Mourinho neemt drie Ajacieden op in CL-team

ThijsZwagerman, 03-06-2019 om 07:40, 7062 views, RT |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Donny van de Beek hebben grote indruk gemaakt op José Mourinho. De Portugese trainer koos de drie Ajacieden in zijn Champions League-elftal van het seizoen en dicht het drietal een grote toekomst toe.

Met name De Ligt maakte een onuitwisbare indruk op de voormalig trainer van onder meer Real Madrid en Manchester United. 'De Ligt is erg jong, een geweldige aanvoerder voor Ajax, speelde fantastisch en maakte belangrijke doelpunten. Ik denk dat De Ligt tot de allerbesten van deze Champions League behoort', aldus de Portugees bij RT.

Op het middenveld kiest Mourinho voor twee Ajacieden en een ex-Ajacied. Naast Christian Eriksen ruimt de oefenmeester namelijk twee plekken in voor De Jong en Van de Beek. 'Ook jonge spelers, ook een grote toekomst. Ze toonden ook een grote persoonlijkheid met de manier waarop ze speelden in de uitduels bij Real Madrid en Juventus. Grote persoonlijkheden en spelers met een enorme toekomst dus.'

Het volledige Champions League-team van Mourinho:

Alisson Becker (Liverpool); Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Virgil van Dijk (Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax), Andy Robertson (Liverpool); Frenkie de Jong (Ajax), Donny van de Beek (Ajax), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur); Lionel Messi (Barcelona), Sadio Mané (Liverpool), Mohamed Salah (Liverpool).

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
onderkantlat
Beetje tegenstrijdig Joos
0 0
Schip
Mourinho heeft gewoon een fascinatie met Ajax. En dat uit deze vreemde vogel door afwisselend Ajax aan te pakken en complimenten te geven. Of hij nu een procentje kans geeft, over de juiste manier om Ajax te bestrijden heeft, over de kwaliteit van AJax of spelers: hij moet er wat van zeggen.

Al vanaf het moment dat hij bij Inter trainer was en hoog opgaf van spelers als Sneijder als jeugdexponent van de AJax opleiding, die hij roemde omdat spelers uit die opleiding technisch en tactisch zo ontwikkeld waren en voor zichzelf konden denken in het veld, laat hij dat merken.

Maar dan komen die narcistische trekken weer bovendrijven en fikt hij Ajax graag af, omdat hij weet hoe je aanvallend voetbal de nek om kunt draaien. En iedereen moet dat weten.

Hoe dan ook, mooi dat hij de talenten eruit licht.
0 0
AFCAU
Normaliter zou ik zeggen dat je raaskalt, maar denk dat je nog best wel eens gelijk kunt hebben.
0 0
Van Reenen
Beetje vreemd wat die gozer opnoemt. Keeper Becker is door Tottenham nauwelijks op de proef gesteld. Dit is mede bepaald omdat Liverpool de finale speelde. Echter, Tadic zou ik zeker opstellen, maar daarvan heeft die blinde Portugese vink zeker nog nooit gehoord,
1 -3
robinozzi
Wie verdient het meer dan Becker? Mooi elftal alleen Salah en Mane vond ik niet fantastisch.
1 0
PetrusKeizer
hij kiest gewoon voor de beste keeper van de teams die de halve finale gehaald hebben.
1 0
Dolberg25
8 reddingen in een pot is toch gewoon goed?
1 0