VI voorspelt: 'Dubbele zes met Eiting en Marin'

FinnDekker, 10-07-2019 om 16:30, 21001 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bij Voetbal International verwacht men dat Ajax aankomend seizoen weer met een dubbele zes gaat spelen op het middenveld. Aan de hand van een analyse van Pieter Zwart en Süleyman Öztürk wordt de beoogde opstelling van coach Erik ten Hag geschetst. 

Op doel staat uiteraard André Onana. In de verdediging is er wel een wijziging, namelijk in het centrum. Men gaat bij het medium uit van een vertrek van Matthijs de Ligt en voorspelt dat Edson Álvarez, die nog aangetrokken moet worden, zijn vervanger zal zijn. Verder complementeren Nico Tagliafico, Daley Blind en Noussair Mazraoui de verdediging.

Carel Eiting en Razvan Marin worden gezien als de twee verdedigende middenvelders, waarvan de laatstgenoemde iets meer 'mag komen' waar Eiting 'wat meer zijn positie behoudt'. Voor die twee staan volgens VI drie namen: Quincy Promes, Donny van de Beek en Hakim Ziyech. De twee buitenspelers (Promes en Ziyech) zullen 'meer naar de binnenkant staan'. Dit maakt weer ruimte voor de backs Mazraoui en Tagliafico om aanvallend mee te doen.

In de 4-2-3-1 opstelling die wordt geschetst is Dusan Tadic de voorste man. Maar zoals in de Champions League-variant vaak gebeurde afgelopen seizoen, zal Tadic soms inzakken en loopt Van de Beek de ruimte in de diepte in. Dat Tadic in de spits staat, betekent een reserverol voor zowel Klaas-Jan Huntelaar als Kasper Dolberg. De twee denken daarnaast ook dat David Neres op de bank zal plaatsnemen. 

Ziyech en Martinez

Öztürk houdt nog wel rekening met een vertrek van Ziyech. Mocht deze verkocht worden dan wil de verslaggever Marc Overmars 'een handje helpen'. Öztürk ziet in Steven Bergwijn de ideale vervanger voor de linkspoot. Daarnaast ziet de analist ook een mogelijkheid om met Lisandro Martínez te spelen. De kersverse aankoop staat dan op de plek van Blind, die op zijn beurt Eiting naar de bank verhuist.  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrosQ
Frenkie de Jong is niet te vervangen. Er zijn er niet veel die zijn positie zo invullen als hij. Zijn vacante positie, links centraal op het middenveld, zal enkel door een iemand anders worden ingevuld. Iemand die de positie ook heel anders zal invullen.

Ik verwacht aan het begin Marin en Schone, waarbij Schone vaak naar de kant zal gaan voor Eiting. Als Eiting goed gaat spelen, zal hij Schone gaan vervangen.

Mogelijk dat Mazraoui daar ook terechtkomt als Dest echt op de deur begint te kloppen. Echter vind ik Mazraoui tactisch gezien niet goed genoeg. Hij was vooral aan de bal goed, maar liet een hele ruimte achter zich om te bespelen.
0 0
DonAdam
Aangezien EtH eerst gaat kijken hoe zijn ploeg omgaat met het vertrek van bepalende speler FdJ, gaat hij naar mijn idee het seizoen met Schone starten. Ik denk ook dat hij Mazraoui op het oog heeft als vervanger van FdJ en niet direct Eiting, want Mazraoui heeft net als FdJ een neusje voor de vrije ruimte, maar als Veltman naar de PL mocht vertrekken, waar het nu op lijkt, zal Rasmussen hoop ik niet starten, waardoor Noussair terug naar de backpositie gaat. Overigens, als die Alvarez niet snel komt of niet zo sterk is als gehoopt, moet je ook niet gek opkijken als Veltman naast Blind gaat starten, want Magallan is door de mand gevallen en Schuurs lijkt me nog niet rijp; hierdoor zal Mazraoui ook naar de back positie gaan. Hoe dan ook, ik denk niet dat Marin en Eiting direct een kans zullen krijgen in de basis, zeker niet in de periode dat Ajkax zich voor de CL moet plaatsten.

Voorin zullen Tadic en Ziyech vrijwel alles spelen, dus EtH zal v/d Beek, Promes en Neres wel weer roteren. Af en toe gaat Tadic naar links en zullen Dolberg en Huntelaar de kans krijgen.

