'Er wordt geen rommel meer ingekocht'

ArthurV, 29-07-2019 om 22:10, 12211 views, AT5 |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Kale en Kokkie kunnen niet wachten op het nieuwe Eredivisie-seizoen. Het welbespraakte tweetal ziet dat niet alleen de supporters staan te trappelen, maar ook de spelers van Ajax.

'Als je hoort hoe die sfeer in de groep nu al is, met Ziyech en Onana die eerder terugkomen van vakantie...', spreekt een verheugde Kokkie voor de camera van AT5. Kale is van mening dat Ajax de zaken prima op orde heeft na het vertrek van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. 'We hebben vorig jaar nog wat lacherig over Ten Hag gedaan, maar hij heeft zijn zaken wel aardig voor elkaar. Dat is uiteraard ook de verdienste van Overmars. Er wordt wel kwaliteit ingekocht en het is geen rommel meer.'

Één van de spelers die dit jaar gehaald werd door Ajax, is Quincy Promes. Hoewel beide heren zeer tevreden zijn met de aanwinst, hebben ze nog geen idee waar Promes komend seizoen moet spelen. Kale: 'Want je hebt Ziyech normaal gesproken aan de ene kant. Als Neres blijft heb je hem aan de andere kant. Ik denk niet dat Ten Hag zomaar een verandering in gaat brengen. Maar als er eentje weggaat, dan zal het Neres zijn.'

Schrijf je in voor de Ajax Showtime subleague en win!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
UltimateKaos
Ik snap niet wat iedereen altijd loopt te zeiken op deze twee mannen. Ik ben het ook zeker niet altijd met ze eens, maar ik kijk hier 10x liever naar dan naar Valentijn Driessen of al die andere mannetje van de tv.
1 0
aniet
We hebben het wel over mensen spelers van Ajax,
Ajax is niveau geen rommel!!
En Ten Hag hebben ze volkomen afgebrand,
onze zogenaamde kenners, snap eigenlijk niet waarom AS ze aandacht geeft
1 -3
fanforeffer
Rommel hoef je niet te kopen, dat krijg je vanzelf !
1 -2
marrene
Promes heeft nog helemaal niks laten zien. Moeten hem wat tijd geven maar an een speler van 26 die zoveel kost mag je verwachten dat hij er binnen 2 maanden staat. Tot nu toe is hij bagger.
2 -5
AlexIbarra
Ik hoop dat hij geduldig en leergierig is en volgend seizoen gaat vlammen.
0 0
zwollie
Maggallan, is toch wel rommel wat ze gekocht hebben
1 -7
OntlastendeMiddenvelder
Kan iemand me vertellen waarom de mening van deze twee nieuwswaardig is? Serieuze vraag. Ben geen fan van het autoriteitsargument, maar wat hebben deze twee voor bijzonders gedaan?
11 -3
mistermiyagi
Neejoh het zijn 2 fanatieke supporters uit Amsterdam, met een mening die over het algemeen wel klopt.
Voetbal inhoudelijk snappen ze er niet zo veel.
Af en toe is het wel eens leuk om ze te horen zeiken als het niet goed gaat.
0 0
ram
Tsja... Volgens mij is het een beetje 'zoek het gekkie'. Deze gasten zijn dik, kaal en lullen plat Amsterdams. Dat is dan 'bijzonder'. Dan denkt het filmploegje: "Dat is een leuk vast item"
5 -5
mgtow
Zo 'gekkie' zijn ze niet. Een van hen heeft een goedlopend restaurant en is multimiljonair.
2 -2
Bjorn
Op Kristensen na gaat het prima sinds 2018.

Veel te vroeg om te oordelen over Promes of Pieri. Kijk nu eens naar Schuurs uit het niets.
3 -2
robinozzi
Geen rommel meer ingekocht? Kik fucking Pierie
6 -15
Ajax114
Haha en Promes. Dat die twee een podium krijgen zeg om deze onzin te verkopen.
8 -16
chloorbestendig
“We hebben vorig jaar wat lacherig over Ten Hag gedaan”

Die twee flapdrollen stonden een jaar geleden keihard te verkondigen dat Ten Hag op moest sodemieteren.
7 -3
MPAjax
pierie is pas 18 he en komt niet uit de jeugd van ajax dus die moet zich nog aanpassen
3 -1
chloorbestendig
Jaartje Jong, heeft Schuurs ook goedgedaan.
4 -1
Mokum_32
Rommel misschien niet maar zitten ook wel minder geslaagde aankopen bij.

