Kraay jr.: 'Ten Hag moet niet bijtekenen bij Ajax'

SJvanveen, 21-04-2019 om 10:38, 10311 views, De Tafel van Kees |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Hans Kraay jr. vindt dat Erik ten Hag niet zijn contract moet verlengen bij Ajax. De presentator en analist vindt dat het huidige Ajax niet beter kan en Ten Hag om deze reden het buitenland moet opzoeken. 

Ajax wil het contract van de oefenmeester openbreken en verlengen, Kraay jr. zou het niet accepteren, zo laat hij weten bij De Tafel van Kees op FOX Sports. 'Ik zou, als ik Ten Hag was, niet bijtekenen. Je zit in een wespennest. Het kan alleen maar minder gaan, want beter gaat het niet worden. Vroeg of laat heb je weer gezeik', aldus de voormalig speler, die Willem van Hanegem weinig met trainers ziet hebben en hoopt dat Dusan Tadic goed blijft voetballen. 

'Dit heeft niets met Ten Hag te maken. Dat zie je nu toch ook: je ziet Ten Hag staan en dan komt Alfred Schreuder met zo'n papiertje in beeld. Puur omdat hij in beeld wil.' De Feyenoorder is fan van Tadic, maar kan zijn gedrag soms niet uitstaan. 'Hij heeft een periode gehad waarin hij vroeg om kaarten. Toen dacht ik: ga nou voetballen, dat kun je zo goed. Bij Feyenoord haalde hij zich bijvoorbeeld uit de wedstrijd.' 

Hans Nijland lovend over Tadic

Hans Nijland, vertrekkend algemeen directeur bij FC Groningen, haalde Tadic naar het Hoge Noorden. Bij de subtopper uit de Eredivisie maakte hij kennis met de Serviër, die volgens Nijland een op en top prof is. 'Hij is een professional pur sang. Ver voor de trainingen was hij op de club, deed hij allemaal dingen extra... Ook binnen de vereniging had hij veel aandacht en belangstelling voor iedereen. Ik kan je zeggen: ik hoop dat hij nog een stap maakt, dan krijgt FC Groningen een klein percentage.' 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mickey2602
Ik kan me totaal niet vinden in meningen die vinden dat deze trainer na zo'n succesvol seizoen maar moet vertrekken want zo'n kans krijgt ie nooit meer.
Dus jullie willen ieder jaar of iedere 2 jaar een andere trainer?
Dus jullie willen dat Onana(om ff een voorbeeld te noemen)ook maar weggaat want tsja,zo'n kans krijgt ie nooit meer.
Dus jullie willen weer een andere trainer die weer moet bouwen? Dat moet TH ook wel maar die kent tenminste het grootste deel van de groep al.
Ik zou zelfs zeggen,al verspeelt ie alle drie de prijzen,dan nog zou ik hem aanhouden.
Hij heeft ons mooi voetbal terug gebracht,veel doelpunten,historische momenten en ik hoop met heel mijn hart dat we na dit seizoen minimaal met de dubbel staan.
Maar als hij niks wint dan vind ik nog steeds dat hij het heel goed heeft gedaan,hij heeft alleen de pech gehad dat PSV een uitzonderlijk seizoen heeft gedraaid en dat de spelers een paar keer niet bij de les waren.
Ik las hier ergens dat we dit seizoen kunnen afrekenen met allerlei zaken uit het verleden(JUve wegens 1996,Real wegens vaak verloren laatste jaren,de Graafschap uit wegens 2016)maar hij rekent ook af met de wedstrijden die we verloren voor of na een Europese wedstrijd.
Laat hem blijven!
0 0
AJAXTHELEGEND
Hans de Oproerkraaier .
0 0
jarenfan
Denk ook dat het voor ten Hag is na het seizoen te gaan.
Heeft een verschrikkelijk goed elftal gehad,
hier kan in principe iedereen dit resultaat mee halen.
Volgend jaar een mindere wedstrijd,en je hoort weer de roep om Bos.
0 0
afca95
Kraaij moet niet bijtekenen bij Fox. Lkkr terug gaan naar SBS lachen om home video's. Dat is meer zn genre.
3 0
Hobbemastraat
Hij geeft vaker toe voor feyenoord te zijn, en uit alles blijkt dat hij tegen Ajax is. Echt een smeerlap.

