'Kotsmisselijk als het puur financiële keuze is'

BVeenstra, 28-06-2019 om 11:15, 15482 views, RMC Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig voetballer Christophe Dugarry walgt van de handelswijze van Matthijs de Ligt, die in zijn ogen puur op een club uit is waar hij het meest geld kan verdienen. In gesprek met RMC Sport is hij dan ook behoorlijk kritisch over de aanvoerder van Ajax.

Dugarry vraagt zich af wat er nou precies gaande is. De transfergeruchten rondom De Ligt zijn al langer gaande en telkens is de club waar de verdediger het meeste geld kan verdienen de favoriet. 'Wat is het idee? Wat gaat er rond in zijn hoofd? Twaalf, dertien, veertien of vijftien miljoen euro?', aldus Dugarry, die zich afvraagt wat er nou precies verandert. 'Heb je dan een extra auto, vijftig vierkante meter meer in het appartement, een boot die tien meter langer is? Als het puur een financiële keuze is, ben ik er klaar mee. Daar word ik kotsmisselijk van.'

RMC Sport schreef donderdag dat De Ligt bij een eventuele transfer naar Paris Saint-Germain een ontsnappingsclausule in zijn contract wil opnemen, zodat hij makkelijk kan vertrekken mocht de Ligue 1 hem niet bevallen. 'De Ligt is geweldig, een heel goede speler. Maar met zo'n mentaliteit, gaat hij het niet redden. Dat is onmogelijk.' Op dit moment lijkt Juventus de favoriet voor het binnenhalen van De Ligt.

Denk jij dat Lineth Beerensteyn scoort en de Leeuwinnen winnen van Italië? Zet in en krijg 4,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RobbertB
Zure Fransoos.
0 0
PetrusKeizer
ik, de grote Dugarry, heb gesproken. Howgh.
0 0
Good Luck
Hij heeft gelijk, PSG is al decennia lang een Europese topclub die eigen identiteit heeft behouden en ziel niet heeft verkocht aan een miljardair die voetbal als een speeltje ziet ;)
0 0
Simon1
Mbappé verdient 17,5 miljoen euro en heeft net zoveel, of nog minder, als De Ligt gepresteerd. Waarom mag de Ligt dan niet zoveel verdienen?
0 -2
OKP-AFCA
Lachwekkend hoe dom sommige mensen kunnen zijn.
0 0
Simon1
Op clubniveau speelde Dugarry voor Girondins Bordeaux (1988-96 en 2000-2003), AC Milan (1996-97), FC Barcelona (1997-98), Olympique Marseille (1998-2000), Birmingham City (2003-04) en Qatar SC (2004).

Ik kon die hele vent niet, dus ik zocht het op. Laatste club was Qatar. Daar ga je niet heen voor de sportiviteit. Zelfs al zou het waar zijn, dan is het de pot verwijt de ketel.

Hoeveel mensen gaan nu nog De Ligt gebruiken om hun eigen kuttekop in het nieuws te zien.
0 -1
ambtenaar
Haha wat een reactie ....
Heeft hij de afgelopen jaren onder een steen geleefd ?
Dit is toch hoe het tegenwoordig werkt.
0 -1
FissaDeGekste
'Kotsmisselijk als derden opeens ongefundeerde aannames doen en zomaar oorzaak-gevolg situaties uit de lucht grijpen'.

Matthijs blijft nog een jaar, ik roep het al het hele jaar. De wens is de vader van de gedachte ;-)
1 -1
aka
Jaloezie
0 -2
Adam24
Zoals zaakwaarnemers spelletjes spelen, spelen clubs dat ook. Daarnaast vind ik Juve een betere keuze dan PSG, misschien ook op het moment wel beter dan Barca, aangezien Pique op zijn plek speelt en hij een absolute basisspeler is. Bij Juve gaat hij honderd procent spelen, zich ontwikkelen als verdediger, kampioen worden en wellicht hoge ogen gooien in de CL. Als je dan een afkoopclausule hebt van 150 miljoen ligt de wereld over een paar jaar weer aan je voeten.
0 -1
Bennyben
Heb de beste man even opgezocht op Wikipedia, hij heeft zelf zijn carrière afgesloten in Qatar en dat zal vast niet geweest zijn omdat het daar zo mooie competitie is.