Off, wat zie ik graag zaracho (speelt bij Racing Club) komen als neres of ziyech vertrekt wat een heerlijke speler is dat zeg.
1 -1
Gecko
Magallan
5 -5
Duif63
En Promes, Pierie, Scherpen. Toch ook 3 zeer matige spelers.
4 -18
Bky
Kik Pierie: Geb./leeftijd: 20 jul. 2000 (19)
Kjell Scherpen: Geb./leeftijd: 23 jan. 2000 (19)

Doe ff normaal.
2 0
Schwalbino
De snelheid van Promes kan wel een wapen zijn in bepaalde situaties. Als basisspeler zie ik hem niet zolang ziyech er is.

Pierie en Scherpen zijn net als Schuurs en veel andere jonge spelers gekocht op de mogelijke groei. Als dat er niet uitkomt heb je pech. Als het er wel uitkomt zoals bij Frenkie heb je goud.
5 -2
Tjpknge
Begrijp wel wat je bedoelt hoor, echter is het geen 5 maar 15 miljoen! Dat is toch teveel voor een beperkte speler. Had ik liever een speler gezien die er gelijk stond of barst van het talent.
1 -1
AsensioWillemsen
Kik Pierie vandaag gezien, ging weer eens de fout in. Wat maakt die een dramatische indruk in de voorbereiding. Ga nog niet zeggen dat het rommel is, maar die moet flink aan de bak
4 -3
Vincenzo3
Ja moet flink aan de bak. Wat ik beetje vaag vind bij hem is. Hij is linksbenig, maar het ziet er af en toe uit of hij rechts is die met links probeert. Beetje onnatuurlijk oogt het soms, niet vloeiend ofzo.
2 -1
Ozymandias
Pierie moet verdedigend nog veel leren maar voor een speler die net een week 19 jaar oud is zijn zijn opbouwende kwaliteiten geweldig. Daarmee wil ik niet zeggen dat hij opbouwend geen fouten maakt maar die fouten komen normaliter door foute keuze's en niet door technische onkunde. Pierie doet mij erg denken aan een jonge Frank de Boer en een jonge Daley Blind. Die maakte bij hun debuut ook nog veel positionele fouten en dat viel extra op omdat ze net als Pierie niet de snelheid hadden om dat soort fouten goed te maken. Hopelijk kan Pierie dezelfde ontwikkeling doormaken als De Boer en Blind hebben gedaan maar dat zal alleen gebeuren als hij de drive heeft om optimaal in zijn eigen ontwikkeling te investeren.
5 -3
3*stars*3
Pierie is een goede voetballer en kwam altijd over als een intelligente jongen.
Had wel mijn bedenkingen toen hij al vroeg begon, over niet zien zitten om in de Jupiler league te spelen.
Ok voor Schuurs was het iets anders omdat hij van Fortuna kwam en al Jupiler speelde maar toch, hij is voorbeeld dat zo’n jaartje jong, heel goed kan zijn.
Kik moet goed kijken en luisteren naar jongens als Schuurs en Blind, dat gretige van de Argentijnen mag erbij en ook Tadic volgen naar de gym.
Dagelijks op de training tegenover geslepen, sterke, technische en rappe aanvallers als; Huntelaar, Tadic, Ziyech, Promes, Traoré, Dolberg en hopelijk Neres staan, helpt ook mee in die spoedcursus.

Keuze is aan hem of hij meegaat.
5 0
DeMeervanweleer
Eens. Als Pierie positioneel en fysiek groeit, wordt het een hele goeie. Ik denk dat men bij Ajax zijn groeipotentieel goed heeft ingeschat en dat men net-als-met Schuurs met hem ah werk gaat. En inderdaad hoe meer hij zich inzet bij die extra aandacht van performance trainers, hoe sneller het zal gaan. Mooi om te zien dat dat bij Schuurs al zoden aan de dijk heeft gezet.
2 0