'Ronaldo werd weggespeeld door Frenkie'

FinnDekker, 21-05-2019 om 08:45, 14309 views, VI |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Volgens Süleyman Öztürk hoort Frenkie de Jong in het Elftal van het Jaar van alle competities. De middenvelder van Ajax speelde een uitstekend seizoen, waarmee De Jong een transfer naar FC Barcelona afdwong. De verslaggever zet Matthijs de Ligt op de bank.

'De Jong heeft het helemaal zelf afgedwongen.' Öztürk zag de spelmaker uitblinken tegen grote namen als Luka Modric. 'Een jongen van Ajax die de Gouden Bal-winnaar kleineert.' Ook Cristiano Ronaldo en Juventus moesten het ontgelden. 'Tegen Juventus had Frenkie door wat er gebeurde. Ronaldo en Juventus werden weggespeeld door Frenkie en zijn vriendjes.'

Ook over De Ligt is de verslaggever van Voetbal International positief. 'Een jongen die kan kiezen uit alle Europese topclubs. Hij heeft geweldig veel indruk gemaakt. Hij is te goed voor de Eredivisie, daar kan hij hinkend op een been spelers tegenhouden. De Ligt heeft een nieuwe uitdaging nodig.'

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bocarra
Je wordt toch doodmoe van al die successupporters, Ajaxvolgers, media en aanhangers en volgers van andere clubs die Ajax zo snel mogelijk ontmanteld willen zien. Zogenaamd omdat Ajax geen top is en ze bij Ajax niets meer zouden kunnen leren. Als Ajax ook volgens seizoen zo’n Europese reeks neerzet valt er nog genoeg te leren.
2 -2
ETM
Toch vind ik deze Ozturk 1 van de meest prettige analisten. Hij volgt daadwerkelijk voetbal, en is ook een echte liefhebber. Hij is gemiddeld een stuk inhoudelijker dan als die tv-oelewappers waarbij je je afvraagt of ze daadwerkelijk wedstrijden zien.
1 0
Ajaxbrl
Volgend jaar hebben wij nog steeds een sterk team, waarschijnlijk loopt het een beetje zoals 1994 t/m 1997 maar hopenlijk storten we de jaren daarna niet finaal in zoals destijds..
1 0
Mokumnorth
Dat instorten destijds kwam door dat kut bosman arrest, daar hoeven we nu niet bang voor te wezen. Nu zou het heel verrot zijn als er straks 5 a 6 weggaan, maar je krijgt er in ieder geval een goede vergoeding voor waardoor je andere kan kopen.
0 0
Koekepeer
Bosmanarrest was voor ons natuurlijk niet voordelig. Maar de situatie daarvoor sloeg natuurlijk ook nergens op.
0 0
Daniii
Ik kan die filmpjes van die gozer niet aanzien, met dat soort voetbalzone praat van die gast, buiten dat wie is die gast überhaupt?

Is dit nu journalistiek tegenwoordig?
3 -1
Cupmetgroteoren
Vind hem juist relaxed over voetbal praten. Het is niet overdreven gepeperd maar soms heeft hij leuke uitspraken.
0 0
ETM
Eens
0 0