Wat een hypocriet kereltje die dugarry
2 -1
TheRiviera
Je realiseert wel wat je zegt he? CARRIÈRE AFGESLOTEN. Natuurlijk is het niet erg om wat te gaan cashen in de laatste dagen van je carrière. Maar om nu op de leeftijd van De Ligt al moeilijk te gaan doen over het salaris is idd volkomen belachelijk.
0 0
Shardo
Raiola werkt voor de Ligt, in opdracht van de Ligt dus wat Raiola doet reflecteert op de Ligt.
Dit kan alleen als je het toelaat als speler/opdrachtgever.
3 -1
Redlum
Mensen vergeten even dat Raiola werkt voor de Ligt. Matthijs is lekker op vakantie en laat die pizzabakker de beste deals onderhandelen. Vervolgens komt hij terug en kan hij een keuze maken. Alle aandacht in de media is puur werk van Raiola omdat veel media aandacht een transfer groter maakt, wat meer geld oplevert. Maar de keuze voor de club maakt qua geld echt niet zo veel verschil
2 -1
TheRiviera
Ondanks dat De Ligt op vakantie is heeft hij absoluut wel toegang tot social media etc etc. Dus hij zal heus wel weten wat er over hem gezegd word. Hoe hij word neer gezet door de media. En het feit dat door het werk van Raiola nu De Ligt word neergezet als een arrogante geldwolf deert hem duidelijk niet.

Het gesprek van deze oud speler gaat namelijk door en hij concludeert ook dat voor het sportieve aspect zou Barcelona de beste keuze zijn. En daar ben ik het mee eens. Maar De Ligt schijnt een voorkeur te hebben naar Juventus. Dan denk ik bij me eigen van, Stap als speler naar voren en maak je keuze duidelijk. Geef Raiola de opdracht om met Juve ene mooie deal te sluiten en sla aanbiedingen van alle andere clubs af. Dan heb je ook heel deze soap niet.
1 -1
Redlum
Of je nou kiest voor Barca of PSG of Juventus, dit zijn allemaal clubs waar je naar toe gaat om met de beste voetballers van de wereld te spelen. Daarnaast haalt Barca geen grote spelers voor 1 juli vanwege het transferbudget. Dus als hij toch naar Barca wil is dit de beste tactiek om tijd te rekken en toch nog een goede deal van Barca te krijgen. Voor ons is dit ook beter omdat als Matthijs uitspreekt waar hij naar toe wil je transferprijs voor die club meteen zakt!
0 -3
TheRiviera
Barcelona gaat hem geen betere deal geven dan hij al gekregen heeft. De club is zover ik weet bereid de door Ajax vastgestelde transfersom te betalen alleen De Ligt vind het salaris te weinig. En als ik zou moeten gokken zou hij min of meer even veel verdienen als Frenkie bij Barcelona. Dus het is duidelijk dat hij niet naar Barcelona wilt.

En wachten tot 1 juli heeft niks te maken met De Ligt. Ze wachten tot 1 juli mogelijk voor Griezemann omdat hij dan goedkoper op te halen is. Dat geld niet voor De Ligt. Dus het is niet zo dat ze na 1 juli ineens meer kunnen of willen betalen.
0 0
CruijffiaansNouriaans
Dat + waar leer je nou beter verdedigen dan in Italië?

Dan doe je dat 5 jaar.
Ben je 24( !! )

Dan heb je nog 8 jaar om op de top van je kunnen de aller aller aller bestie verdediger te worden waar je maar wilt.

De Ligt, our legendary Dutch Delight.
0 -3
TheRiviera
Het idee dat je in Italië het beste leert om te verdedigen kan denk ik wel naar het rijk der fabeltjes gestuurd worden onderhand. Er zal voor De Ligt weinig te doen zijn bij Juventus. Een beetje op cruise controle kampioen worden terwijl je in de basis staat zonder enige concurrentie. Op sportief vlak zal De Ligt bij Barcelona er veel meer moeten uithalen dan bij Juventus. En dat zal hem aanstuwen om beter te worden dan hij nu al is.

