'Met De Ligt bij Juve is titelstrijd al beslist'

BartVeenstra, 24-06-2019 om 12:10, 11670 views, Corriere Dello Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voetbaltrainer Fabio Capello verwacht dat wanneer Matthijs de Ligt daadwerkelijk een transfer naar Juventus maakt ook in het komende seizoen geen spannende Italiaanse titelstrijd. De club uit Turijn wist in de afgelopen acht seizoenen kampioen te worden en wanneer de Ajax-verdediger komt, zullen de verschillen tussen De Oude Dame en de rest alsmaar groter worden, zo denkt Capello.

'Als Juventus De Ligt haalt, is het al klaar. Opnieuw. Dan kunnen we meteen naar het volgende seizoen', zegt Capello tegenover Corriere dello Sport. 'De Ligt is de beste verdediger die er is. Met hem kun je met twee verdedigers spelen, waardoor de backs alle vrijheid hebben om naar voren te gaan, zoals ze bij Ajax doen.'

De kans is groot dat De Ligt binnenkort speler van Juventus is. Volgens het Algemeen Dagblad is de transfer zelfs voor negentig procent rond. 'Met hem heeft Juventus de jackpot. Zonder hem zouden andere clubs wat dichterbij kunnen komen. En laat ik hier duidelijk zijn: dan heb ik het over Napoli en Internazionale. AC Milan, AS Roma en SS Lazio zullen voorlopig niet meedoen aan een titelstrijd vanwege financiële en technische problemen.'

Denk jij dat de Oranje Leeuwinnen met 2-0 van de Japanse vrouwen winnen? Zet in en krijg 7 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
mocht het juiste bedrag zijn overgemaakt, manipulatie via de media deel zoveel
0 0
kade88
Ik blijf het bizar vinden dat de hele wereld het over De Ligt heeft. Zelfs grote namen als Capello zijn van hem onder de indruk. Niet alleen als talent maar juist al als volwaardige speler.
0 0
MPAjax
willen hem zo goedkoop mogelijk en als er andere clubs zijn die meer bieden omdat ze hem liever willen dan is een charme offensief via de media nutteloos
0 0
Ajax114
En dan voor 75 M de deur uit doen hahhahahaha. Ja, zo gaan we zeker geen aansluiting meer vinden met de top van europa.
1 0
WZAWZDB14
'Met Promes bij Ajax is titelstrijd al beslist'
1 -1
Ajax114
Als De Ligt en Tadic vertrekken, lever je zoveel mentale weerbaarheid in dat is iets waar Ajax totaal aan voorbij gaat. Er moet echt een topper worden gehaald door De Ligt en dat kan en mag geen nederlander zijn omdat er geen nederlander is die goed genoeg is. Alsjeblieft, haal de beste verdediger van zuid-amerika .
0 0
MrPink
Ook zonder de Ligt is de titel daar beslist net als in Frankrijk, ga daar gewoon niet heen!
2 0
AFCAjax
Die titelstrijd is daar ieder jaar al beslist vanaf dag 1, daar wil je toch niet spelen man, dan ga je puur voor het geld.
0 0
AFCA-B93
Toch heerlijk dat een speler die zo begeerd wordt door heel Europa (en daarmee de top vd wereld) gewoon bij ons vandaan komt :)
0 0
timot1
Ik ben allang blij dat ie niet naar PSG gaat. Juventus is een absolute topclub en hij gaat leren van Chiellini en Bonucci, snap zijn keuze wel.
1 0
BokkieBokstra
Je hebt gelijk, dacht eerst klote keus, maar misschien wel heel slim, een Italiaanse leerschool die hem compleet maakt.
0 0
Toskey
Als ik van Chiellini kan leren, zou ik ook gaan. Die gast is rete slim en is een meester in verdedigen. Voor De Ligt heeft dat alleen maar voordelen, ook voor bij Oranje.
1 0
Jariiii
Ik geloof dat ik nog meer met PSG heb dan met Juve. Maar dat zegt vooral meer over die laatste club hoor.
0 0
Jariiii
Ik heb helemaal niks met Juve, dat zal ook met De Ligt niet veranderen. Maakt de Italiaanse competitie nog minder leuk dat ik 'm toch al vind.
Maar alle succes daar hoor, Matthijs, en dat meen ik oprecht.
2 0
Patrick78
Ook zonder De Ligt. Juventus in Italië is drie keer beter dan Napoli,Inter,Roma....
2 0
Naoro
Nou dat is het sowieso wel
lekker exciting spelen voor een club waar je toch al wel weet dat je kampioen bent

eigenlijk speel je een heel jaar alleen voor de CL
1 0
mgtow
Als we zo doorgaan wij ook. Feyenoord is geen kandidaat meer en psv wordt steeds slechter.
0 0