'PSV bij veertig miljoen van Ajax de winnaar'

FinnDekker, 20-05-2019 om 23:20, 20154 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij Natafelen van FOX Sports is de eventuele transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Ajax besproken. Willem Vissers denkt dat PSV bij het juiste bedrag de aanvaller wel wil verkopen aan de Amsterdammers. Kenneth Perez acht de kans vooral klein dat Ajax met een enorm bedrag richting Eindhoven gaat. 

'Ze (PSV, red.) hebben andere spelers op het oog. Er zijn ook spelers beter dan Bergwijn. Als PSV veertig miljoen euro van Ajax casht, en ze versterken hun selectie, dan is het geen domme zet', aldus Vissers. 'Bergwijn heeft na de winterstop geen indruk gemaakt. Begin dit seizoen zei iedereen: geweldig. Maar na de winterstop was het niet heel bijzonder. Als je veertig miljoen kan krijgen? Ik zou het wel weten.'

'Ik denk dat de buitenlandse clubs hem meer als een belofte zien. Die gaan toch geen dertig miljoen betalen? Dat betalen ze voor een Memphis Depay', reageert Perez. 'Als PSV veertig miljoen euro krijgt van Ajax, zijn zij de grote winnaar hoor. Als ze het van Everton krijgen, is het helemaal top. Maar dat gaat Marcel Brands (technisch directeur van Everton, red.) nooit doen.' 

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ik kan Marc natuurlijk proberen te bellen, maar mijn 06 nummer herkent hij niet. Dus de enige effectieve manier om hem te bereiken is met een spandoek bij de auto-ingang van de JC Arena te gaan staan. De tekst laat zich raden. Marc, besteed niet meer dan 20 miljoen aan Bergwijn en de andere 20 miljoen aan Pavon, Odegaerd en misschien nog iemand.
Lijkt mij ruim voldoende met Ekkelenkamp, Gravanbergh en wellicht nog een jeugdspeler erbij (Dest) volgend seizoen. Als Frenkie en Matthijs vertrekken en misschien Ziyech, dan blijft er genoeg kwaliteit over voor nog een Museumplein te vullen volgend jaar!
0 0
Freddy Al
Ajax schijnt een bod uit te brengen op Berghuis van 230 miljoen, nou goed.

Genoemde bedrag gaat Ajax niet betalen voor Bergwijn, ik zou hem best bij ons willen zien maar niet tegen dat bedrag.
Als je het afzet tegen de prijs van Tadic bijvoorbeeld is het echt te veel.
0 0
grannig mokum1
Ajax betaald niet meer dan 20mln voor Bergwijn
0 0
blessure
Is Malen niet beter?
0 0
oudzuid2
nooit meer dan 18, 20 neerleggen voor deze gozer
3 0
Woodenshoe1
Ze zijn helemaal knettergek als ze dat bedrag op tafel gaan leggen voor deze bodybuilder...
3 0
RuffRhythim
Daarom gaat Ajax dat ook niet doen voor dat bedrag...
4 0
DeMeervanweleer
Als Bergwijn perse naar Ajax wil, dan heeft PSV een probleem. De Kans is groot dat Ajax dan gewoon een marktconforme prijs gaat betalen, zo`n 17-20 miljoen. Hoop op naast Bergwijn, nog een buitenspeler, een middenvelder en een RCM die ook als rechtsback kan spelen, dan is de selectie wel op orde. Schuurs, Lang, Traore en Gravenberch stromen nog door. Kristensen, Labyad en Lamprou zwaaien af wat mij betreft.
0 0
Hagmag
Marc gaat pisvee niet op het paard helpen.
Depay halen svp.
2 -2
Wesl
35 Miljoen zou een prima bedrag zijn. Een bedrag dat PSV sowieso wel kan krijgen voor Bergwijn als ze hem verkopen. Het is daarnaast een zekerheid, hij heeft zich al bewezen veel kwaliteit te hebben. Kwa prijs zal hij alleen maar stijgen, over twee jaar verkopen we hem voor 70 miljoen aan een topclub.

Dan is er alleen een grote MAAR. Want dan moet Ajax europees gezien wel stabiel blijven presteren. Ieder jaar CL en ieder jaar in iedergeval waardig tegenstand kunnen bieden. Als we een slecht europees seizoen hebben dalen de prijzen gigantisch
0 -4
Ferd
35 miljoen is 10/15 teveel
1 -1
Wesl
Ik hoor het iedereen zeggen Ferd. En natuurlijk vinden we Ajax spelers veel meer waard dan PSV spelers, meer bewezen in de CL, grotere naam.. Ook zonder te overdrijven klopt dit.

Maar Neres moet 60 miljoen kosten, daar zijn we het allemaal over eens. Bergwijn vinden we dan weer 20/25 miljoen waard. Terwijl de statistieken van Bergwijn (14 12) beter zijn dan Neres (8 8).