Dat zelfde effect zal hij niet hebben bij Juventus. Dus ze groei in eventueel 5 jaar zal minimaal zijn.
0 0
Shardo
Raiolo breekt in een paar weken de zorgvuldig opgebouwde positieve beeldvorming van de Ligt volledig af.
1 -1
NotForSale
Die stokbroodvreter moet een verre neef van Valentijn Driesen zijn ofzo. Kennen allebei geen reet van voetbal
1 -6
MankeNelis
Alleen Dugarry heeft voor Milan en Barcelona gevoetbald.
2 -1
DeBaarsjes
En is wereld en Europees kampioen geworden met zijn land
2 -1
Joseph
Volgens mij is de Ligt helemaal gek gemaakt door de familie Molenaar.
0 -5
geronimo
Dugarry kent Raiola niet? De Ligt is overgeleverd aan zijn zaakwaarnemer!
0 -3
fanforeffer
Dugarry vraagt zic af wat er gaande is .... maar veroordeelt De Ligt wel. klokje ? klepel? nep journalist ?
0 -4
AFCAPolarBear
Is toch een oud-voetballer?
3 -1
Jeugd
Niemand heeft de Ligt al iets concreet horen zeggen toch? Wat zitten we nu allemaal te oordelen op basis van niks 0,0?
1 -1
AFCAPolarBear
True, maar dat überhaupt zulke verhalen de ronde doen, is al slecht voor de reputatie van De Ligt. Eigenlijk moet Matthijs eens een een verklaring komen. Hoe staan de onderhandelingen en welke club heeft zijn voorkeur. Als Ik Matthijs was, wist ik het al, lekker blijven ballen met Frenkie!
1 -1
TheRiviera
Natuurlijk zou De Ligt zelf met een statement moeten komen. Maar het feit dat hij dit niet doet zegt genoeg naar mijn mening. Of hij moet echt zo naïef en dom zijn als je typische 19 jarige snotneus.
0 -1
3*stars*3
Sorry maar als het echt waar is...Want als je bij Mino zit, dan weet je gewoon dat financiële plaatje op 1 komt.
We kunnen van alles zeggen over PSG maar laten we niet doen alsof de sympathieke De Ligt, zo heilig is hoor.

Niet aan jou gericht maar merk dat die gozer niets verkeerds kan doen bij veel Ajacieden.
Als CV kan hij bij mij zeker niet veel fout doen en is hij sowieso de beste CV in zijn leeftijdscategorie.
Maar er is altijd stront aan de knikker met en rond Mino.
Dat wist en weet De Ligt ook want hij is slim genoeg.
2 -1
Rommy
Zou het kunnen dat Mathijs verliefd is op Ronaldo ?
Heftig trio samen met Badr Hari... Kots
3 -1
Simon1
Waar het hart vol van is stroomt de mond van over.
0 -1
3*stars*3
Idd kots, wat een ziekelijke gedachte zeg...
1 -1
ajaxfan83
ik denk dat het meer die dikke vetnek is dan de ligt zelf
1 -1
Labrador
Haha ja hoor. Dit geloof ik dus niet. Ik denk dat zijn zaakwaarnemer om te kotsen is.
1 -1
TheRiviera
Je realiseert wel dat De Ligt gewoon toegang heeft tot social media. Hij kan lezen en praten. Dus als hij dit niet zou willen dan zou hij er ook een stokje voor steken. Maar zoals je ziet laat hij het gaan.
1 -1
GdlT
Wederom een ex speler van Barcelona die het nodig vindt om Matthijs aan te vallen over zijn keuze om niet naar Barcelona te gaan (mocht dit zo zijn).
Waarom zou de keuze voor Barcelona een sportieve keuze zijn en geldt dit niet voor een keuze om naar Juventus danwel PSG te gaan of, beter nog, bij Ajax te blijven?
Totaal geen uitleg van de beste man over hetgeen hij zo nodig vindt te moeten zeggen.

Het lijkt wel alsof ze bij Barcelona denken dat, nu ze Frenkie voor een zacht prijsje binnen hebben gehaald, iedereen van Ajax voor een habbekrats te paaien is.

