Van Hooijdonk ergert zich aan Huntelaar

FinnDekker, 22-04-2019 om 10:35, 9986 views, Studio Voetbal |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Pierre van Hooijdonk baalt een beetje van de rode kaart van Klaas-Jan Huntelaar, zo werd duidelijk bij Studio Voetbal. De spits van Ajax was ongelooflijk belangrijk door de winnende goal te scoren, maar kreeg daarna ook zijn tweede gele kaart. Een domme actie voor een routinier als Huntelaar, vindt Pi-Air.

Er wordt gesuggereerd aan tafel dat de aanvaller door zijn emotie niet wist wat voor gevolgen zijn actie, het uittrekken van zijn shirt bij de goal, kon hebben. 'Zou hij dat wel weten als in zijn contract was opgenomen dat het hem als boete een maandsalaris zou kosten? Ik erger me. Het zegt alles over de status van de spelers op dit moment, die hebben de power.'

'Het maakt ze niet uit dat ze een gele kaart krijgen. Dat nemen ze op de koop toe.' Huntelaar had beter moeten weten met zijn ervaring, aldus van Hooijdonk. 'Vorige week maakte hij drie goals, hij hoeft zich voor niemand meer te bewijzen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Aldus de redder van NAC.
1 0
jollie18
Wat hier algezgd is. The hunter Wil graag met Ajax kampioen worden. Hij zag dat zijn ploeg het moeilijk had en als je dan de winnende maakt dan komt er veel emotie los. Alleen al voor Huntelaar zou de titel mooi zijn.
1 0
MankeNelis
Die rode kaart was puur adrenaline, er zat zoveel in die goal, meer dan je beseft. Je zal hem maar maken dan stuiter je over het hele veld. De eerste de beste krijgt dan een cake..
1 0
swing
Ik erger mij aan van Hooijdonk,sukkeltje.
2 0
Ajax4ever86
Tuurlijk erger je je Pierre. Lijdzaam moet je toekijken hoe wij Europa aan t veroveren zijn. En jij moet het week in, week uit met die treurige wedstrijdjes van je clubjes doen hahahahah. Kan alleen maar lachen om die zware jaloezie van de zogenaamde kenners
2 0
Ginoajax1
Boys, Boys, zweep de boel op dinsdag tegen Vitesse in de Johan Cruijff arena. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Huntelaar is geschorst. Dus die kan het niet doen, dan moeten wij het doen, en den Hunt in de kleedkamer.
Dat geeft de jongens een enorme boost. Come on.
2 0
mano41
ik erger me eigen dat je nac in de steek heb gelaten paardel..
10 0
MankeNelis
Ja precies, laat je club maar in de steek
0 0
Sterspeler
Inderdaad. En dan wel een grote waffel hebben over iemands zogenaamde gebrek aan professionaliteit.
0 0
Ginoajax1
Ik neem aan dat Huntelaar in kleedkamer komt voor de pot tegen Vitesse. Laat hem de boel opzwepen. Nu we alles in eigen hand hebben moeten we koste wat kost de schaal binnenhalen.
Hij mag niet meedoen. Steek hier de energie in. De supporters moeten de twaalfde man worden.
Nog drie potten waarvan twee thuis. Dit mag niet meer fout gaan.
1 0
NelsonAFCA
Ik erger me aan Van Hooijdonk.
2 0
Schip
Dat shirt kon ik me voorstellen na die martelgang in de Euroborg, maar die elleboog was dom. Dat kostte Ajax nog een paar hachelijke minuten, waardoor Hunter bijna voor niets had gescoord en er komt een schorsing.

Nou vond ik grun ook wel vragen om een paar koekies van eigen deeg, maar die moet je dan slimmer maken. Bij voorkeur moeten verdedigers of middenvelders, aanvallers doen dat veel te opzichtig. Van Rijkaard en Wouters wist je gewoon dat ze wraak zouden nemen, als een tegenstander naar speelde. Maar wel zodanig dat ze er zelf mee wegkwamen. Zo'n type hebben we niet op het middenveld.
0 0
cantharel
Gaat niet meer lukken met de VAR
0 0
afca95
Zoef de Haas moet ook weer z'n dosis anti Ajax gal spugen
0 0
AFCAjaxMidNineties
Ja leuk Pierre. Waarom erger je je niet aan het feit dat hier geel voor gegeven moet worden? Voetbal = emotie. Wat is er mis met je shirt uittrekken.
2 0
ajaxinho
Gebruik de VAR dan ook om te oordelen
of Huntelaar hiermee tijd heeft gerekt.

