'Alleskunner Van de Beek maakt naam in Europa'

JesseTH, 30-04-2019 om 17:25, 9471 views, Algemeen Dagblad |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Daniël Dwarswaard, Ajax-watcher bij het Algemeen Dagblad, heeft de sterke prestaties van Donny van de Beek onder de loep gelegd. Waar namen als Hakim Ziyech en Dusan Tadic bij Ajax vaak de schijnwerper op zich gericht hebben, wil dat bij de jonge middenvelder nog weleens uitblijven.

'Vanavond is ook het moment van Donny van de Beek', schrijft Dwarswaard op de website van het Algemeen Dagblad. 'Hoe langer het seizoen duurt, hoe beter de middenvelder gaat spelen. Onvermoeibaar en zo vaak op de juiste plek. Van de Beek maakt naam in Europa. Natuurlijk door zijn doelpunt in de uitwedstrijd tegen Juventus, maar vooral door zijn manier van spelen. Een alleskunner die in de vorm van zijn leven steekt.'

De verslaggever vertelt over de woorden van Van de Beek zelf, die zich in deze fase van het seizoen 'fitter dan ooit' voelt. 'Dat straalt de middenvelder ook uit. Zijn rol in de relatieve schaduw van andere Ajacieden is wel uitgespeeld, Van de Beek hoort inmiddels ook bij de grote jongens.'


Denk jij dat Ajax binnen het eerste kwartier scoort tegen Tottenham? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
masterrr
In de vorm van zijn leven, hoe kun je dat nou zeggen op zo’n jonge leeftijd

Die Dwarswaars lult ook altijd maar wat raak
1 -1
Leviathan
Zijn leven duurt tm nu toe dus dan ben je toch tot zover in de vorm van je leven?
0 0
Rentokill
Nou, dat ie in zn leven nog nooit zo in vorm geweest is. Je hoeft niet alles negatief op te vatten.
0 0
AFCAMM
We zullen even moeten wachten tot hij overleden is om te constateren wanneer hij hij zijn beste vorm had. Stel je voor dat je het op zijn 89e vraagt, maar hij op zijn 93e nog net iets fitter is. Dat moet je niet hebben.
1 0
trodat4030
Kan prima, Donny is niet gisteren pas op voetbal gegaan, zelf zie ik hem al 7 jaar spelen. Overigens vond ik hem in de A1 en in Jong onder Keizer nog beter.
0 0
Ozymandias
Zo goed als uit tegen Real en Juventus heb ik Vd Beek nooit eerder zien spelen. Zeker als je rekening houdt net het niveau van de tegenstander.
2 0