Niet alleen op het veld zijn de spelers van Barcelona jankers geworden, nu lopen ze ook buiten het veld te huilen als ze hun zin niet krijgen.
2 -5
TheRiviera
Waarom denk je dat Barcelona zo denkt? De club is zover ik weet bereid om te voldoen aan hetzelfde transferbedrag als zowel Juventus als PSG. Dus het heeft niks te maken met spelers goedkoop op te halen bij Ajax. het verschil is alleen dat De Ligt via Raiola een absurd hoge salaris eist voor een speler die nauwelijks schaamhaar op ze ballen heeft. Hij zou bij Juventus letterlijk 3 keer meer verdienen dan Frenkie bij Barcelona. Dan ga je toch afvragen of dat uberhaupt wel nodig is? Dus ik snap volkomen waarom barcelona niet wilt voldoen aan die eisen.

En vanuit een sportief aspect is Barcelona ook de beste keuze. Qua kwaliteit wat daar rond loopt en de kracht van de competitie is het meer dan logisch. Zowel bij Juventus als PSG zou De Ligt lekker achterover kunnen leunen. De concurrentie is minder, de competitie is minder, de weerstand is minder dus ze ontwikkeling zal ook minder zijn.
1 -1
GdlT
The Rviera, je hebt gelijk, ik ben niet bij de onderhandelingen aanwezig. Ik ga af op hetgeen in de media verschijnt. Ik vermoed dat het merendeel van de hier aanwezige forumleden dat doen.

Sinds wanneer is de fysieke ontwikkeling van een speler maatgevend voor zijn/haar salaris? Zo ook het salaris van Frenkie bij Barcelona, is dat het criterium waar andere spelers zich aan zouden moeten refereren?

Dat vandaag de dag sporters veel geld verdienen ben ik met je eens, maar dat is de waan van de dag. Is het nodig ? Geen idee, blijkbaar is het wat clubs over hebben om spelers aan zich te binden. Barcelona heeft dat niet voor Matthijs over, dat is hun goed recht, maar dan moet je niet gaan piepen als een speler voor een andere club kiest.

Dat Juventus zoveel over heeft zodat Matthijs "lekker kan achterover hangen", is hun keuze. Elke dag trainen met Chiellini en Ronaldo zal niet slecht zijn voor de ontwikkeling van Matthijs.
0 -1
TheRiviera
Het punt is dat De Ligt zelf heeft aangegeven dat geld niet een rol speelt voor hem maar het sportieve aspect. En ik alle eerlijkheid is dit bij Barcelona beter dan bij Juventus. Heel dat argument over trainen met Ronaldo en Chiellini kan je ook maken over Messi en Pique. het verschil is alleen dat de concurrentie bij Barcelona groter is dan bij Juventus. En dat je niet zomaar kampioen word in de competitie. Dus De Ligt zal zichzelf tot het uiterste moeten persen om beter te worden.

Juventus daarin tegen word al jaren lang kampioen op cruise controle. Dat zegt genoeg naar mijn mening. En dat deze soap ook meer irritant maakt is het feit dat De Ligt zelf geen mond blijkt te hebben. Als hij ook maar 1 keer duidelijk maakt dat hij naar Juventus wilt omdat ipv Barcelona of PSG dan is de soap gelijk klaar.
0 0
Web
Hele rare opmerking
1 -1
Barra
De Ligt lijkt me nog steeds een slimme gozer die weet wat hij wil en er ook wel komt, maar alleen al dit hele circus eromheen moet je niet willen met een zaakwaarnemer als Raiola. Hij zal zelf zo zijn eisen hebben, maar Raiola doet er natuurlijk nog even een paar schepjes bovenop en ik vind het wel jammer dat de Ligt het wel prima lijkt te vinden hoe Raiola handelt.
2 -1
WZAWZDB14
Waarom kan ajax eigenlijk de Ligt niet nog 1 jaar aan zn contract houden? We hebben het geld niet direct nodig en hij heeft nog een meerjarig contract.
1 -1
Ruff Rhythim
Trouwens: heeft die Dugarry niet ook nog in Qatar gespeeld?

Met zn: "kotsmisselijkheid als het puur een financiële keuze is" ??
3 -3
Maxwell5
Jep..
1 -1
GvanderK
Hoewel Raiola een geldwolf is en het me niks zal verbazen wacht ik nog even met mijn mening. Het zijn tot nu toe alleen maar geruchten. De kranten proberen de druk op te voeren. Barca, Juve en PSG hebben denk ik veel invloed op wat de media naar buiten brengt. Alleen maar mooi dat ze oorlog voeren om een groot talent van Ajax. Zodra er officiële berichten zijn kunnen we pas een oordeel geven.

