'Ziyech zou moeten spelen in Spanje, denk ik'

BVeenstra, 20-06-2019 om 10:00, 14609 views, FOX Sports |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Piet de Visser vindt het tijd voor een vertrek van Hakim Ziyech bij Ajax. Dat laat de meesterscout weten bij FOX Sports. Volgens de Zeeuw moet Ziyech echter niet naar Engeland, maar naar Spanje vertrekken.

'Ziyech zou nu moeten gaan', stelt De Visser over de spelmaker van Ajax. De geruchten gaan dat Ziyech een transfer naar een club als Arsenal de voorkeur geeft, maar volgens de voetbalscout moet de Marokkaans international dat niet doen. 'Hij moet wel een goede club pakken. Ik denk niet dat hij naar Engeland moet gaan. Daar pakken ze hem veel aan.'

De vraag is dan ook: welke club of welke competitie is wel geschikt voor Ziyech? 'Hij zou moeten spelen in Spanje, denk ik. Valencia bijvoorbeeld. Er zijn heel goede clubs. Daar gaat hij furore maken', spreekt De Visser zijn verwachting uit.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Ziyech moet gewoon bij Ajax blijven de rest van z’n carrière. Mr. Ajax. In voetbal gaat het om knaken. Opwaarderen contract en ik zie geen reden om weg te gaan.
2 0
Toeschouwer
Ziyech heeft gewoon de verkeerde makelaar.
Heeft geen power om een top transfer te regelen.
Anders was hij verleden jaar al naar Roma vertrokken.
Hij kan beter een 'top makelaar ' gaan
zoeken , anders gaat hij nooit een mooie transfer maken.
0 0
EricAjax1
Of gewoon zijn gevoel volgen en mensen om zich heen hebben die hij kan vertrouwen en niet op geld uit zijn? Kort door de bocht om te zeggen dat hij een betere makelaar moet zoeken zodat hij een transfer kan maken. Wie zegt dat hij dat per sé wil?
0 0
JanTa
Ziyech moet niet in Engeland, Spanje of Italië gaan spelen maar met een nog betere contract bij Ajax blijven.
1 0
Pierre Heno
Ik dacht dat die Piet de Visser al lang in de bejaardenzorg was opgenomen. Toch niet serieus te nemen zo'n figuur. Lekker lullen zit daar de héle dag aan tafel.
2 -1
Babayaka
Nah nee denk het niet. Piet ze moeten maar spelers uit het gemoedelijke zuiden van nederland halen.
Die psv troep moet lekker in spanje gaan spelen.
0 0
Jariiii
Dat denk ik niet.
Ik denk in Amsterdam.
0 0
Esthas
Ziyech zal moeten spelen, bij Ajax. Denk ik.
2 0
WZAWZDB14
Ziyech vertrekt alleen als de juiste club komt. Valencia is dat niet. Ik denk dat Ziyech eerder aan de engelse top, juventus, bayern, dortmund of spaanse topclub (minimaal atletico) denkt. Hij gaat echt niet weg bij een europese topclub als ajax om vervolgens bij subtopper te tekenen. Ik denk oprecht dat hij door zijn twijfel hij nog een jaartje bij ajax blijft.
0 0
Spuit11
Ik duim met je mee! Petitie ondertekend?
0 0
Mike1
Ziyech zou moeten??? Ziyech moet helemaal niks. Laat hem zelf lekker beslissen waar zijn toekomst ligt! Al die “goedbedoelde maar vooral ongevraagde” adviezen zit hij toch helemaal niet op te wachten?
2 0
036AFCA97
Ik lach me toch helemaal kapot als er binnenkort in hoofdletters op AS staat “HAKIM ZIYECH BLIJFT BIJ AJAX”. Alle kranten met de handen in het haar.
4 0
Oeroeboeroe
dan ga ik hem Hakim Swart noemen :-)
2 0
Ferd
Sjaakie Ziyech
1 0
masterrr
Valencia is geen stap omhoog, wel een mooi avontuur natuurlijk.
0 0
Spuit11
Pfffff.... Valencia....

Okay, het is in Spanje, maar mijn gevoel zegt mij dat Hakim juist een speler is die ook graag om knikkers speelt.

Bayern München, Real Madrid, FC Barcelona, PSG, Juventus. Dat soort clubs zijn nu voor Ziyech een echte stap omhoog.

Valencia is in mijn ogen dezelfde stap naar AS Roma. Meedoen in de competitie maar uiteindelijk win je er niks.
0 0
Patrick78
Ziyech zou moeten blijven bij Ajax, denk ik.
2 0
Raoul14
Is er nou echt niemand te vinden die zegt dat Ziyech gewoon lekker in Amsterdam moet blijven? Ik word helemaal gek van al die analisten, journalisten, 'deskundigen' etc. die in koor proberen onze spelers weg te schrijven.
5 0
Babayaka
Ja ik, maar dat geldt ook voor de ligt en van beek.
En neres althans zo denk ik.
0 0
AjaxDaniel
Het is een grote grap. Ze hebben jarenlang (terecht) gejankt dat het niveau van de competitie zo laag is. Nu heeft Ajax eindelijk is wat toppers, en worden ze door diezelfde journalisten naar het buitenland gepraat.
1 0
Puurvoetbal
Dat is onzin natuurlijk. Dat team heeft de halva finale van de CL gehaald. Daardoor zijn de spelers aantrekkelijk; niet omdat een journalist iets roept.

Ziyech moet nu gaan. Nu kan hij 6-8 mil euro per jaar verdienen met een contract voor 4-5 jaar. Als het dit seizoen tegen zit zak je zo door naar minder dan de helft.
0 0
Spuit11
Dat trieste gelul van spelers wegpraten gebeurd al als een speler een prima wedstrijd speelt. Ik kan mij nog Dolberg tegen NEC herinneren. Die zou die winterperiode al worden weggekocht.
0 0
gebruikersnaam
Ik denk dat iedereen een vertrek van Ziyech zo vanzelfsprekend vind dat de optie van blijven niet eens meer bij mensen op komt.
2 0
BRAMHOUTEN
precies, ze willen gewoon dat iedereen vertrekt zodat ze weer lekker negatief over ajax kunnen zijn. heeft bij de meeste namelijk wel zeer gedaan dat ze een heel jaar niks negatiefs konden vinden
3 0