Arsenal-icoon over De Jong: 'Toekomstige wereldster'

GinoHaverkamp, 30-04-2019 om 13:05, 9514 views, Daily Mail |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Tottenham Hotspur gaat dinsdagavond de handen vol hebben aan Frenkie de Jong. Dat verwacht Arsenal-icoon Martin Keown. 'Betere teams dan Tottenham hebben geprobeerd hem te stoppen en dat is mislukt', zegt hij tegen de Daily Mail.

'Tegen Real Madrid draaide hij Luka Modric dol en Juventus probeerde een mannetje op hem te zetten, maar dat lukte ook niet', zegt de Engelsman. Of Tottenham Hotspur De Jong wel vast kan zetten? 'Ik denk niet dat ze dat kunnen', verwacht Keown. 'Juventus had Emre Can en Blaise Matuidi en zelfs hun lukten het niet. De Jong is één van Ajax' speciale talenten en het is dan ook geen verrassing dat Barcelona hem nu al heeft gekocht.'

Bij FC Barcelona komt De Jong hoogstwaarschijnlijk Sergio Busquets tegen. Volgens Keown lijken beide spelers wel op elkaar. 'Deze jongen lijkt op een toekomstige wereldspeler, een Sergio Busquets met snelheid.'

Denk jij dat Ajax, net als bij Juventus, met 1-2 wint van Tottenham? Zet dan in en krijg 9,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPM
Correctie: actuele wereldster.
4 -1
Cello
In principe klopt dat wel een beetje. De hele wereld volgt de CL. Van Zuid Amerika tot en met Japan en alles wat er tussen ligt. Nu met een halve finale (en wie weet nog een finale) en het succes wat er al is.....met de uitschakeling van Real en Juve....de hele wereld kent onze spelers inmiddels. Iedereen praat vol bewondering over onze club....sja dan ben je inmiddels dit seizoen uitgegroeid tot wereldster. En dat geldt ook voor de andere boys. Iedereen kent ze en de meesten worden bewonderd.
0 0
NaarCLbeker5
Ook qua spelniveau klopt dat volgens mij al wel. Hoewel Frenkie zelf dit weekend in de Trouw zei dat hij nog lang niet bij de wereldtop zit.
0 0