Wie is die man eigenlijk?
0 -1
3*stars*3
Dugarry heeft met Frankrijk het WK en EK gewonnen.
Was niet de grote man natuurlijk en dat is niet zo gek met Thuram, Desailly, Zidane en Hebry in 1 team.
Maar dit is geen kleine jongen.
2 -1
amthree
En daarom heb ik een pest hekel aan dat barcelona en hun fans/spelers, denken dat elke speler wel naar hun wilt komen voor een schijntje. Dit is pure arrogantie ten top! En dan noemen ze ons arrogant. die ajax haters die ons zo vaak arrogant noemen maar wel fan zijn van die club. lachwekkend gewoon..
1 -1
Matts
Dus met deze manier van redeneren wordt Dugarry ook kotsmisselijk van een club als PSG, neem ik aan?
2 -1
vdhaas
Ja en de spelers van psg ook. Wat denkt hij dst neymar daar doet?
1 -1
Bky
Huilen. The golden boy kost gewoon dikke knaken, als je dan ook nog eens PSG bent en zelf een misselijke club bent dan moet je niet raar opkijken als een van de meest speciale spelers van deze tijd met harde eisen komt.

De Ligt staat in zijn volste recht om eisen te stellen, dat PSG daar niet mee akkoord gaat is ook hun recht. Dat is doodnormaal en totaal niet om te kotsen. Misschien wil de Ligt helemaal niet voor PSG voetballen?
2 -1
Hollister
Laat lekker lullen, nobody zonder inside information.. allemaal speculatie
0 -1
DS
Lekker tegen elkaar uit spelen die klote clubs en zoveel mogelijk poen in je zak steken. Groot gelijk heeft hij. Die jongen is op zijn 24e multi multi miljonair als hij het slim aanpakt. En dan met gang terug naar Amsterdam.
2 -2
TontoKarnaggel
De fransen zijn boos omdat De Ligt puur een financiele keuze maakt? Ik hoop wel dat ze beseffen dat als elke speler zijn keuze op gevoel en niet op de financieen baseert psg een selectie van om en nabij de 3 man overhoud.
3 -2
insectenverdelg
Waar Bakker 1 van is. :)
0 -1
JSF
Als als als....
0 -1
Bapinho
Ik snap niet dat iedereen er hele tijd vanuit gaat dat het alleen om geld gaat. Barca kon m ws geen speeltijd garanderen of voelt hij zich zelf nog niet klaar genoeg voor/ wilt het gewoon niet; psg wou geen afkoopsom laten opnemen in contract (wat ik snap dat hij dat wil als je kijkt naar rabiot bijv) en nu gaat ie ws naar juve dan. Nou prima toch? Dat al die barca fans blijkbaar zo arrogant zijn om te denken dat geld de enige reden is om barca af te wijzen terwijl het al jaaaaren niet meer de “sympathieke” club is die het was
1 -1
Rujar
Ik zou ook het onderste uit de kan halen, maar als je naar een club gaat wat niet je eerste keus is dan ben je niet helemaal lekker in je pan.
1 -1
Kake
Los van zijn geweldige voetbalkwaliteiten, is het inderdaad misselijkmakend als de ligt zo’n gierige geldwolf is. Zijn aanzien daalt bij mij van 100 naar 5. Mijn mening doet er niet toe maar ik kan gierige mensen niet uitstaan. Heb ook een beetje zelfrespect en fatsoen. Veel meer waard dan geld.
3 -4
Bky
Het enige wat PSG je kan bieden is geld, verder is het een zielloze club in een hele povere competitie.

Wat ga je dan vragen om daar te spelen als het grootste talent ter wereld?

Juist, geld, want meer kunnen ze je niet bieden.
0 -1
Schip
Ik denk dat De Ligt het daar niet om gaat, maar Raiola 100% wel. Wat mij teleurstelt is dat Hulshoff en zijn familie niet in staat zijn de keus voor Raiola af te raden. Het geeft enkel gelazer en reken er maar op dat Raiola een misselijkmakend hoog gage afdwingt dat een veelvoud is van de richtlijn die de FIFA heeft opgesteld. Krijgt hij dat niet, dan creëert hij een conflict zodat de speler naar een andere club gaat.