Overigens lijkt het mij een heel goed plan dat als EtH Mazraoui op het middenveld wil gebruiken en Veltman vertrekt, Overmars naar een goede rechtsback gaat kijken. Want die Rasmussen is Heerenveenniveau; die vind ik niet goed genoeg als backup. Die kan echt niet mee in topwedstrijden.
0 0
Trainer21
Eerder Vd beek mazraoui of Vd beek schone denk ik. Tenzij Ziyech weg gaat dan voorzie ik wel een dubbele 6 met Marin en Schone
0 0
DT10
Waarom krijgt het duo Zwart/Ozturk hier eigenlijk een podium. Nietszeggende journalisten die denken dat ze het hebben uitgevonden. Het niveau van VI is de laatste jaren ook drastisch gezakt.
0 0
AJAIXIXIXI
Tadic/Promes - Vd beek - Neres/Eiting - Marin
/Nico - Blind - Schuurs - Nous/Onana.
Dit gaat hem worden voor volgend seizoen.
0 -1
JanBiesbos
Nerres op de bank? Dacht het niet....
0 0
vdhaas
Analyse is een groot woord. Beetje fantaseren.
3 0
Lazell
Dan moet je het filmpje eens kijken, echte aanrader trouwens, die Pieter Zwart is de beste analyticus die er is imo.

Ze gaan 30 minuten lang in op de huidige speelwijze, welke specifieke kwaliteiten verdwijnen, hoe je die op moet vangen, enz. De laatste 5 minuten is inderdaad fantaseren over de namen, maar de overige 25 minuten is toch echt een analyse. En een sterke ook.
0 0
Liam
Beetje erg theoretisch allemaal die Pieter Zwart.
0 0
Jortjuh14
Ik denk eerlijk gezegd dat Pröpper de ideale vervanger is van Frenkie. Kan ook uitstekend opbouwen en het spel verdelen. Wat denken jullie?
4 -2
jaripettersson
Frenkie deed meer dan dat. Als Pröpper dat ook kon zat hij al bij barça.
0 -1
mallerd
Snap ook niet waarom mensen Mazraoui als middenvelder zien, mist handelingssnelheid en inzicht.
4 -3
DT10
Mazraoui heeft in de jeugd en bij Jong Ajax altijd op het middenveld gespeeld. Ook de laatste wedstrijden van het seizoen heeft Ten Hag hem op het middenveld laten spelen en deed hij het daar zeker niet onverdienstelijk. Ik denk persoonlijk ook dat hij beter rendeert op het middenveld.
0 0
JariHeijden
Niet waar. Mazraoui heeft meestal als rechtsback gespeeld. Alleen de laatste twee jaar voor zijn debuut in het eerste speelde hij op het middenveld.
0 0
MaximilianRosse
Nous kan in principe wel middenveld spelen. Is wel een ander type dan Eiting. Maar als we het hebben over handelingssnelheid, dan mist Eiting dat zeker.
1 -1
Boer Gijs
Hou toch op met Elting. Heeft laten zien er nog niet klaar voor te zijn.
3 -10
mallerd
Het moet altijd weer een keer fout gaan voordat mensen zich dat realiseren.
1 -1
AlexIbarra
Ik vrees dat Blind op het middenveld geen optie is omdat je met Matthijs al te veel kwaliteit verliest achterin, en Blind op zich de ideale persoon is om de nieuwe RCV te begeleiden.

