grafkelder uit Madrid kiezen, en al helemaal niet als ik 4de keus was en er een trainer zit die me eigenlijk niet wil hebben...
2 0
3sterren
Idem dito.
Precies dus wat je post ...
0 0
AFCA1961
Helemaal met jou eens......en dan heb je imbecielen die dat ook vinden maar er meteen achteraan zeggen "maar als Real komt dan kun je geen NEE zeggen".....hoezo niet?? Grote baggerclub die al voor een half miljard hebben geshopt, daarnaast ook nog "even" Neymar willen halen met een startbod van 100 miljoen, maar vd Beek voor 50 willen hebben en in termijnen betalen.....man man, hoe kun je zon club bijzonder vinden? Ik snap trouwens toch al die Nederlanders niet die fan zijn van die Spaanse kutclubs, je kunt niet buiten komen of er loopt een klein mannetje met zon Barca shirt aan. Gelukkig zie ik de laatste maanden weer meer Ajax dus de kentering is hopelijk begonnen.
1 0
3sterren
Ajax rules ...
0 0
Hagmag
Slap gelul, dit soort berichten.
Mosterd na de maaltijd.
3 -1
Ajax27
Tjah, de Premier League is gesloten, dus daar hoeven we tot de winter niet meer naar te luisteren.
1 0
Barra
Ik ben echt heel benieuwd of hij dat aan kan, vind het heel moeilijk inschatten. Het is bij hem wel afhankelijk van meerdere factoren, want hij is niet iemand die overal stoïcijns doorgaat en zijn ding doet.
0 0
Figo
Wel lekker dat dit interview een dag na deadline day komt.....
3 0
ajax1981
Ik kan me vandaag ook prima in dit bericht vinden!
1 0
DT10
Ik denk ook dat Ziyech met zijn drive, loopvermogen, techniek, inzicht en dribbles een aanwinst voor de Premier League zou zijn. Gelukkig is de transfer-window daar gesloten en moeten we nu wachten tot 1 september en hopen dat hij niet vertrekt..
0 -1