Zo doorzichtig.
1 -1
insectenverdelg
de Ligt en Hulshof hrbben mbt op de internationale markt gezamenlijk voor Raiola gekozen. Dus het is misschien wel op advies van hulshof geweest.... Verder is qua grootheid en stap Juve een meer dan prima vervolg stap. Verder hebben we naast t financiele plaatje helemaal niet gehoord wat het sportieve plaatje is dat hij bij alle clubs te horen heeft gekregen.

Het is Matthijs zijn keus. Als supporter heb ik helemaal niets met Juve, maar als verdediger kan ik het ergens wel begrijpen. Had m zelf liever in Engeland of bij Barca / Real zien spelen, maar om t gelijk als een slechte keus die alleen om geld gaat te bestempelen gaat me heel ver.

Dat de transfersommen en de salarissen nergens meer over gaan ben ik het geheel mee eens, maar er gaat gewoon heel veel geld om in het topvoetbal en dat daar een substantieel onderdeel van gaat naar de spelers snap ik dus ook heel goed. Waar niet het anders heen?

Sallary Cap ( zoals in Amerikaanse sporten) voor de gehele selectie zou mooi zijn. Alleen zou dit door de Fifa geregeld moeren worden.
0 -1
Cupmetgroteoren
Wanneer worden mensen nou eens een keer beoordeeld op acties in plaats van vermoedens of hoe ze eruit zien? De ligt stelt Raiola aan, de ligt laat Raiola op een walgelijke manier de clubs tegen elkaar uitspelen, de ligt laat Raiola namens hem allerlei belachelijke eisen stellen. De ligt = 100 procent eindverantwoordelijk.
1 -1
Schip
De Ligt is ook verantwoordelijk. Volledig mee eens.

Maar hij moet wel beseffen dat geen enkele club hem een garantie op speeltijd gaat geven. Om daarom niet naar Barca te gaan is ridicuul. Blijf dan nog een jaar bij Ajax en beslis dan. Wordt hij echt niet minder van.
0 -1
Ajacied33
Zo is het wel idd..
0 -1
Ajax27
Wie? Dugarry? Ok... wie?
6 -10
Schip
Wie? Ajax27? ok...wie?

Verder: zie ajaxdordtt.

De Ligt heeft een grote inschattingsfout gemaakt door een smeerlap als Raiola in te schakelen. Zeg maar dag tegen je reputatie en droomclub en hallo tegen drama, conflict, intrige en plan B. Frenkie heeft dat veel beter in de gaten gehad: rimpelloze overgang, prima imago bij de fans van barca, prachtig salaris, speelt bij zijn droomclub.

Ongetwijfeld had Frenkie meer interessant ogende clausules en salaris kunnen afdwingen bij een andere club. Hij weet wel beter.
2 -1
Clarence
Heeft Zlatan toch weinig last van gehad en die heeft Raiola ook als zaakwaarnemer
0 -1
Simon1
Verdiep je maar eens wat meer. Van der Vaart vergeten... of Guardiola misschien...?
0 -1
Zuiderling
Met Frenkie noem je ook wel een buitengewoon intelligente speler..
0 -1
Bocarra
Het is niet de Ligt die bepaald maar die rioolrat.
2 -6
Ajacied33
Want Raiola is in zijn lichaam gekropen toch? Doe ff normaal man, de Ligt is oud en wijs genoeg om voor zichzelf te bepalen wat wel/niet goed is. Ik vind/vond de Ligt altijd verstandig overkomen in de media, dus vooralsnog geloof ik niet dat hij een geldwolf is. Mocht het wel zo zijn, dan heb ik me enorm vergist in hem
7 -1
Kake
Ajacied33, precies!
0 -1
Cupmetgroteoren
Als de ligt donker was geweest en een gouden tand had gehad was ie uitgemaakt voor geldwolf, en zou men roepen 'de zoveelste donkere speler die alles voor geld doet'. Wat de ligt nu echter aan het flikken is, met die enge gladjakker molenaar achter zich en mafiafiguur Raiola, is schandalig. Laat zich omringen door twee van de meest enge figuren in de voetballerij (waarbij molenaar nog iets enger is dan Raiola) en speelt clubs op een walgelijke manier tegen elkaar uit. Wereld- en Europees kampioen Dugarry heeft natuurlijk 100% gelijk.
6 -7
Kake
Ja klopt. Los van zijn geweldige voetbalkwaliteiten, is het inderdaad misselijkmakend als de ligt zo’n gierige geldwolf is. Zijn aanzien daalt bij mij van 100 naar 5. Mijn mening doet er niet toe maar ik kan gierige mensen niet uitstaan. Heb ook een beetje zelfrespect en fatsoen. Veel meer waard dan geld.
0 -2
PJK54
Of het waar is of niet weten alleen de ingewijden maar zegt een spreekwoord niet "waar rook is, is vuur". Ik wacht het allemaal wel af en hoop heel stilletjes dat hij nog even blijft maar de realiteit zal anders zijn.
0 0
WZAWZDB14
T feit dat hij weg wou als de ligue 1 niet zo bevallen is toch juist een sportieve reden om dan weg te gaan en niet vanwege het geld?
0 0
martijndepro
Dat dit soort berichten in de media verschijnen vind ik echt stuitend. Deze man baseert dit op geen enkel feit, maar roept iets gebaseerd op aannames en onderbuikgevoelens. Hoeveel mensen denken dankzij deze titel en de inhoud ervan nu ook dat De Ligt op geld uit is? In feite bezoedel je iemands naam gewoon, ongefundeerd.