Verder is er nog niets beslist wat mij betreft, eindeloze mogelijkheden op het middenveld.
Weet niet hoe Eiting zich houdt, of Mazraoui als middenveldoptie wordt gezien en wat Marin kan toevoegen.
Met Donny, Lasse, Ziyech, Tadic hebben we aardig wat kwaliteit rondlopen en ik hoop dat Pröpper nog wordt aangetrokken. De rest is aan Ten Hag.
5 0
Noxin
Ik denk niet dat Eiting direct een basisplaats zal krijgen. Zal eerder Mazraoui of Schone worden op het middenveld.
1 0
GrandMasterFlex
Als Eiting fit was gebleven had hij al een basisplaats gehad vanaf de start.
4 -1
Minsc
Zou niet best zijn voor Ajax.
0 0
Chesterson93
HAHAHAHAHA
0 0
mallerd
Je bent gek.
2 -3
FrankBeton
Gekkie
0 0
Rentokill
Betekent een 'dubbele 6' dan 4-2-3-1 ipv 4-3-3 met een 10?
0 0
Ar
Het betekent dat je niet star in systemen moet denken!
1 0
Ozymandias
Ik denk dat het "modern" is om het over een 'dubbele 6' te hebben. De rol van de linker- en rechtercentrale middenvelders verschilt namelijk niet zo veel tussen een 4-3-3 systeem met een '10' en een 4-2-3-1 systeem. In mijn ogen is het enige grote verschil tussen die twee systemen is dat een 4-3-3 (met '10') met buitenspelers wordt gespeeld terwijl een 4-2-3-1 systeem met binnenspelers wordt gespeeld. Als straks Promes en Neres op de flanken staan zou ik het dus een 4-3-3 noemen maar als Tadic en Ziyech weer op de flanken staan zou ik het een 4-2-3-1 noemen. Er wordt sowieso te veel aandacht gegeven aan de cijfertjes.
4 0
JanBiesbos
Vind zowieso een systeem met een vaste spits niet meer van deze tijd, veel te voorspelbaar. De spits moet ook meedoen met het spel , hij moet zelf ook aangever worden ipv alleen maar ontvangen, veel beter is om lopende en inkomende spelers te hebben die zijn ook lastiger te verdedigen.
0 0
vdhaas
Ik heb wel eens 4-1-2-1-2 gezien. Men bedoelde gewoon 4-4-2 met ruit op het midden. Uiteindelijk spelen 99% van de ploegen een variatie op 4-3-3, 4-4-2 of 5-3-2
0 0
EersteAanname
Er is toch echt een verschil tussen 'punt naar voren' en 'punt naar achteren'.
0 0
Ozymandias
Inderdaad, maar daar heb ik het helemaal niet over. In heb het over het verschil tussen een 4-3-3 met ‘10’ en een 4-2-3-1.
1 0
EersteAanname
Excuses, te snel gelezen.
1 0
AjaxBaggio
Tja, eerst maar eens zien of Ziyech, Neres en Donnie blijven. Mocht dat lukken. Dan heb je voor Nederlandse begrippen weer een ijzersterke ploeg.

Waarmee je in ieder geval moet kunnen overwinteren in Europa (liefst in de CL natuurlijk). Kampioen en beker is sowieso een must. Voor minder doen we het niet.
0 0
ajax4lifebaby
Voor Europese begrippen ook hoor.
0 0
LS16
Promes Tadic Neres
Ziyech
Marin Van de Beek
Tagliafico Blind Alvarez Mazraoui
Onana

Lijkt mij de beste opstelling.

Middenveld met Ziyech van de creativiteit, Van de Beek de box to box loper en Marin de stofzuiger.
6 -1
Ar
Met Van de Beek als rechtshalf, zie ik liever Tadic als 10, en gewoon Dolberg of Huntelaar in de spits.
En met een middenveld met Van de Beek en Ziyech (of Tadic) heb je wel een echte controleur nodig op het middenveld.
0 0
Dexy
Qua aanval is dat natuurlijk pure porno, maar ik betwijfel of dat ook verdedigend goed genoeg is.

Van de Beek en Marin zijn vrij aanvallend ingestelde spelers. Nou heeft Donny in de jeugd ook wel veel wedstrijden op 6 gespeeld en Marin ook af en toe bij Luik, maar een controleursrol (of althans een verdedigende rol) is voor beiden geen natuurlijke positie.