En daar hoef je het spel echt niet voor stil te leggen.
0 0
Ajax95Duivendrecht
No one likes us, we don't care.
0 0
munser
haha pierre... kneus, wie geeft nou ene moer om wat jij vindt?
3 -2
talent020
en ik erger me aan Van Hooijdonk met zijn eeuwige gezeik,
2 -1
godofajax1900
Aandacht hoerhooidonk
1 -1
Stamhoofd
Huntelaar wil zo graag kampioen worden met Ajax, deze vreugde uitbarsting is daar het gevolg van! Mooi toch! Dat die vervolgens zijn 2e krijgt.. Was dit niet gebeurd had niemand het over de eerste gehad.
3 0
Sunny
De regel dat je geel krijgt voor het uittrekken van je shirt is als je er over nadenkt eigenlijk best vreemd.
Je doet er werkelijk niemand kwaad mee, het laat uitgelaten blijdschap en passie zien (positieve boodschap) en tot slot doe je de dames er ongetwijfeld ook een plezier mee.
Welke argumenten zijn er eigenlijk om een gele kaart te geven?
6 0
Ajax114
Heb het ook nooit begrepen.
0 0
Biss
Heeft er misschien ook mee te maken dat je, door je shirt uit te trekken, de aandacht kan trekken voor een boodschap op je lichaam (in de vorm van (nep) tattoos) of bijvoorbeeld op een ondershirt?
Zoals Zlatan toen bijvoorbeeld deed, was voor een goed doel, maar misschien wil men dat niet.
0 0
Stamhoofd
“Aanleiding voor de nieuwe maatregel is het rapport van Chuck Blazer, de voorzitter van het organisatiecomité van de Confederations Cup in Frankrijk. Blazer constateerde onder meer dat onder spelers een gewoonte is ontstaan om na een gemaakt doelpunt het shirt uit te trekken, en vervolgens in ontbloot bovenlijf de treffer te vieren.

Blijkbaar storen de bestuurders zich enorm aan dit soort vreugde-uitbarstingen. 'In het belang van het hooghouden van de discipline, heeft het bestuur besloten dat van nu af aan, zulke praktijken verboden zijn tijdens een wedstrijd', luidt de officiële verklaring die de FIFA opstelde tijdens de vergadering in Parijs.”
0 0
Sunny
Dank voor je toelichting Stamhoofd
Over de doden niets dan goed maar Chuck Blazer was natuurlijk een echte boef met de bijnaam mr. 10%.
En deze man vond dus dat de discipline hoog gehouden moest worden.
Op zich al voldoende reden om de regel te schrappen
0 0
vdhaas
Het is inderdaad belachelijk, tenzij je het spel opzettelijk gaat vertragen door je shirt het publiek in te gooien. Maar daar heb je al andere regels tegen.

Ik dacht zelf altijd dat het was vanwege de sponsors.
0 0
jarenfan
erger me al jaren aan van Hooydonk.
1 0
kampioenenjood
Van Hooijdonk ergert zich eraan dat Ajax kampioen wordt.
Van Hooijdonk ergert zich eraan dat Ajax straks de halve final CL speelt.
Van Hooijdonk ergert zich eraan dat Ajax in de bekerfinale staat.
Van Hooijdonk ergert zich eraan dat Ajax in status zo ver uitstijgt boven zijn eigen clubje.
Wat Huntelaar deed was misschien dom en hoort niet bij een speler van zijn leeftijd, maar er wordt alweer veel te veel aandacht aan besteed. Next!
5 0
AjaxCitizen
Ach. Kom op. Als je zelf profvoetballer bent geweest en ook van dit soort belangrijke doelpunten hebt gescoord, dan weet je toch dat er zoveel adrenaline door je lichaam stroomt en je na zo een doelpunt soms niet weet hoe je die emotie moet uiten? Dat het dom was van Huntelaar, is zeker waar. Maar het is gewoon puur emotie.
2 0
Rho1980
Precies dat. Levchenko zei precies hetzelfde, vHooijdonk deed niets anders in een opwelling vroeger. Het is gewoon een opwelling l, gasten staan onder mega druk en beseffen ook dat ze de meest lastige uitpot hebben gespeeld nu.
Was vooral ook verbaasd dat deze discussie op tv bijna 10min duurde.... vHooijdonk was sowieso in een niet al te beste doen gister!
1 0
KlasseLasse
bij mij stroomt er sinds gisteren al zoveel adrenaline door mm lichaam dat ik al niet meer kan slapen! het komt nu allemaal echt dichtbij! ben echt bloednerveus voor morgen
1 0
Bky
T boeit me geen flikker wat Huntelaar deed.