Maarja, dat is het 'social media en iedereen onbenul mag maar roepen wat hij wil tijdperk'.
3 0
Tnera
Ik lees vaak dat De Ligt veel meer gaat verdienen dan Frenkie en dan worden bedragen van 12-14M per jaar genoemd. Maar Frenkie verdient toch ook 15M per jaar bij Barca? Mis ik iets?
0 0
Rommy
Geld interesseert onze lieve Mathijs niet het is allemaal de schuld van Raiola
Als het aan ons lieve Mathijs zou liggen dan speelde hij gratis voor Ajax......
2 -2
atalantanio
Als De Ligt zou willen dan blijft hij bij Ajax, zou zeker geen gekke gedachte zijn voor een speler van 19. Maar De Ligt wil weg en heeft Mino Raiola de opdracht gegeven er een zo goed mogelijke deal uit te slepen. Of denk je dat een zaakwaarnemer beslist óf een speler weggaat en naar welke club?

Deze selectieve verontwaardiging van Dugarry snap ik dan weer niet, alsof een speler naar een club als PSG gaat om de eer.
0 0
Hans Kraay Jr.
Wat een tarrel eter dit zeg.
1 0
JariJari
Nee Dugarry, spelers komen naar Parijs vanwege de stinkende kutstad.

Als hij niet veel meer kon verdienen bleef hij lekker hier. Als een speler voor een miljoentje meer Ajax in de steek laat voel ik mij een stuk meer genaaid dan als ze 6-10 keer zoveel gaan verdienen. Dus ik ben blij dat hij het max salaris eruit probeert te slepen.
0 0
Ruff Rhythim
Pfff...Fransen...
Hebben net zo'n groot IQ als hun stokbrood vers blijft...

PSG...de met afstand engste gemaakte poenclub van de wereld. De club waarin met dubieus geld gesmeten wordt en louter en alleen maar geldwolven rondlopen. Pauperclub in een pauperstad. Daar wil je nog geen dooie rat tegenaan smijten.....

Blij dat Frenkie er niet heen ging, blij als De Ligt daar ook niet heen gaat.
2-0 voor Ajax, zeg ik maar....
3 0
Ardoe
Haha Fransen en hun kleine pipi's
0 0
KlasseLasse
mooie is dat de ligta heeft gezegt dat hij fan is van ronaldo en hem vroeger ook altijd was op pleintjes!
0 -1
Rentokill
Welnee man Dugarry snapt er de ballen van. Hij is op vakantie en heeft gewoon tegen die bolle gezegd: Maak er maar wat moois van. Ik wil daar en daar en daar wel en daar niet spelen. En zorg dat je zelf ook wat overhoudt.
3 0
Libero
Dat laatste is nogal overbodig. En duur. Iedere seconde dat je als cliënt of club tegen Mino praat kost je vijf meier.
0 0
Cruijff72
Dat je die bolle alle vrijheid geeft hierin vind ik dan weer geen goed idee. Rijk wordt hij toch wel, zijn reputatie komt dit allemaal niet ten goede.
1 0
MaximilianRosse
Precies dit dus!
0 0
Toon meer reacties