Kunnen ze verdedigend gaten dichtlopen, hebben ze het vermogen om zich aan te bieden in de opbouw? Dat zijn wel twee essentiële zaken die een controleur in een systeem met de punt naar voren moet kunnen. En ik heb mijn twijfels daarover bij zowel Van de Beek als Marin.
1 0
Santiago
Promes op 10. Heeft hij al eerder gedaan onder ETH volgens mij
1 0
JariHeijden
Klopt, bij Eagles. Toen was Promes de sterkste speler bij Go Ahead.
0 0
GrandMasterFlex
Marin is geen stofzuiger, maar een dynamische aanvallende middenvelder.
1 0
chino
Ziyech op 10 doe maar niet. Zijn ze bij Marocco ook van geschrokken. Op rechts super!
3 -1
Jeugd
Waar ik niemand over voor is het volgende;
Wie pakt de rol van de Jong als onderdeel van de verdediging?
De Jong was een balafpakker maar stond bijna bij iedere opbouw in de verdediging. Hij creerde daar de man meer situatie mee waardoor van achter uit kon worden opgebouwd. De wijze waarop hij dat deed kan nog door Marin nog door Eiting worden ingevuld.
Met name in alle wedstrijden op hoog niveau was dit de sleutel tot succes. Het gaat mij niet zozeer om de copie vn de Jong te vinden, die is er toch niet maar ik weet zeker dat ten Hag dit wil gaan invullen.
1 -1
Ar
Blind zou in principe die rol het beste kunnen invullen. Met Schuurs dan in de achterste linie. Door Blind voor hem kan die dan ook zijn libero achtige kwaliteiten beter kwijt dan in de rol van laatste man. Het is juist diens opkomende kwaliteiten die hem bij Fortuna Sittard de beste speler van de eerste divisie maakte. Ook hij loopt soms een man voorbij.
Eitingh kan positioneel de rol van Frenkie ook wel overnemen. Ook hij laat zich bij balbezit gemakkelijk in de verdediging zakken. Hij heeft alleen niet de verdedigende en balafpakkende kwaliteiten van De Jong. Wel is hij net als Frenkie positioneel sterk, en hij let denk ik nog iets beter op de balans. Aan de bal kan ie het spel versnellen, heeft een prima inzicht en passing, al zal je hem niet snel dertig meter aan de bal zien overbruggen wat De Jong (en in mindere mate Blind) kan.
Marin kunnen we nog niet beoordelen. Hij zou het zo maar eens heel lastig kunnen krijgen, want Ten Hag heeft schijnbaar iets met Ekkelenkamp op die plek. Marin lijkt mij iets meer een aanvallende middenvelder. Maar goed, dat is Schöne in wezen en in oorsprong ook. Het wordt daarom heel interessant hoe die concurrentiestrijd gaat verlopen.
0 0
trooop
Niemand. Ajax zal dit anders moeten gaan doen. De opbouw wordt wat mij betreft een van de meest interessante aspecten voor komend seizoen, en een van de moeilijkste.

Frenkie liep bij gebrek aan afspeelmogelijkheden gewoon een paar man voorbij. Dat is iets unieks, dat is hét grote verschil met komend seizoen. Zo'n frenkie maakt het voor tegenstanders heel moeilijk om effectief druk te zetten. Als je zo iemand niet langer in je team hebt, dan zul je het elke keer combinerend op moeten lossen. Dat is moeilijker uit te voeren voor ons en makkelijker vast te zetten voor de tegenpartij. En onder de druk uit voetballen was vorig seizoen al ons zwakke punt, mét frenkie.

Dat wordt dus een hele uitdaging, waar ik eerlijk gezegd lang niet gerust op ben. Maar als het goed gaat is het wel geweldig om naar te kijken.
3 0
ETM
Martinez ;)
0 0
trooop
Ha. Volgens mij heeft er iemand een nieuwe favoriet op het oog!
Ik hou het zelf voorlopig nog gewoon even bij ziyech.
0 0
ETM
Haha
0 0
GrandMasterFlex
Waar een speler vertrekt zal een ander die rol oppakken, zodra Ten Haag de juiste combinatie van spelers heeft gevonden. Persoonlijk heb ik hoge verwachtingen van het trio Eiting, VD Beek en Marin. Daarnaast denk ik dat Gravenberch ook rol zal vervullen als invaller/rotatie speler op het middenveld.
1 0
trooop
Gravenberch zou leuk zijn. Al heb ik zelf nog niet gezien dat die al zo ver is. Is in mijn ogen sowieso een speler die op moet passen dat hij niet aan z'n eigen talent ten onder gaat.
0 0
Joseph
Blind zou dat kunnen invullen, Eiting trouwens ook. Het zal alleen anders uitgevoerd moeten worden, want die 2 kunnen het niet op het niveau van Frenkie.

