Jol adviseert Tottenham Hotspur: 'Kijk naar Ajax'

JesseTH, 31-05-2019 om 19:50, 9658 views, Football.London |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Martin Jol is van mening dat Tottenham Hotspur qua selectiebeleid een voorbeeld kan nemen aan een club als Ajax. Het is voor de Londenaren lastig om spelers te kopen die beter zijn dan de huidige en de oud-trainer van Ajax vindt daarom dat er naar de jeugd gekeken moet worden.

'Dat is misschien een teken dat ze nog niet staan waar ze moeten staan', spreekt Jol tegenonver Football.London. 'Als je kijkt naar Ajax en andere grote clubs, hebben ze ongelooflijke spelers die eraan komen. Dat is de toekomst. Je moet je eigen spelers opleiden. Dat is wat ze hebben gedaan met Kane en Winks.'

'Dat is één optie, de andere is om je back-up spelers te kopen', vervolgt de oefenmeester. 'Dat is niet makkelijk, dan komt het aan op expertise. Van de Beek had je bijvoorbeeld in de winter kunnen kopen voor een stuk minder dan nu, want hij stond er niet altijd in.'

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Als de naam Jol voorbij komt zie ik in gedachten truukendoos Atouba. Wat een nachtmerrie. En dan die Fin Tanio ongelofelijk..
0 0
kaashaas
Tja, de man die niets met jeugd deed! Haha wat een grap.
Hij was ook zo bang voor Cruijff hij vond de jeugd maar helemaal niets.. werden ook echt mega slechte aankopen gedaan. Dat pak.slaag van real en toen opeens Cruijff zich ermee gong bemoeien haha hij was er helemaal.klaar mee..
Hij wist dat toen zijn einde bij Ajax was gekomen..
0 0
Juichtoon
Jol verdient ook credits. De CL plaatsing was toen prima en ook was Martin een van de eerste die de Arena als een top voetbalstadion naar buiten bracht. De hel van Amsterdam noemde hij het en na Ajax Kiev bedankte hij het publiek.
Voor deze kentering kunnen we hem ook dankbaar zijn.
0 0
3*stars*3
Ook niet vergeten dat Jol met zijn maatje Mino, aardig wat middelmaat in de Arena hadden gehaald.
Zou mij niet verbazen als Martin daar ook wat aan verdiende...
0 0
Ajaxgek1980
Denk dat dat Jol zijn enige mogelijkheden waren, niet vergeten dat hij er stond, toen het bij Ajax intern puinzooi was
0 0
ajax1981
Tottenham kijkt al jaren naar Ajax voor spelers. Daar schoppen ze het toch mooi mee naar de finale.
0 0
oxxer
Zegt Martin, ''alle ballen op Suarez'' Jol
Alleen Pantelic was een zeer goed idee , die andere aankopen, dikke Mido, Tanio, Autoba waren zeer bedenkelijk. Bij al zijn clubs lopen zeuren om aankopen en al het afval van Mino naar binnen halen, tegen ongetwijfeld een leuke commissie via een vage constructie.
3 0
3*stars*3
Zie jouw reactie nu pas, maar idd zo denk ik er ook over!
0 0
JanTa
Jol liet talenten w.o. Eriksen traftrainingen doen maar FdB gaf ze vertrouwen. Hij bleef maar zeuren om aankopen maar heeft nog geen seconde gekeken bij de beloftes om te zien wat voor goud hij in handen had.
0 -1