'Zie in hem toekomstig aanvoerder bij FC Barcelona'

JesseTH, 24-06-2019 om 00:00, 12498 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ali Boussaboun hoopt dat Matthijs de Ligt uiteindelijk voor FC Barcelona kiest. De geruchtenmolen omtrent de stopper draait volop, maar de voormalig voetballer ziet tal van redenen om voor La Liga te kiezen.

'Je kunt bij FC Barcelona voetballen', spreekt Boussaboun tijdens FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. 'Je maatje Frenkie de Jong is er al, het voetbal is wat je van jongs af aan hebt meegekregen en Cruijff speelde er totaalvoetbal. Een geweldige stap. Ik zie in hem echt een toekomstige aanvoerder bij FC Barcelona, à la Ronald Koeman.'

Nadat De Ligt aanvankelijk vooral in verband gebracht werd met de Catalaanse club, was het daarna Paris Saint-Germain dat er met de verdediger vandoor leek te gaan. Onlangs meldde De Telegraaf echter dat Juventus meer dan zeventig miljoen euro wil betalen en uitgaat van de komst van de Ajacied.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FTS95
Echt serieus? 3 topics over opmerkingen van Ali "fucking" Boussaboun??
5 0
SammyR
Waarom zijn er 3 artikelen over de mening van Ali Boussaboun? Is men daar zo in geïnteresseerd?
6 -1
Ajacied33
Het is AS die het in 3 topics brengt he
1 0
SammyR
I know. Mijn vraag is ook gericht aan AS
1 0
TheRiviera
Ongeacht hoeveel mensen willen dat De Ligt naar Barcelona gaat heeft De Ligt zo te zien zelf daar geen trek in. Hij heeft al een aanbieding van de club op zak zover ik weet. En financieel gezien is het meer dan goed genoeg. Hij gaat sowieso veel meer verdienen dan dat hij nu verdient en zelfs nu verdient hij al meer dan genoeg voor zijn leeftijd. En hij heeft zelf ook gezegd dat geld hem niet uitmaakt.

Nou dan komt het erop neer dat hij kijkt naar de sportieve aspecten. Die zijn bij Barcelona over het geheel gezien beter dan bij Juventus of PSG. Natuurlijk zal hij sneller in de basis staan bij Juventus of PSG maar dat komt omdat de concurrentie ook minder is daar dus hij zal niet het beste van zichzelf hoeven te vragen. Bij beide clubs kan hij een plaatsje centraal achterin krijgen en zonder teveel moeite de titel pakken. Dus als De Ligt easy money wilt pakken en makkelijk landstitels verzamelen dan zijn Juventus en PSG ideale opties. Maar wilt hij als speler groeien en echt strijden voor de prijzen en voor ze plek en laten zien dat hij de beste is dan is Barcelona de juiste optie.

Maar het feit dat hij deze aanbieding nog niet heeft geaccepteerd zegt al genoeg. Zelf zie ik hem ook nog wel spelen bij Liverpool. Maar zover ik weet heeft die club geen concrete interesse.
0 -2
JariKanu
En morgen gaat ie naar Liverpool, dinsdag weer naar Barcelona, woensdag naar City, donderdag toch naar PSG en vrijdag op zeker naar Real om dan op zaterdag vrijwel rond te zijn met FK Krasnodar.
5 0
TheRiviera
Het begint inderdaad een irritante soap te worden. Wat ik sowieso niet snap is dat De Ligt zelf niet de knoop door hakt. Zover ik weet heeft hij al een aanbieding op zak van Barcelona maar als hij daar niet naar toe wilt kan hij net zo goed dat doorgeven zodat we die club van de lijst kunnen schrappen.
0 0
gi0vanni
Dat zou natuurlijk amateuristisch zijn. Die pizzabakker is natuurlijk alles tegen elkaar aan het uitspelen. Hij zal wel duidelijk hebben gemaakt dat hij weet hoe je er het meeste geld uit krijgt. En dan de Ligt naar de club duwen die het meest betaald. Hij zou bv ook voor Juventus kunnen kiezen.
0 0