Laatst betrapte ik hem bij Veronica Inside (opnieuw) op een anti Ajax uitspraak. Wilfred of Johan gaf aan dat Ajax kampioen is als ze vanaf nu alles winnen. "Dat hoop ik niet" floepte hij eruit, waarna hij het wanhopig probeerde te corrigeren. Het is wel duidelijk Kraaij!
0 0
Patrick78
Wat een idioot deze Kraay jr. Een type als Mr. Valentijn Driessen...een echte idioot.
0 -1
MichelAngelo66
Kraay wat een ontzettend slap gelul. Wat denk je, dat hij bij een andere club geen commentaar krijgt als het niet goed gaat? Als hij bij de topclubs van Kraay komt dan staat ten Haag onder nog veel grotere druk. Die mafkezen op televisie willen dat Ajax in zn geheel verkocht wordt. Hebben ze volgend jaar weer wat te zeiken over de Mickey mouse competitie, het lage niveau van de erdivisieclubs, de teloorgang van Ajax. Kan het weer gaan over het fantastische professionele PSV en het trouwe Feijenoord legioen. Wat stel onnozele oetlullen zijn het allemaal.
1 0
Simpelishetmoeilijkst
Men is bijna altijd heel jaloers op ons Ajax!
0 0
de-Ajacied
Wat een misselijk zooitje kakkerlakken bij de tafel van Kees vanochtend. Een verzuurde van Hanegem die nauwelijks wilde toegeven dat het bijzonder was wat Ajax tegen Juve presteerde. Kees en Hans Kraaij stokstaartje durfden hem niet tegen te spreken. En uiteindelijk vonden ze Tadic allemaal irritant.
(Omdat Tadic steeds Makkelie wees op zijn partijdig fluiten bij feijenoord uit.
5 0
DeMeervanweleer
Ik denk dat TH en Ajax prima bij elkaar passen. Th is een innovatieve superprofessional die al dat talent en klasse optimaal laat renderen en daarbij de lat heel hoog legt. Daarnaast is het volgens mij een sociale beschaafde man die een goed boegbeeld voor de club is. Zijn Tukkerse accent en eigen taalgebruik beschouw is als een teken van authenticiteit, totaal geen problemen mee. Ik hoop van harte dat hij lang blijft en met gedrevenheid leidend zal zijn voor het voetbal gedeelte van de organisatie van Ajax.
5 0
AjaxDaniel
Hahaha Kraay, ouwe feyenoorder. Die man loopt alleen maar te stoken dit seizoen en praat ook spelers van Ajax een vertrek aan.
7 0
3*stars*3
Wat een onzin.
Tuurlijk kan het volgend jaar minder gaan maar dan ben je ook een weekdier, als je daarom niet wil bijtekenen.
In moeilijke tijden bleef directie achter deze man staan en ik denk dat Ten Hag dat terug gaat betalen.
5 0
Schip
Wat een ontzettende kul. Dus je blijft alleen maar als het meezit?

TH is een procestrainer. Juist hij moet minstens nog een jaar blijven. De kern zal blijven.

Dit jaar bouwt hij krediet op, volgend jaar moet hij het met een mindere groep laten zien. Wa

Wat voor signaal is dat dan naar spelers? Even presteren en dan als de sodemieter weg? En Onana dan? Bouwen en niet weglopen voor kritiek. Hij heeft alles redelijk op de rails nu met het drukzetten, luisteren naar spelers, ervaring in topduels, omgaan met belasting etc. En die expertise vertrekt dan na een jaar? Dom geleuter van Kraaij. alsof van Gaal niet meer werd gepruimd na zijn Europese prestaties.
0 0
AjaxBaggio
Als Bayern of Barca (ben geen fan van Valverde) komt. Kun je daar moeilijk nee tegen zeggen.
Zo reel moet je zijn. Dus je kunt hem weinig verwijten als hij vertrekt na dit seizoen.

