Swart: 'Bij Lozano gaven ze hem hoor'

FinnDekker, 24-04-2019 om 14:25, 6166 views, Alles op Swart |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Sjaak Swart vond de twee strafschoppen die Ajax tegen Vitesse kreeg meer dan terecht. Sterker nog, het erelid is van mening dat de Amsterdammers er meer hadden verdiend. Bij Sjaak op Swart doet Mister Ajax zijn verhaal. 

'Vond je het geen penalty's? Als je hier geen penalty's voor geeft, kan je beter stoppen. De een wordt ondersteboven getrokken en de ander schopt hem onderuit. Er waren er nog twee. Ook met de keeper, die gooit hem ook ondersteboven', doelt Swart op de mogelijke overtreding op Kasper Dolberg in de eerste helft. 'Bij Lozano gaven ze hem hoor, of niet? Dat was toevallig ook tegen Vitesse en Pasveer.'

Naast Ajax genoot Swart ook van Martin Ødegaard, die volgens de ras-Ajacied een goede individuele pot speelde. 'Een goede speler. Je ziet hem het laatste jaar steeds beter worden. Het is, van wat ik zie, een Ajax-speler.' Swart denkt dat de clubleiding daar net zo over denkt. 'Ik denk dat ze daar misschien mee bezig zijn, ja.'

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
witchmaster11
Jullie maken een grote fout in een oordeel over sjaak die man ziet het NOG steeds van uit de ooghoek van een speler en daarom heeft tie gewoon gelijk niks met calimero te maken dit
2 -2
noppenkoning
Lozano duikelt vele malen beter dan Dolberg. Echt natuurtalent, geboren duikelaar.
9 -1
Pure
Het scheelt ook wel of je arm gebaren erbij maakt volgens mij hoor. Hartstikke leuk dat ijskonijn type maar af en toe mag hij wel wat slimmer omgaan met zo’n actie. Het hoeft ook niet zo’n Luuk de Jankert te worden maar iets meer af en toe aangeven dat je wordt neergelegd ipv dat het lijkt alsof je struikelt mag van mij wel.
0 0
Lewis Hamilton
Dat meezitten van Ajax is echt de grootste bullshit ooit inderdaad, als je steeds in de 16 van de tegenstander bent met goede spelers dan krijg je penalties tegen schopploegen, hetzelfde verhaal bij Barcelona.
3 0
Juichtoon
Zo is het Sjaak. PSV krijgt in zo'n geval meteen een strafschop.
En ook prima omdat de media Nederland wil laten geloven dat het Ajax opeens heel erg meezit. We dienen ons eigen onrecht ( dus wat Sjaak nu doet) altijd te benoemen anders komt de media meteen met het frame dat de arbitrage in ons voordeel fluit en dat zou pas echt een nadeel zijn.
7 -1
Arie Vink
Doe dit nou niet Sjaak. Laat het.
3 -14
Gecko
Icoon. Maar niet zo doordrammen
We hebben gewonnen
2 -12
Labrador
Als je Alles op swart bekijkt dan komt het heel anders over dan wat hier staat geschreven. De inhoud is hetzelfde maar de toon is heel anders.
1 -1
M.Olsen
Hij heeft in werkelijkheid ook veel meer nuance dan altijd gebracht wordt.
2 -1
Juichtoon
Tuurlijk Sjaak benoemt gewoon ons onrecht . Prima. 2 strafschoppen mee? Hadden er 3 moeten zijn.
4 -3