En dan te bedenken dat Neres in een goed spelende ploeg als Ajax speelt en Bergwijn in het stroperige, mindere PSV.

We moeten niet overdrijven in de verschillen, Bergwijn voor 35 miljoen is in vergelijking met Neres zeer realistisch
0 0
JariHeijden
Er speelt meer. Neres is een Braziliaan en inmiddels ook Braziliaans international. De transfer die Neres gaat maken is naar een andere competitie. Neres heeft een finale Europa League gespeeld en een uitstekende CL campagne met halve finale. En hij komt van Ajax. Dat heeft allemaal invloed op de prijs. Of het nu objectief gezien terecht is of niet.

Het vooral bekijken van de goal en assist statistieken in de eredivisie is maar een heel klein onderdeel dat behoorlijk ondergesneeuwd raakt ten aanzien van het bovenstaande.

Neres gaat wel 45 tot 50 mln opleveren. En Bergwijn is marktconform bekeken (met alle aspecten daarbinnen) max. ongeveer 20mln waard.

Los van het bedrag zie ik Bergwijn wel graag komen. Hij heeft diepgang, heeft een passeerbeweging, is snel en kan versnellen tijdens een actie, kan scoren en is sterk. Groot talent.
0 0
Ajacied33
35 miljoen aan Bergwijn uitgeven? Ben je nou echt serieus?
1 -1
Schip
Laat gewoon joh. 20 zou de max zijn, maar gaat niet gebeuren. Had Bergwijn graag gezien, maar PSV rijk maken zie ik niet zitten.
3 0
witchmaster11
Mark ligt plat van het lachen geloof me maar
0 0
Rob1706
Ik weet nog wel een aardige middenvelder genaamd Gaston Perreiro die bij ons zou passen . Heeft nog een contract tot 2020 en wil niet bijtekenen. Qua voetbal past die veel beter bij Ajax dan bij PSV.
0 -2
JariHeijden
Qua voetbal ben ik het helemaal met je eens. Schitterende techniek, goed inzicht. Maar ook aartslui. En daarom niet halen.
0 0
Pheadrus
Vorig jaar Bande gekocht voor 9 miljoen. Door hele domme pech heeft Ajax niet een dag rendement van hem gehad en ik moet nog maar zien of hij ooit nog terug komt.

Dat zal je maar mee maken als je 40 mil. en bijpassend salaris uitgeeft voor Bergwijn!
2 0
Rentokill
Bergwijn komt wel. Ajax zal zo'n 25 miljoen plus wat variabelen voor hem betalen.
Ajax zit in een goeie positie en gooien dit balletje niet voor niets in de pers.
Andere clubs kunnen wel meer bieden maar Bergwijn wil via Ajax naar betere clubs. Dus die heeft het recht om clubs Lyon, Valencia, Sampdoria, Werder Bremen of Everton te weigeren.

PSV kan het spelletje 'Dan verkopen we hem niet' niet volhouden tegenover de raad van bestuur en schuldenaar Gemeente Eindhoven.

PSV probeert te doen alsof ze in hetzelfde schuitje zitten als Ajax maar dat is niet zo. Wij moesten ook steeds onze beste spelers verkopen voor bodenprijzen omdat we niet financieel onafhankelijk waren.

