Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Perez: 'Hij is goed, maar Real Madrid is ongelooflijk'

JesseTH, 02-08-2019 om 20:20, 8825 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kenneth Perez is enigszins verbaasd over de serieuze interesse van Real Madrid in Donny van de Beek. De Deense analist erkent de kwaliteiten van de Ajacied, maar ziet dat de Europese topclubs tegenwoordig wel héél makkelijk de portemonnee trekken.

'Het is het walhalla voor de spelers tegenwoordig', oordeelt Perez in de studio van FOX Sports. 'In mijn belevingswereld moet je heel bijzonder zijn wil je voor FC Barcelona, Real Madrid en al die grote clubs spelen. Hij is goed, maar Real Madrid is echt ongelooflijk. Het is zoals de markt nu is. De clubs hebben zoveel geld dat ze allemaal gokjes kunnen wagen. Geen gokjes van tien miljoen, maar gokjes van zestig of zeventig miljoen.'

Ronald de Boer op zijn beurt, kijkt vooral naar hetgeen Van de Beek bij een vertrek achter zou laten bij Ajax. 'Als je goed op Donny let, wat voor een arbeid hij aanvallend en verdedigend levert… Hij verliest ook bijna nooit de bal en versnelt het spel altijd. Hij raakt de bal niet onnodig twee of drie keer aan, waar veel spelers een handje van hebben. Dat ga je missen en dat moet je dan proberen op te vullen. Ziyech zou daar kunnen gaan spelen als hij blijft.'

Denk jij dat Ajax met een 0-2 zege bij Vitesse aan het seizoen begint? Zet in en krijg 7,95 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Real is ongelooflijk? Tegen Ajax was t al helemaal geen echt team meer, er zat weinig samenhang in. En ik zal niet zeggen dat ik Real op de voet volg, maar wat ik er daarna van gezien heb is t niet veel beter geworden. Zomaar 'goede' spelers kopen is zinloos. Je moet n idee hebben over wat voor voetbal je speelt of wilt spelen. En daarop selecteren. Dat zie ik bij Real niet zo duidelijk.
0 0
altijdwelwat
Ik vind Donny vooral iemand die in een goed draaiende ploeg lekker mee kan voetballen, maar niet een speler die wekelijks de ploeg bij de hand neemt of beter laat voetballen. Deze stap is idd veel tecgroot , maar wie zegt er nee tegen Madrid ? Gewoon gaan en kijken of het lukt .
0 0
oudzuid2
hij begint zich net in de basis van Oranje te spelen. hij neemt een groot risico met het oog op het wk komende zomer. goeie kans dat ie op de bank belandt bij Real, dan zal ie die basisplek bij Oranje ook kunnen vergeten
0 0
ETM
Volgens mij is Madrid helemaal van het padje. Waar zijn de Galacticos? Nooit voor Madrid geweest, maar wel enige bewondering voor het 'wezen' Madrid dat altijd idiote droomelftallen bij elkaar kocht. Het Madrid dat 3x de CL won was eigenlijk relatief een lelijk Madrid, maar t was wel echt Madrid met een Ronaldo en Bale 2 supersterren op dat moment.
Alle respect voor Donny maar eventueel Donny halen past een beetje bij het beeld dat Madrid Madrid niet meer is. Maar de aankoop van vermeend eerste keus Pogba zou ook al niet hebben gepast. Dat is in feite gewoon een geflopte speler.
1 0
4EVERAJAX
ziyech is imo niet de evt vervanger van vd Beek, sowieso niet zoals vd Beek speelde in het succes team van afgelopen seizoen. Totaal andere speler.
sowieso wonder als Ziyech blijft, maar als hij er is gewoon gebruiken zoals hij de afgelopen periode werd gebruikt. Als spelmaker! heerlijke speler.

0 0
GvanderK
Ben bang dat hij zich mee laat sleuren door de verleiding. Madrid is echt een grote gok voor een talent, of je maakt het, of ze laten je als een baksteen vallen. 60 miljoen is voor Real 20 miljoen, die zitten echt niet over het geld in. Kijk maar hoe dat ging met Sneijder en Vd Vaart ookal waren de prijzen toen anders. Ik gun Vd Beek het beste, maar hoop dat hij heel goed nadenkt. Hier bij Ajax is hij een grote meneer. En anders zou ik toch echt wachten op een wat warmere club dan Real Madrid.
0 0
grannig mokum1
Precies D, zelfs het duurste speler zetten ze op de bank
0 0
Venta
Ik denk dat hij best wat toe kan voegen bij Real. Het is hem vooral heel erg gegund, en als Ziyech blijft vang je het daarmee op (heeft minstens zoveel diepgang en drive). Dan krijg je Promes en Neres op de flanken, Tadic in de spits.