Als we maar geen FdB als opvolger gaan halen. Want die zal het ook niet meer lang volhouden in Amerika.
0 0
Good Luck
Ach wie neemt deze clown serieus. Ga lekker bij je vrienden van Veijenoord Inside zitten zeuren.
4 -1
Spacejockey
Hij heeft gewoon gelijk. Als het volgend seizoen weer een paar wedstrijden minder gaat komen de zogenaamde fans weer uit hun hol geglibberd om hem af te branden.
2 -2
Bensco
Kraay jr en Jan Boskamp vind ik echt de meest slechte analisten op de televisie.
2 -1
Vince355
Tussen de regels door hoor je steeds vaker een hoop calimeroteksten als het om Ajax gaat. Was bij Boskampo vroeger niet. En Hans is een feyenoorder, vind hem vaak wel vermakelijk en objectief. Zwamt veel onzin, maar hij bedoeld het goed.
0 0
Bramzel
Dat wespennest wordt door de media gecreëerd (zie bijvoorbeeld de Telegraaf, maar ook Fox Sports doet daar aan mee).
2 -1
appeltje
Als het wat minder gaat is het hier vaak ook een wespennest helaas.
2 0
Bramzel
Maar ik heb wel het idee dat het mede komt door hoe de media over hem praat en sommige praten de media dan weer na. Daarnaast zitten hier ook veel trollen van andere clubs die er dan maar wat graag bij zijn om extra te stoken.
0 -1
Frank1978
Vlieg op, Kraay.
1 0
Bocarra
Hansie Hansie is de weg weer eens kwijt. Onbegrijpelijk dat Jansma hem geen tegengas geeft. Jansma zit alleen maar te genieten van deze onzin. Wat een idioot. Wat een kutzender is dat FOX sports.
6 -1
Hans Kraay Jr.
Ik wil me graag van deze uitspraken distantiëren.
2 0
Bjorn
Zolang wij ons als fans realiseren dat het onmogelijk te verwachten is dat dit seizoen even geevenaard gaat worden, met name Europees, kan Ten Hag rustig de kans krijgen wederom een voetbalmachine te bouwen volgend seizoen. Hoeveel krediet hij zal hebben om dit te doen ligt aan de prijzen die hij dit seizoen pakt. Zo simpel werkt het bij Ajax vaak.

Nationaal zal hij natuurlijk gewoon weer moeten presteren.
1 0
ajaxajaxajax
Hans is gek, 'als je het volgend seizoen drie wedstrijden verliest bij Ajax dan begint het gezeik'.......nee, ten Hag zit te wachten op een carriere zoals dat van Frank de Boer.......Als je in het buitenland drie keer op rij verliest schoppen ze je er ook uit.
0 0
Ruff Rhythim
"Het kan alleen maar minder gaan"

Als je zo blijft denken hadden we er na 1971, 72, 73 ook beter mee kunnen stoppen en hadden we na 1995 er ook maar beter gelijk een punt achter kunnen zetten.

Dit is weer zo typisch Nederlands doemdenken he? Al voorbij kijken achter mogelijk succes over hoe het slechter kan gaan dan de behaalde successen. En maar iedereen naar het buitenland lullen om vervolgens weer te gaan janken dat het niveau zo achteruit gaat hier...
2 0
MosesD
'We'?
0 -1
GerardAjax26
Zouden ze in Engeland ook zeggen dat die trainer van Tottenham beter naar een andere club kan gaan omdat ze waarschijnlijk niet snel weer in de halve finale van de CL staan?
3 0
mano41
hans met dolle duikavond op zijn hoofd gedoken wat heeft hij zelf dan berijkt kampioen jasjes gooien
2 0
martijndepro
Het gaat ook niet beter worden. De basiself zal uit elkaar vallen. Maar, het Europese succes is al geboekt. Supporters verwachten de komende seizoenen totaal niet wat nu gebeurt en is gebeurd in 2017. Het is nu tijd om tastbare prijzen over te houden en dat is voor Ajax in het algemeen landstitels. Zoals dat altijd zo is geweest.

PSV zal zwaar moeten bijschakelen als ze dit seizoen 2e worden. Geen CL plaatsing en ze zijn fucked. Dan komen er weer de meest omslachtige constructies om PSV aan spelers te helpen. Dan blijf ik wel de mening houden dat het voor Ajax niet makkelijk is om als Bayern van NL gezien te worden. PSV blijft immers zelf ook vrij eenvoudig the best of the rest. Verneuk je het in een onderlinge wedstrijd, en ergens een willekeurig gelijkspelletje en je hebt zomaar weer een spannende titelstrijd.

