Deco: 'De Jong aanwinst voor de toekomst'

DJEnters, 09-06-2019 om 13:50, 8137 views, Sport |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Deco vindt Frenkie de Jong 'geweldig', maar er moeten volgens hem meer spelers naar FC Barcelona komen, wil het de Champions League weer winnen. De Portugese oud-voetballer van Barça gaat in gesprek met Sport in op de transfer van Frenkie de Jong en de mogelijkheden van Matthijs de Ligt.

Deco is van mening dat Barcelona meer aankopen moet doen om mee te kunnen dingen naar de cup met de grote oren. Als hij gevraagd wordt naar Frenkie de Jong is hij positief, maar gretig naar meer: 'Ik hou van hem. Hij is een geweldige, jonge speler en Barça heeft natuurlijk meer spelers nodig willen ze de Champions League winnen. Ze domineren LaLiga, maar ja, hij is een aanwinst voor de toekomst.' 

Als iemand die zowel voor Barcelona als in de Premier League heeft gespeeld laat Deco zijn licht schijnen op de toekomst van Matthijs de Ligt. Het 19-jarige toptalent geniet aandacht van onder andere FC Barcelona en Manchester United. Aan de ene kant vindt Deco de Premier League de beste competitie ter wereld, maar aan de andere kant noemt hij Barcelona, Real Madrid en Manchester United 'de grootste clubs ter wereld'. 'Zo valt het spelen voor Barça en het spelen in de Premier League niet met elkaar te vergelijken', zegt Deco voorzichtig.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Eastwood
Ik mag toch aannemen dat Frenkie De Jong daar een basisplaats gaat krijgen, als ze er 85 miljoen voor betaald hebben.
0 0
WantAmsterdam
Deco, wat een speler was dat, enorm creatieve speler, toen Porto 2004 de CL was hij de motor in het team, met Carvalho achterin.
2 -1
ram
Ik word een beetje moe van al deze berichten. Iedereen is fan van Frenkie en Mattie en alle clubs willen ze hebben. Okay...
0 0
Ajax_95
Achteraf is het jammer dat de Jong zo vroeg is verkocht. Natuurlijk had Overmars niet kunnen weten dat we zo ver zouden komen in de CL. Maar de kans dat de selectie bij elkaar zal blijven was groter geweest als de Jong op dit moment nog niet was verkocht. Er hing een fantastische sfeer in de selectie (dat je zo succesvol bent speelt natuurlijk wel mee) en ik heb het idee dat deze selectie het graag nog een keer had willen laten zien op het hoogste niveau.
Nu er al een speler verkocht is, is die kans jammer genoeg een stuk kleiner.
1 0
Schip
Je had meer kunnen krijgen, maar Frenkie wilde per se naar zijn droomclub. Dat zet een rem op hoe hard je het kunt spelen. Denk dat er 20 meer ingezeten. Het blijft eredivisie en als City zich niet zou hebben gemeld, zouden er niet veel prikkels zijn voor Barca om meer te bieden.
0 0