Braziliaanse media: 'Neres was niet zoals bij Ajax'

BVeenstra, 15-06-2019 om 12:15, 14394 views, Braziliaanse media |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

David Neres kan in de ogen van de Braziliaanse media terugkijken op een wisselvallige wedstrijd tegen Bolivia. De dribbelaar van Ajax deed bepaalde dingen goed, al waren er ook zaken voor verbeteringen vatbaar. Zo vond men de aanvaller te egoïstisch.

Neres, die tachtig minuten meedeed, krijgt van Bem Paraná een vijf voor zijn optreden. 'Hij zocht vaak de individuele actie, maar meestal ging het fout', schrijft men. ESPN zag ook dat Neres vaak voor de individuele actie ging, al krijgt hij van dat medium wel een 6,5. 'Neres was een goede optie voor Brazilië vanaf de linkerflank. In de één-op-één-duels was hij bekwaam, maar hij verzuimde zijn ploeggenoten te bedienen.

Ook van Globo Esporte krijgt hij een 6,5. 'In vergelijking met zijn spel bij Ajax was hij nu minder in beweging en bleef hij aan de linkerflank. Daarbij schatte hij de loopacties van Roberto Firmino niet altijd goed in en had hij voor andere spelers ook geen oog. In de tweede helft was hij beter, net als het hele team.'

Brazilië won het duel met Bolivia met 3-0. De doelpunten werden gemaakt door Philippe Coutinho (twee) en invaller Everton. Aankomende woensdag spelen de Brazilianen tegen Venezuela.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Neres is een hartstikke leuke speler en ook behoorlijk effectief. Maar in Brazilië halen ze iedere maand een blik neressen open. Neres is voor Ajax geweldig, in Brazilie niets bijzonders. Je hebt daar voor de linkerflank Costa, venucius, hulk, Neymar, moura, willian, et cetera er cetera. Niet te vergelijken met oranje met hooguit een Depay en daarachter niks.
0 0
michaellaudrup
Tja je kan hem op een paar potjes niet afrekenen, in dit elftal is alles weer anders, moet je in groeien denk ik.
1 0
HilversumNoord
Anders? Hij heeft heel veel wedstrijden wisselvallig gespeeld. Ik denk echt niet dat hij het gaat redden in het buitenland. Net zoals Ziyech en van de Beek. Klinkt allemaal mooi en die jongens kunnen bakken met geld verdienen maar ik geloof niet in sportief succes. Denk aan Klaassen en al die andere Nederlandse voetballers die in het buitenland niet geslaagd zijn...
3 -3
fujaka
alle 3 hebben zich bewezen in de CL maar volgens jou kunnen ze er niet zoveel van?...
1 0
Ajax27
Pessimisten krijgen altijd op enig moment in de tijd gelijk en dan kunnen ze weer zeggen dat iemand er nix van kan en dat ie het niet zal redden.... schuif aan naast de snor, dan kun je ook met de waan van de dag in negativiteit mee waaien.
1 0
M.Olsen
Ja Davy inderdaad. Zijn tal van voorbeelden van mislukte spelers. Suarez, Eriksen, Toby, Jan of wat te denken van Zlatan.
7 0
Ruudje74
Of Sneijder, vd Vaart, Maxwell, Huntelaar, Nigel de Jong, etc
Of je gaat weg wanneer je echt echt top bent, of je smeedt het ijzer wanneer het heet is en gaat weg na een goed half seizoen met de verwachting dat je dat nooit meer overtreft, maar in ieder geval eens bij een grote buitenlandse club kan rondkijken en kan cashen.
0 0
AFCAMM
Logisch dat het anders was. Hij staat daar natuurlijk ook met mindere spelers op het veld.
3 0
Red Devil
Hij heeft tijd nodig om te wennen daar maar dat komt wel goed met Neres.
0 0
ARUCAMBA
Ik denk dat het verschil meer komt door de speelstijl, messi bakt er in de nationale ploeg ook niets van
1 0
JSF
Reden ook waarom TD kritisch moet blijven op wie we halen, en zelfs dan is ‘the proof of the pudding is in the eating’
1 0
Stibba020
Nog maar een jaar blijven
0 0
AsensioWillemsen
Dat ie voor anderen geen oog had is onzin. Hij was juist veel meer bezig met af leggen dan zelf scoren.

Hij moest als linksbuiten het spel breed houden, bij Ajax doet de back dat. Neres was vaak opgesloten aan de zijlijn als ie de bal kreeg, vaak vanuit de back. Hij kan dan niet binnendoor gaan omdat ie links is. En Coutinho deed geen moeite om 1vs1 situaties te creëren.

Overigens niet heel fijn dat zijn vervanger meteen een bal er in jankt, ook al deed ie verder niks goed
6 -1
AlexIbarra
Zien jullie dat allemaal jongens? Helemaal niks joh, die Neres..

Kan beter nog een of twee jaar doorgroeien bij Ajax.

:D
9 0
JariJari
Wat een kutspeler! Blijf maar bij ons David ;)
2 0