Gewoon verlengen en een paar titels pakken, desnoods die van dit jaar en '19/'20. Wie weet sluit Erik dan af met 2 landstitels, 1 beker en 1 CL. Voor bonus nog een wereldbeker en Europese Supercup. Dan kan ie best wel letterlijk op handen gedragen worden. Prima toch?
7 -1
433metdepuntnaarlinks
Als we jouw scenario volgen dan gaan we maar eens nadenken over een standbeeld. Laten we eerst eens wedstrijd voor wedstrijd kijken hahaha.
3 0
433metdepuntnaarlinks
Het probleem is; hij heeft wel gelijk (op zijn advies na). Het kan hierna alleen maar minder gaan, het wordt moeilijk voor hem als hij komend jaar een paar keer punten laat liggen ... Maar wat is dit weer een kut statement van Hans (en Fox). Midden in de euforie, gaan we weer makkelijk scoren en Ajax onderuit halen. Kan hier niet nu, dan beginnen we maar alvast over komend jaar.

We hebben gezien dat zijn tactiek en inzichten werken. Als ik hem hoor hoe hij Schone en de Jong iets verschoof om meer ruimte te creeren tegen Juve, hoe ik hem Sink zag wisselen en Magallan zag brengen toen Juve met Cancelo een verkapte vleugelspeler inbracht. Hij antwoordde gelijk op de aanvallende zet van Juve nadat Sink bij de eerste voorzet van Cancelo veel te ver weg stond. Als ik zie hoe hij Kristensen als extra back bracht om wat over de streep te trekken. Ten Hag verdient alle lof en complimenten, het is aan de supporter om hem niet te kritisch te benaderen als hij nog een keer punten gaat verspelen komend jaar.

Maar het is wel weer sensatie zoeken van Fox (en de vriendjes van VI). Hoezo niet bijtekenen? Met Bosz hadden we een selectie die ook door de groepsfase CL had kunnen komen, die de finale van de EL haalde. Nu pieken we weer, misschien is het komend jaar wat minder Europees en het jaar daarna een kwart finale EL. Maar wie zegt dat we over 3 jaar (ik zie een Brobby, Traore, Danilo, Unuvar, Gravenbergh, Lang, Schuurs, El Maach, Kotarski ...) niet weer een selectie hebben die een flinke kans maakt om hoge ogen te gooien in Europa.

Er is geen 1 Ajacied die verwacht dat dit seizoen herhaalt wordt, niet komend jaar, niet het jaar daarna. Maar wie weet, met die beleid kun je wel proberen om te bouwen naar een soort Porto/Benfica status. Altijd knokken om de groepsfase CL te overleven en misschien wel een paar keer verder te komen. Er is nog zo veel om voor te spelen.

En Hansie, het gras is altijd groener aan de overkant. Vraag dat maar aan Cocu, de Boer, Bosz ... Het is jammer dat ze na succes ook een hoop tegenslag hebben gehad, het laat maar weer zien dat je ook kan kiezen om eerst maar eens wat jaren stabiel te presteren ... En stap hogerop, dan beland je ook vaak in een wespennest!
4 0
JPM
Chapeau voor deze uitmuntende reactie.
2 0
..::Rootje::..
Hangt er natuurlijk vanaf met wat voor selectie hij volgend jaar te maken krijgt. Welke spelers het hele seizoen zullen blijven, welke aankopen er gedaan worden, hoe snel krijg je de selectie op peil, hoe snel zullen ze met elkaar wennen. En nog andere zaken.

Ik ben het wel eens met Hans Kraaij jr.
0 -5
markk
Ik kan mij voorstellen dat mensen 2 jaar geleden hetzelfde dachten; "meer dan een Europa League finale zit er helaas niet in". Ondanks alle goede spelers die in de afgelopen 2 jaar zijn vertrokken is Ajax er toch beter op geworden. Ajax moet het geld gewoon slim investeren en het doel moet altijd zijn om het komende jaar beter te zijn dan het huidige jaar en sowieso in het hoofdtoernooi van de CL spelen dan wel overwinteren. Het zal niet makkelijk worden maar Ajax moet genoeg geld investeren om dit garant te stellen en dit ook communiceren aan de spelers zodat zij vertrouwen hebben dat volgend jaar wederom een goed seizoen is.
1 0
Radie125
Kraai jr mr vreemdgaan moet een knal op zijn bakkes krijgen voortandjes eruit
3 -3
JPM
Kraay. Irrelevant kakkerlakkje.
6 -3
sjaakthenler
Jaloezie druipt er van af, bang voor een heersend Ajax.
9 0
BRAMHOUTEN
hans kraay, die man heeft een IQ van een theezakje, wil lekker scoren
6 -3