Nadeel van Frenkie in de rol van opbouwer van achteruit, was dat je beste middenvelder laag op het veld staat, het zou met een sterke vervanger van Schone dus best goed kunnen uitpakken. Al blijft Frenkie een fenomeen, die vulde 2 posities in op het veld, Ajax had altijd een man extra.
1 -2
Web
De Jong kun je niet vervangen
Maar weet je de wedstrijd in München nog?
Misschien wel de beste van het seizoen, zonder Frenkie
3 0
Web
Goede analyse.
Schone zal zijn minuten pakken ipv Eiting
Martinez zal ook veel spelen, normaal zou Blind dan naar het middenveld gaan ten koste van Eiting en Schone, maar Ten Hag zie ik dat niet doen, de opbouw van achter uit met Blind is heel goed, ook het doordekken. Blind heeft gewoon een enorm inzicht.
Tadic zal in grote wedstrijden in de spits spelen, maar zeker niet alles in de competitie, wat gaat Dolberg doen? Laat hij het nu eindelijk zien, dit moet zijn jaar worden
Ik ben het er niet mee eens dat hij niet past in het systeem, Dolberg mist scherpte dat is zijn probleem, doet alles in een versnelling te laag, hij moet eens kijken wat Huntelaar brengt, veel minder getalenteerd maar zoveel meer passie, alleen het druk zetten al.
Een spits moet geil zijn voor de goal, dat is echt een probleem bij Dolberg.
Vaak denk ik, vind hij het wel leuk?

Maar er komen weer zoveel wedstrijden aan, je zal ze allemaal nodig hebben
5 -1
4-3-3
VI heeft overduidelijk geen idee over hoe ze hun blad moeten vullen en komen dan met dit soort lachwekkende 'analyses'. Dikke FAIL.
6 -4
Web
Waar ben jij het niet mee eens, toch vrij logisch allemaal
3 -3
Rentokill
Wat is het verschil tussen een dubbele 6 en een 10?
0 0
Web
Twee verdedigende middenvelders, en een aanvallende
Wat een gedoe met dubbele 6
0 0
trooop
Dat is hetzelfde. Twee verdedigende middenvelders, een dubbele 6 dus (geen idee waarom iedereen dat ineens zo noemt), betekent één 10; twee aanvallende middenvelders betekent één 6. Bij Ajax in elk geval.

Edit: ten hag heeft het trouwens volgens mij zelf ook wel eens over een dubbele 6.
1 0
AsensioWillemsen
Punt naar achter met Eiting of Blind op 6 en dan Marin en van de Beek als halven zie ik meer zitten
3 -2
Ozymandias
Inderdaad, dat lijkt mij veel logischer aangezien alle drie de middenvelders dan op hun beste positie kunnen spelen.
0 0
TontoKarnaggel
Martinez gaat basis spelen. Hoe, wat of waar weet ik niet maar die speelt zich in no-time in de basis. Gaat de verrassing van komend seizoen worden.
2 -1
Web
Blind is zomaar niet weg uit het centrum
Zijn opbouw van achter uit is zo belangrijk.
Ook het doordekken is hij heel goed in
Martinez is dit systeem niet gewend, maar dat hij goed kan voetballen hebben wij gezien
0 0
JariJari
Dan gaat hij op Blind zn plek spelen met Blind op het middenveld.

Enige reden waarom ik daar over twijfel is Blind zijn goede communiatieve vaardigheden in de verdediging terwijl Martinez de taal niet eens spreekt. Behalve als Alvarez ernaast komt natuurlijk, dan kunnen ze met zn allen Spaans spreken en moet alleen Maza op Spaanse les :p
1 -1
Bocarra
Vond het wel een oké analyse.... geeft aan dat het komende seizoen weer leuk gaat worden.
1 -3
JariJari
Compleet bullshit artikel. Duidelijk geen enkel verstand van het spelletje
0 -1
GladiOol
Schöne staat gewoon nog voor Eiting in de pikorde. Zal denk ik ook dit seizoen niet veranderen.
4 -5
Joseph
Frenkie nam veel over van Schone, ik denk niet dat Marin of Donny net zo veel kunnen opvangen. Schone stond er in als een soort 12e man op het veld omdat Frenkie 2 posities invulde. Zonder Frenkie ga je nat met Schone op het middenveld.

Blind zou ideaal zijn als 6, als dat niet lukt komt Eiting heel snel boven drijven in de pikorde.
2 -2
witchmaster11
denk dat men schone wel eerder zal vervangen cq wisselen je zal Eiting wel de kans moeten geven
2 -3
EersteAanname
ik denk:
Neres-Tadic-Ziyech
--------Promes
----Marin-----Donny
Nico-Blind-Alvarez-Nous
------------Onana

Maargoed, we zullen zien! heb er vertrouwen in dat Ten Hag het goed neerzet!