De Ligt, De Jong en Van de Beek tegelijk verliezen is vooral klote omdat het 3 Nederlandse jongens van de toekomst zijn, maar met zo’n 210 miljoen aan transfer inkomsten en de vervangers al in huis (hoop dat Schuurs de concurrentiestrijd gaat winnen) gaat het helemaal goed komen!!
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
In Spanje weet iedereen het al, Madrid gaat een heel moeilijk seizoen tegemoet. Vorig jaar was al drama, en de voorbereiding de afgelopen weken zag er zelfs nog slechter uit als je kijkt naar dat ze nu juist veel sterker moeten zijn. hazard kwam daar aan met bijna 10 kilo overgewicht.
Het is hopen voor Zidane dat Benzema aan de lopende band gaat scoren en Hazard rendabel blijkt. Maar op dit moment is Madrid een valkuil voor elke nieuwe speler. Bale won daar 4x de CL en speelde 200 weds. en scoorde er 100. Loopt bijna 1 op 2 , niet slecht voor een buitenspeler toch en was beslissend in de CL finales. Toch behandelen ze hem als stront. Waarom hij nu niet naar China mag? Bale ziet nu 50mil. aan zijn neus voorbij gaan.
Op je cv staat het mooi en het met de meeste europese prijzen de beste club ter wereld, toch zou ik als ik Vd Beek was niet nu naar Madrid gaan.Niemand in Spanje verwacht dat ze Barca van de titel af kunnen houden. En iedereen wil altijd van Madrid winnen helemaal in Bernabeu, en ik gun het Donny niet om straks dolend in bernabeu rond te lopen als ze straks weer thuis van een middenmoter verliezen. Als hij al gaat spelen. Je moet niet naar Madrid gaan omdat het Madrid is, je moet ook kijken waar je instapt.
1 -1
Jariiii
Ik ben het vaak met Perez eens. Hij zegt zeer zinnig dingen.
1 -1
Sterspeler
Ik vind dat hij veel te ver doorslaat met zijn gezeik.
In vergelijking met andere analisten is hij echter iets minder bedroevend.
0 0
ajax4lifebaby
Ziyech idd goede speler om dit op te vullen, maar dan moet je echt ALTIJD met Neres spelen, anders heb je echt 0 diepte.
0 -1
Schip
Ziyech is de speler die achter/naast Donny moet spelen. Complementair en niet een vervanger.
2 -1
Schwalbino
Ziyech zou op 10 kunnen maar hij brengt meer vanaf de zijkant als hij lekker zijn ingevingen volgen kan.
0 0
Schip
Ziyech kan zeker op 10, maar niet als vervanger van Donny. Die moeten samen op het middenveld spelen.
0 0
Redrum
Zo is het Kenneth. Voor Real Madrid is Donny puur een gokje van 60 miljoen. Hij krijgt 3 potjes om zich te laten zien en bevalt het niet dan zit hij gewoon op de bank de rest van het seizoen. Die clubs hebben zo krankzinnig veel geld te besteden dat ze niet eens hoeven na te denken over dit soort transfers. Daar moet je als speler gewoon niet heen willen, tenzij je al lang en breed bewezen hebt dat je één van de beste bent ter wereld. Donny is dat met alle respect bij lange na niet. Hij is goud waard voor Ajax, maar hij is niet goed genoeg voor Real. Het is ook een totaal ander spelletje wat ze daar spelen. Donny is een echt Ajax-product. Die pas je niet zomaar even in bij een andere club en zeker niet bij Real Madrid.
3 -1
Cupmetgroteoren
Elke voetballer denkt dat ie de beste is, zo ook Van de Beek.
0 0
Kip020
En daarbij komend hoorde ik ook voorbijkomen dat Zidane liever een Pogba zou willen hebben. Stel ze kiezen alsnog voor van de Beek sta je al op -1 bij de trainer. Als je puur uit voetballend standpunt kijkt moet van de Beek gewoon bij Ajax blijven, maarja qua financieel is het natuurlijk een ander verhaal...
0 -2
Schip
Eens. Hij moet zelf beslissen, maar moet m.i. de interesse als een groot compliment zien en een stukje paniek bij Real. Die willen kennelijk niet achterblijven bij Barca en Juve en ook nog snel een Ajax parel snatchen.

Donny verdient meer. Namelijk een club die hem serieus neemt en niet uit een soort paniek en gebrek aan technisch beleid koopt. Misschien United als dat beter gaat presteren. Kan hij zo een nieuwe Scholes worden. En nog beter. Ajax. Kan hij een nieuwe Donny van de Beek worden. De jeugdspeler die Ajax in een zogenaamd overgangsjaar eigenhandig naar de CL finale schoot.
2 0