Hij scoorde de goal die ons waarschijnlijk kampioen heeft gemaakt.

Lekker boeiend wat daarna gebeurde.
2 -1
Joker
Hij zou juist als geen ander moeten weten hoe het soms werkt.

Is hij oktober 2006 vergeten een van onze mooiste overwinning in de Kuip
0 0
Red Devil
Spelers hebben schijt aan de regel dat ze een gele kaart krijgen bij shirt uittrekken dus moet de FIFA die regel veranderen en direct rood geven dan ben je snel van die onzin af.
1 -4
JariHeijden
Van Hooijdonk overdrijft natuurlijk wel over de 'power' die spelers hebben. Maar natuurlijk was het oliedom van Huntelaar en ik snapte ook niet waarom hij dat deed. Ja, hij was uitzinnig en dat is terecht. Maar inmiddels zit het toch wel in de oren van de spelers dat je een shirtje niet uit mag doen... Laten we erop houden dat hij geleerd heeft.
1 0
Gecko
Droeftoeter.
Ruzie met Vsn Persie
Triest figuur
1 -5
JanTa
Ik erger mij aan 99% van de voetbalanalisten die allemaal een mening hebben als het over Ajax gaat
.
1 -2
31xAjax
Waarom? Omdat ze ook dingen zeggen die waar zijn maar die jij niet wil horen? Ga dan heel Holland bakt kijken, of Boer zoekt vrouw.....
1 0
Ar
Hoeveel beelden bestaan er van een shirtje uitdoenende Van Hooydonk?
0 0
Ajax-4-ever
Wat is het toch jammer dat niemand hem er even op attendeert dat meneer dit zelf ook deed vroeger.
2 -1
31xAjax
Niet zeiken als je niet hebt gekeken.....
0 0
Schwalbino
Lieten bij Studio Voetbal meteen een foto van hem zien met ontbloot bovenlijf nadat hij dat zei.
3 0
DarkChild
Hij deed het in de tijd toen er nog geen geel op stond (Voor 2003). Dus ja, het is niet slim van Huntelaar (want die gele kaart boeit hem inderdaad niet op dat moment) maar het is vooral het moment daarna wat bepaald niet handig is...
2 0
Middenweg401
Stond er toen al geel voor dan?
0 0
Sterretje73
Erger me al jaren aan deze wandelende plumeau...
2 -1
Labrador
https://youtu.be/IVJka_54VGM Hypocriete kwal
1 -1
Ajacied33
Want jij trok nooit je shirt uit als je scoorde toch Pierre? Jij liet je ploeg niet stikken in de Arena toen je met Feyenoord de 5-1 om je oren kreeg en dus maar een doodschop uitdeelde waardoor je rood kreeg? Nee he...
5 -2
Juichtoon
Dat was in de Kuip. De rode kaart in de arena was toen niet voor Pierre.
1 0
Ajacied33
Klopt
0 0
SjaakWolfs
Wist ik niet, maar dan is het wel erg hypocriet wat hij hier uitkraamt.
1 0
Ajacied33
Weet niet meer uit welk seizoen het was, maar sommige dingen blijven je gewoon bij. Herinner me dat Feyenoord helemaal werd weggespeeld, we maakten de 4 of 5-1 en Pierre gaf me toch een doodschop aan een Ajacied met rood als gevolg
0 0
Ajacied33
Ik heb het opgezocht.... We hebben het over 22 oktober 2006. Ajax stond toen in de Kuip met 0-4 voor toen hij asociaal en hard doorging met gestrekte been op Urby
1 0
Lane 8
Ik erger me aan van hoojidonk.
6 -1
FissaDeGekste
Dit wilde ik reageren bij het zien van de kop. Wat heb ik me weer aan die vent geërgerd.
0 0