5 -2
JariJari
Dit is ook mijn opstelling vooralsnog. Als ik iemand hiervan wissel zal het trouwens Promes zijn en zeer zeker niet Neres.
0 0
AjaxDaniel
Ik zie denk ik liever Ziyech en Promes omgewisseld.
1 -3
4-3-3
Eigenlijk nog liever Neres links en Promes rechts. Tadic en Ziyech voelen elkaar blindelings aan, dus dat zal moeilijk te bespelen zijn voor tegenstanders. Het zou ook een extra reden kunnen geven voor Ziyech om nog een jaartje te blijven. Hopelijk weet Ten Hag dit seizoen wat sneller tot de juiste samenstelling te komen dan afgelopen seizoen.
0 0
Vlieske
Eerst een paar spelers zien te slijten. Selectie is veel te groot
0 -3
witchmaster11
Een selectie is nooit te groot de bank maakt je kampioen , dat waren eens de wijzen woorden van de grootste Ajacied aller tijden Johan ,lees eens een van zijn boeken en er gaat een wereld open van wijsheid
1 -3
AjaxDaniel
Valt mee, als je uit gaat van minimaal halve finale beker, minimaal overwinteren (EL of CL) en de reguliere competitie.
1 -2
JariJari
Eens, de selectie is prima. Misschien aan de onderkant wat spelers die overbodig gaan zijn zonder blessuregolf (Labyad?)
0 0
MK77
Neres broodvoetballer? Ze doen het toch allemaal voor geld?
3 -1
DeMeervanweleer
Nee, de Ligt speelt louter en alleen om sportieve redenen.
1 0
ETM
Deel de negativiteit over t filmpje niet, vond t wel vermakelijk, en ik stoor me juist niet aan deze heren, en wel aan bijna alle andere heren die hier regelmatig gequote worden. Ozturk krijgt er vaak van langs op dit forum, maar hoewel ik het best vaak niet met hem eens ben vind ik hem wel okay. Duidelijk een echte voetballiefhebber.

Ik was het met beiden heren niet eens over Neres. Zij onderschatten hem imo en erkennen zn voorname kwaliteiten niet. Dat Neres geen absolute wereldtop is, daar ben ik het mee eens, maar de potentie heeft hij imo wel. En Nerres neerzetten als voetballer die vooral ruimte nodig heeft gaat er bij mij echt niet in. Juist zijn balvastheid en combinerend vermogen in de kleine ruimte vind ik bijzonderheden. Ik denk dat zij dit beeld hebben door zn motoriek. Het is geen elegante dribbelaar, wel een hele effectieve, en dribbelen is niet zn voornaamste kwaliteit, maar dat betekend niet dat hij niet goed in de kleine ruimte is.

Verder vind ik het een beetje raar dat ze er maar vanuit gaan dat het systeem met de dubbele zessen in tact blijft..

Als ik zelf een wilde voorspelling moet doen dan denk ik Martinez controlerende middenvelder wordt :)
7 -1
trooop
Mijn iets minder wilde voorspelling is dat hij dat niet wordt. Volgens mij is martinez een speler met drang. Ten hag wil daar juist graag een speler met rust. Eentje die zonder veel moeite in z'n hok blijft.
0 0
ETM
Dan toch weer die dubbele 6 ;
0 0
voorkennis
zitten zoals dag in dag uit , hersenloze en werkeloze kakkies hier te minnen, waarschijnlijk taakstraf.
2 -7
GvanderK
Lekker belangrijk ook. Van mij part minnen ze alles.
0 0
mvdk
Taakstraf? Zelfs daar worden ze ontslagen.
0 -1
cantharel
Teb Hag maar verkopen in deze jongens maar op de bank, ik kan niet wachten op deze doelpunten machine.
0 -3
MK77
euh wat?
1 -1
Ozymandias
In mijn ogen is Eiting alleen geschikt voor een rol als '6' en dan bedoel ik een echte '6' en niet als linker- of rechtercentrale middenvelder (in een systeem met een '10') die door sommige mensen om de een of andere reden opeens ook een '6' worden genoemd. Hij heeft volgens mij namelijk niet het loopvermogen dat een linker- of rechtercentrale middenvelder nodig heeft. Ook vind ik dat Marin en Vd Beek als halven het beste tot hun recht komen en ik zie dus niet in waarom je met een '10' zou spelen waardoor alle drie de middenvelders niet op hun beste positie kunnen spelen. Ik ga er trouwens nog steeds gewoon vanuit dat Ziyech zal vetrekken maar als hij toch blijft heb ik geen idee wat de beste opstelling zou zijn.
3 -5
Schip
Neres ------------ Tadic ---------- Promes

