Swart: 'Bergwijn is een echte Ajax-speler'

FinnDekker, 20-05-2019 om 21:35, 7848 views, VP |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Sjaak Swart denkt niet dat Steven Bergwijn na de zomer in een Ajax-shirt speelt. PSV, de werkgever van de aanvaller, laat het talent niet gaan, denkt het erelid van Ajax. Logisch vindt Swart, want het is een uitstekende speler.

'Bergwijn was en is een echte Ajax-speler. Hij heeft heel veel gespeeld met Donny van de Beek samen, dus dat zou goed zijn. Maar PSV laat hem nooit van zijn leven weggaan', aldus Mister Ajax in Alles op SwartDe geboren Amsterdammer ligt nog vast tot medio 2022.

'Ik geloof dat ze hem niet kwijt willen, maar als je zeventig miljoen op tafel legt, zijn ze heel snel.' De tactiek van de Eindhovenaren om bij voorbaat nee te zeggen, snapt Swart wel. 'Een beetje bluf, dat zou Ajax ook doen.'

Bestel nu een product uit de nieuwe trainingscollectie van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Bergwijn komt straks naar Ajax voor max 25 miljoen, dan koen er nog wat variabelen bij to max 30 en dan is het wel klaar. Ajax heeft het geld makkelijk dus ik zou het wel doen.

Andere clubs zullen wellicht meer bieden maar Bergwijn wil gewoon naar Ajax en PSV gaat het 'dan houden we hem gewoon zelf' spelletje niet volhouden tegenover schuldenaar gemeente Eindhoven.
1 -1
RSM
onderhandelen tot op laatste moment en dan afhaken.
0 0
ETM
Het is gewoon een politiek spel van Ajax. Zelfs 20miljoen vind ik al onzin. Bergwijn is een talentvolle interessante speler maar zit imo niet in de vijfer van Ajax. Als hij nou a la Suarez, Ziyech de beste speler van de Eredivisie zou zijn is het een ander verhaal. Dan 20miljoen om een ervaren PL speler over te halen, dat snap ik beter. Ajax kan prima ruwe diamanten oppikken van tussen de 5 en 15 miljoen, zonder PSV te spekken, dat heeft Ajax al aangetoond. Bergwijn zal sowieso na 1 goed seizoen naar het buitenland willen, want eigenlijk zat hij al op die ladder bij PSV.
1 0
mcatarinob
Hoe lang loopt Bergwijn zijn contract nog bij PSV? Als hij weg wil, gewoon niet verlengen toch?
0 0
Tyronetjonaloi
Tot medio 2022. Dus dat duurt nog wel even
0 0
mcatarinob
Weet nog, dat Frank en Ronald de Boer ook niet weg mochten van ajax. En toch...….gingen ze wel.
1 0
Ajaxbrl
Daarom komt hij sowieso never naar ons, pisvee gaat dan een bedrag vragen waar je 2 a 3 Pavon's voor koopt..
1 0
mgtow
Bergwijn opdracht geven om stennis te schoppen. Zo pik je hem op voor zeg 20 miljoen. Geef je Bergwijn nog een tekenbonusje voor de medewerking. De pure paniek in Eindhoven die dan ontstaat is het al waard.
2 0
Ajax4proud
Haha zo evil, al is het maar om ze daar in Eindhoven te pesten. Ik zou zeker geen 70 mil geven. Misschien 30 een afdanker als speler erbij geven die zij kunnen gebruiken.
0 0
AjaxDaniel
Hahaha 70 miljoen, daar haal je 3 toppers voor.
1 0
mgtow
Of 10 Martinez'jes.
1 0