Overmars is gewoon heel sluw bezig hier. Ook als Bergwijn niet komt liggen de kaarten straks op tafel.
5 0
ajax4lifebaby
Punt met Bergwijn is, dat hij NL is en hij zal er direct staan. Ook zal hij na 1-2 jaar Ajax echt never nooit in waarde gedaald zijn, eerder gestegen.
0 0
Van Reenen
Ik denk wel dat Berwijn en Lozano samen 40 miljoen waard zijn. Maar geen halve euro meer. Ze willen in Eindoven meeliften op de transfersommen die Ajax vraagt, maar vergeten dat hun spelers kwalitatief niet kunnen tippen aan onze spelers.
0 0
Civilengineer
Ik hoorde in de nos podcast dat geen van de buitenlandse interesse meer dan 30 miljoen over heeft voor Lozano. Berghuis is niet meer waard. Bergwijn en Lozano zijn 25 tot 30 miljoen waard.
0 0
3*stars*3
Tuurlijk was Bergwijn na de winterstop minder maar kan ook te maken hebben met die laffaard Bommel?
Die mept alle creativiteit eruit en op laatste speeldag, was hij zo dapper om wel creativiteit erin te zetten.
Als liefhebber, loop je met je ziel onder je arm bij zo’n CLB/team.
0 0
Radie125
20 miljoen max
1 0
ETM
Ik begrijp niet eens waarom dit 'de probleemstelling' is. Natuurlijk betaald Ajax geen 40 miljoen. Of 30. Of zelfs 20. Dan zijn ze van het padje en daar geloof ik niets van!
1 0
AFCAjax
Dan moet Marc wel heel veel gedronken hebben als ie 40 miljoen voor hem neer gaat leggen.. dan heb ik liever dat ie die 40 miljoen aan de ligt geeft en zn contract met 2 jaar verlengt.
Over de aanval en het middenveld van komend seizoen maak ik me vooralsnog geen zorgen. Bij de verdediging moet ik het nog zien.
2 -1
MPAjax
Geld voor Bergwijn kunnen ze beter voor Pavon bewaren maar hoger dan 15 is hij niet waard, een fitte Lozano is boven de 20 miljoen waard.
1 -1
Ferd
Hou toch op met Pavon. Die gozer was even een hype maar raakt sindsdien geen knikker meer. Dat is de Argentijnse Dolberg.
2 0
JanTa
Alleen er is 1 probleem, Ajax gaat geen 40 miljoen neerleggen voor een eredivisie speler.
3 0
mallerd
40 miljoen zie ik zeker niet gebeuren en ik denk dat Overmars niet veel hoger wil gaan dan 20 miljoen voor één speler. Alleen ik vind dat je beter 30 miljoen kan betalen voor Bergwijn dan 20 miljoen voor Pavon. Ik heb die Pavon een aantal keer zien spelen en het is gewoon een Lozano 2.0, ik zie hem gewoon niet passen bij Ajax. Bergwijn daarentegen is in principe al een Ajax speler en past veel beter bij het voetbal dat Ajax speelt.
1 0
ajaxxcied4life
Men speculeert zich een ongeluk, maar ik denk dat indien er niemand meer vertrekt we nog kunnen rekenen op Ödegaard en een buitenspeler van het kaliber Pavon en dat de selectie dan rond is.
1 0
Ajaxxxisdebeste
40 miljoen never
2 0
Cupmetgroteoren
Met de komst van Martinez lijkt de achterhoede gevuld? Je hebt dan wel geen beer van een verdediger meer zoals de ligt. Vaat Overmars nog een centrale verdediger halen of schuift schuurs door naar het eerste? Dan heb je pierie, mallagan, schuurs en blind voor centraal achterin. Twee onbewezen verdedigers en een mallagan die totaal geen goede indruk heeft gemaakt.
2 0
de-Ajacied
Depay is een betere optie
4 0
Bjorn
Ik acht Overmars en Sar slim genoeg dit niet te betalen. Overmars gaf zelf al aan maximaal 20 miljoen bij een transfer.

Geen Bergwijn, prima.
3 -1
Mocrodammerr
of marcus slim is, weet ik niet. ik lees berichten over 60 a 70 millie voor De Ligt. dan ben je echt een idioot pur sang. de michael owens en Rio Ferdinands riepen al dat clubs zeker 100 miljoen pounds moeten aftikken.
0 -1
Welja
Ajax moet gewoon eerst kijken wat ze in het buitenland bieden. En dat dan maximaal uitgeven.

En dat gaat dan geen 40 miljoen worden. Als Zijech dat waard is, dan hij zeker niet.
0 0
Cupmetgroteoren
Schei uit man. Overmars heeft dit jaar van de RvC een transferbudget van 70 miljoen gekregen en daarvan zou hij zeker zomaar 40 miljoen aan bergwijn gaan besteden? Bergwijn is niet meer dan 20 miljoen waard.
4 -1
MosesD
70 mio? Vertel!
0 0
AjaxDaniel
Bron? Want voor 70 miljoen kan je wel wat leuks halen. Van die 70 miljoen is nu dan zo'n 25 miljoen uitgegeven?
0 0
Cupmetgroteoren
Is gerucht dat de ronde deed. Er is nu 23 miljoen besteed al (Martinez, pierie, scherpen en Marin). Pavon kost 15 miljoen, odegaerd 20 en dan ben je al bijna door het budget heen. Dan blijft er nog 12 miljoen over voor een middenvelder en linksbuiten bij vertrek van neres.
0 0
marrene
Is natuurlijk grote onzin. Alsof AJAX op voorhand zegt wat uitgegeven mag worden. Ongeacht of er spelers vertrekken. Want tot nu is alleen zeker dat Frenkie vertrekt. Gelden die 70 miljoen dan ook. Hetzelfde bedrag als De Ligt, Neres, Ziyech en Donny ook vertrekken?
Je kunt bepalen hoeveel geïnvesteerd kan worden als je niet welke spelers vertrekken.
0 -1
Jeugd
40 miljoen is teveel, voor 20 miljoen ophalen anders naar alternatieven kijken.
2 0
insectenverdelg
Das t probleem. 20 miljoen laat psv m niet gaan, alles meer is teveel.
1 -2
markk
Sorry maar 20 miljoen is ook teveel. Dan heb ik liever Antony.
2 -1