--------------VdBeek ------------ ZIyech

---------------------- Blind --------------------

Nico -- Martinez -- ALvarez/Schuurs -- Mazraoui

---------------Onana --------------------------------

Marin, Lang, Gravenberch, Hunter, Dolberg, Dest, Eiting vanaf de bank.
3 -7
Cisco2
Promes-Tadic - Neres
--------Marin-- VdBeek
------------Eiting
Tagliafio-- Blind-- Schuurs -- Mazraoui
---------------Onana
1 -2
Schip
Ook een mooie, maar ik wil Ziyech ;)
0 0
Ozymandias
Waarom zou je Promes op rechtsbuiten zetten terwijl hij beter is vanaf links en Neres op linksbuiten terwijl hij beter is vanaf rechts?
7 -2
Schip
Omdat Neres niet beter is op links, integendeel zelfs. Wel ben ik voor positiewisselingen, zo moet je die vleugels ook wel zien. Of promes beter is op links, wil ik van je aannemen. Heeft mij nergens nog overtuigd en beelden op youtube zeggen niet alles.
0 0
Ozymandias
Ik neem aan dat je bedoelt dat Neres volgens jou niet beter is vanaf rechts (nu staat er links). Ik vind Neres vanaf rechts niet maar een klein beetje beter. Het is in mijn ogen een verschil van dag en nacht. Vanaf rechts heeft hij veel meer dreiging in zijn acties en zijn productiviteit is veel hoger vanaf rechts. Vanaf links is hij veel te veel afhankelijk van momenten terwijl hij vanaf rechts ook een echt bijdrage heeft aan het combinatievoetbal in de kleine ruimte.
0 0
Bjorn
Voorin zie ik er nog wel eentje verkocht worden voor een monsterbod. Ziyech of Neres.
0 -1
NotForSale
Ziyech sowieso niet voor een monsterbod want die heeft een clausule van 35 miljoen en wacht gewoon op een geschikte club
0 0
Luie
Volgens Valentijn heeft hij die clausule, ik geloof er niet zoveel van.
0 0
JPM
Ik ken weinig mensen die hun geld zo gemakkelijk mogen verdienen als Suleyman Ouwehoer Ozturk. Man, man, man, dat er uberhaupt een markt is voor dat voor de hand liggende, lege, popie-jopie gebral van hem.

Ik vind Ozturk een beetje de Angela de Jong van het voetbaljournaille; ze zeggen beiden he-le-maal niets maar zijn wel zelfbenoemd expert.

Overigens vind ik Ozturk wel een stuk onschuldiger dan zo'n giftig slangetje zoals V.Driessen, maar die man heeft het tenminste zwaar met permanent zuur zijn. Ozturk is veel te relaxed en veel te comfortabel met zijn nutteloze bestaan.

Fuck, ik besef opeens: ik ben eigenlijk best jaloers op Ouwehoer Ozturk.
10 -7
AsensioWillemsen
vooral dat stuk met Magallan was lachwekkend. Dat is verdedigend een beer is en fysiek sterk maar voetballend het probleem is. Nou tot nu toe blijkt eerder het tegenovergestelde
0 0
AjaxDaniel
Nou ik heb liever Neres gewoon basis hoor en dan een beetje schuiven ipv Eiting
4 -2
Ajax4life16
Neres doodleuk op de bank zetten en doen alsof het niks voorstelt hahaha komoppp
5 -3
Ajaxxxisdebeste
Ja niet meer serieus nemen, maar hoe Ten Hag dat gaat oplossen, neem aan dat Promes verwacht te spelen...
0 -3
Unuvar1980
Op basis van wat krijgt Eiting een basisplaats?
7 -5
EersteAanname
Ja en dan Neres op de bank. Komkommertijd..
3 -4
Ajaxxxisdebeste
Speelde voordat hij geblesseerd raakte meer dan Frenkie de Jong op dat moment
2 -4
voorkennis
de verslaggever wil Overmars "een handje helpen"....wat lopen er toch een hoop malloten rond
3 -4
Afstandsschot
Zo durf ik ook wel een voorspelling te doen. Wat een onzin.
4 -5