Maduro: 'Weinig spelers bij Brazilië die dat hebben'

JesseTH, 16-06-2019 om 17:20, 7515 views, FOX Sports |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Hedwiges Maduro en Kees Jansma zijn optimistisch gestemd over de kansen voor David Neres op een goede Copa América. Het duo zag de Braziliaan groeien tijdens het seizoen bij Ajax en kreeg nu de kans van bondscoach Tite om het bij de nationale ploeg te laten zien.

'Wat hij bij Ajax heeft laten zien is diepgang', vertelt Maduro bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. 'Brazilië heeft heel veel spelers die in de bal spelen, zoals Coutinho en Neymar eigenlijk ook. Hij is wél iemand die in de diepte gaat. Dat zijn specifieke kwaliteiten van hem, die bijna geen enkele speler van Ajax heeft. Bij Brazilië zijn er ook weinig spelers die dat hebben.'

Het positieve gevoel over de dribbelaar schuilt niet alleen in Maduro, zo blijkt. 'Ik denk dat Neres een goed toernooi gaat spelen, dat denk ik echt', spreekt Jansma. 'Hij is echt een rasvoetballer. Hij is tot dusverre een beetje verlegen in de nationale ploeg. Het is een prachtige kans die hij krijgt en die gaat hij echt pakken. Daar ben ik van overtuigd. Een goede vervanger voor Neymar.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
debarbaar
Als Maduro je gaat prijzen is je carrière verdoemd. Maduro is het levende bewijs dat je als analist compleet onzin kan verkopen en dat niemand daar een reet om geeft. Ja Neres is een uitstekende voetballer, maar dat zegt geen fluit over hoe hij Gata presteren bij een elftal dat een compleet ander soort voetbal speelt en waarbij nerds dan ook nog eens op een andere positie speelt.
0 0
Rentokill
Vooralsnog geen sterke indruk gemaakt in en voor Brazilie.
0 0
MankeNelis
Neres heeft diepgang. Goede analyse van Maduro, geen speld tussen te krijgen..
1 0
Pierre Heno
Waar zouden we zonder die analyses van Hedwiges Maduro zijn.
0 0
Ajax412
Als meer voetballers daar nou eens zo simpel over deden, maar nee. De meeste komen in de bal omdat ze de beste voetballer van de wereld zijn. Niemand heeft meer diepgang tegenwoordig, want dat is niet populair.
0 0
Hziyech14
Verder is hij snel en hij kan op links/rechts buiten.
0 0
Ronaldinho020
Ben echt fan van Neres, maar hij is nog lang niet op het niveau van Neymar. Betwijfel of die dat uberhaupt gaat halen, hoop het uiteraard wel!
2 0
Amsterdam Loyals
Neymar is een clown, een door marketing opgetuigd “merk”...
4 -6
Schip
Neymar is pure klasse. Neres komt daar niet bij in de buurt. Neemt niet weg dat Neres erg goed gescout is en dat het super is dat hij bij Ajax speelt.
3 -2
AFCAMM
Zal best, maar wel een clown die briljant kan voetballen.
2 -1
Ronaldinho020
Je bent gek man, of heb je zelden wedstrijden van hem gezien? Bij barca was het bijvoorbeeld weergaloos. Ook in de ligue1 speelt die met iedereen.
3 -1
Amsterdam Loyals
Welnee man.. ligt meer op grond dan dat hij staat. Als het er echt om gaat, geeft hij zelden thuis. Vreselijk vervelende voetballer. Maar de moderne voetbal fan vind het fantastisch... ik niet!
3 -5
Ronaldinho020
Dravertje? Verklaar je nader, want dit kan ik echt niet plaatsen. Alles behalve een dravertje als je het mij vraagt. Kan zijn dat je niet van zijn voetbal stijl houdt, prima. Maar stellen dat hij een dravertje doe je hem echt te kort, ondanks zijn theatrale gedoe sinds de afgelopen 2 jaar.

Edit. Zie dat pantelicheld dat zei.
0 0