'De Ligt kan voor elke club ter wereld spelen'

JesseTH, 25-04-2019 om 18:20, 10419 views, W Radio Colombia |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frank de Boer hoopt dat Matthijs de Ligt ervoor kiest om te vertrekken naar een club waar aanvallend voetbal gespeeld wordt. Volgens de huidig oefenmeester van Atlanta United is er geen club ter wereld waar de Ajacied niet uit de voeten kan, maar aanvallend voetbal past hem het best.

'Matthijs de Ligt kan voor elke club ter wereld spelen', opent De Boer tegenover W Radio Colombia, waarna hij aangeeft wel een voorkeur te hebben. 'In mijn ogen moet hij echter naar een club waar aanvallend voetbal wordt gespeeld, zoals bij FC Barcelona, Manchester City en Paris Saint-Germain. Voor mij zijn dat de teams die het best bij hem passen.'

'Het lijkt alsof hij al een lange tijd Champions League-wedstrijden speelt, maar hij is pas negentien', vervolgt de oud-trainer van Ajax over de verdediger. 'We moeten trots zijn op deze generatie. Generaties met spelers als De Jong, De Ligt en Van de Beek komen maar één keer voorbij en dat moeten we accepteren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bensco
Hij moet niet naar een handelshuis zoals Real Madrid, Chelsea, city, PSG of United gaan. Die clubs laten je net zo hard vallen als dat ze je aankopen. Bayern, Barcelona of Liverpool zijn logischere keuzes. Grote clubs maar wel clubs die voorzichtig zijn met hun financiële middelen en dus zorgvuldig omgaan met spelers. Bayern en Barcelona zouden dan de grootste kanshebbers zijn vanwege de stabiliteit die die clubs genieten. Liverpool kan zomaar een opvlieging zijn die volgend jaar weer voorbij is. Uit Barcelona en Bayern zou ik dan voor Barca kiezen. Umtiti heeft niks op De Ligt, hij heeft daar Nederlanders rondlopen en de Spaanse competitie is de beste competitie ter wereld.
1 0
Joseph
Ik hoop echt zo dat Marc nog niet een akkoord heeft met Barca, want dan zou het gaan om die eerder genoemde 60 miljoen, wat eigenlijk de helft is van wat je er voor hoort te krijgen in deze tijd. Grootste verdedigende talent ooit.
0 0
MSwertz92
Precies, 19 jarige jongen die misschien wel dalijk finale CL speelt.. 100+ mill kan je voor De Ligt krijgen
0 0
AFCAjax
Als er bij ons 1 speler uitvalt dan kan iedereen wel enigzins opgevangen worden, behalve de Ligt, dat is de cruciaalste man in onze selectie. behoud hem nog een jaar man.
1 0
RS01
Ik vind juist het tegenovergestelde. Er zijn dit jaar zo 5 of 6 spelers op te noemen die niet op te vangen zijn als ze wegvallen en ik denk dat dat ook juist de succesfactor is dit jaar. Deze spelers spelen dusdanig sterk / hebben zich dusdanig ontwikkeld dat ze met elkaar een hele hoge piek hebben.

Ik kan me namelijk niet voorstellen dat dit alles mogelijk was als Tadic er niet was geweest. Of als De Jong er niet was geweest. Of als Ziyech er niet was geweest. Of als Neres er niet was geweest. Tagliafico? Van de Beek?

Los daarvan ben ik het geheel met je eens dat De Ligt de absolute leider is!
0 0
AlexIbarra
Maar er is maar één club...
0 0
JohnnyD
Hij past dus duidelijk niet in een team onder Frank's leiding.
1 -1
HStorm
Gekke gedachte maar hij blijft nog één (1/2) jaar totdat Barcelona het geld heeft voor zijn transfer. Hij wil toch gewoon naar Barca toe en heeft volgens mij prima het geduld als jonge prof die hij is?

Klaar is ie wel voor elke club nu en volgens mij leggen clubs als City en PSG heel makkelijk het geld op tafel wat nodig voor hem is. En in het geval dat hij voor die 2 clubs had willen kiezen dan had (of heeft) hij dat contract nu al getekend.
0 0
Koekepeer
Ik vind het nog al een gewaagde uitspraak van Frank de Boer hoor. Hij ziet dat wel goed. Maar ik ben het helemaal met hem eens! Ik zei het al jaren.
0 0
Bocarra
Weer zo’n loser die hoopt dat de Ligt bij Ajax vertrekt. Geen respect voor Ajax en zijn supporters.
2 -16
Ruudje74
Hij wil niet dat de Ligt vertrekt, maar als ie vertrekt naar een aanvallende ploeg gaat. Zo moet je het lezen.
Wie is er nou een loser? Je kan niet eens een tekst juist interpreteren.
0 0
Jajijdaar
Frank de Boer heeft met het slechtste Ajax materiaal ooit 4x achter elkaar kampioen gemaakt.

Hoe bedoel je loser? Jij bent hier de grote loser.
3 -1
Ferd
Met een dieptepunt record aan punten. Ajax werd kampioen omdat PSV het nog slechter deed.
0 0
Schip
Je bent geen supporter van Ajax als je De Boer een loser noemt.
6 -2
wdka
Zonder deze 'loser' hadden we dinsdag niet in de halve finale gestaan.
10 -2
Ruudje74
Hij hoopt niet dat ie vertrekt, maar als ie vertrekt naar een aanvullende ploeg gaat. Zo moet je het lezen.
0 0
Babayaka
Waarom hoopt ie niet dat de ligt nog een jaar blijft?
Hij is nog jong zat, nog een jaar ajax kan echt g3en kwaad.
2 -1
insectenverdelg
Omdat dat niet realistisch is helaas.
2 0
PJSM
Moge de hoogste bieder hem ophalen als hij toch weg gaat.
0 0
insectenverdelg
Ach die paar euro meer of minder. Hij gaat ons sowieso een bedrag als frenkie brengen. Als de Ligt gaat gun ik hem een club waar hij slaagt en grlukkig wordt.
0 -1
JariJari
60 of 120 miljoen zit wel een redelijk gat tussen. Doe maar 120.
0 0
gi0vanni
Plus Suarez.
0 0
insectenverdelg
de ligt is idd bij elke club een aanwinst.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Geen waardeoordeel, maar wat ziet hij er totaal Amerikaans gekleed uit, met dat donkerblauwe pak, de dieprode das en dat speldje.
1 0
Koekepeer
Het schijnt dat mensen die een rode das met een blauw pak en een wit overhemd aan hebben door andere mensen sneller als leider worden gezien. Dus als je autoriteit wil uitstralen, dan moet je dat dragen. Daarom zie je staatshoofden ook vaak met die combinatie.
1 0
JohnnyD
Jij bent scherp zeg.
0 0