'Ziyech door afkomst ondergewaardeerd'

FinnDekker, 18-04-2019 om 17:10, 9147 views, KickOff |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Steven Pienaar vindt dat Hakim Ziyech meer credits verdient dan de middenvelder nu krijgt. De reden voor de te lage inschatting van zijn kwaliteiten is een opvallende, mits waar. Pienaar denkt dat het namelijk te maken heeft met Ziyech zijn afkomst.

'Het is een complete voetballer, die ondergewaardeerd wordt. Weet je, als je niet uit Europa komt, wordt je altijd ondergewaardeerd', citeert KickOff de oud-Ajacied. Pienaar, zelf afkomstig uit Zuid-Afrika, kwam begin deze eeuw uit voor Ajax, dat de voormalig voetballer overnam van Ajax Cape Town.

Pienaar is een grote fan van de Marokkaan. 'Ziyech speelt een heel goed seizoen. Hij is het type speler dat je blij maakt wanneer je hem ziet spelen.' De middenvelder speelde dit seizoen tot dusver 42 duels, waarin Ziyech negentien keer scoorde en twintig assists gaf.

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Be ik de enige die dacht dat dit een interview van vorig jaar was? Wie is er in Nederland dit jaar die niet de kwaliteiten van Ziyech erkent? Er gaan geruchten dat Bayern en Dortmund om een handtekening vechten. Wat nou ondergewaardeerd?
0 0
Bjorn
Pienaar, doe eens normaal man.
0 0
AFCAPolarBear
Totale onzin! Volgens mij is Weah in 1995 Voetballer van het Jaar geweest, en toen hadden we mijns inziens betere spelers dan hij. En volgens mij vindt de meerderheid dat de Zuid-Amerikaan Messi de beste aller tijden is. Voor Ronaldo de Europeaan. Daarna komen nog een rijtje Zuid-Amerikanen voordat er een Europeaan komt. Pele, Maradonna, Romario en Ronaldo. Ik kan alleen Cruijff, Zidane (eigenlijk een Afrikaan) en Eusebio bedenken die in dat rijtje mag komen.
2 0
Deepblue
ondergewaardeerd?
Snap niet waar hij het over heeft. Maar goed, hij komt uit Zuid-Afrika dus heeft niet veel verstand.
3 -1
Barra
Ik vond Ziyech ook tegen Juventus weer niet sterk spelen en zoiets mag gewoon gezegd worden zonder daar direct zijn achtergrond bij te halen. Werkt hard en is zeker belangrijk voor het team, maar speelde gewoon niet goed.
3 -1
Chesterson93
Ik ga stuk om de irritatie. Zeker omdat het vaak genoeg gebleken is.
1 -1
Spuit11
Valt mij tegen van Pienaar, Ziyech wisselt genialiteit af met waanzin. De grens is nog erg dun bij hem. Dit heeft niks te maken met enige afkomst of geloofsovertuiging.
1 -1
Chesterson93
Oke
0 0
Oliveira
Wat een gelul. Hij is in Nederland geboren, of ook wel West Europa. Die hele minderwaardigheid complex is om misselijk van te worden. Ziyech is gewoon minder goed dan hij zelf denkt. Ik zeg niet dat Ziyech slecht is want hij kan goed voetballen, maar hij is niet goed genoeg voor het niveau waar hij naar toe wilt gaan.
1 0
Bazenvan95
Alleen al door de hoeveelheid geïrriteerde reacties zie je dat Pienaar voor een groot deel gelijk heeft. Dit team is gewoon goed in balans en zonder Ziyech is de angel er uit.. 39 keer betrokken bij een doelpunt. De hype rond de Jong en de Ligt overschaduwt het feit dat ze zonder Ziyech, Tadic, Blind en Schöne niet konden schitteren. Sterker nog ik denk dat als Ziyech een oerhollandse jongen was, hij gewaardeerd zou worden om zijn bravoure ipv het klagen over zogenaamde maniertjes, zijn key passes werden geprezen ipv het benadrukken van zijn balverlies(waar bijna letterlijk elke wedstrijd een assist of goal tegenoverstaat). Zijn loopvermogen en het druk zetten werden benadrukt ipv Het bekritiseren van zijn doelpogingen (die ondanks meerdere pogingen altijd resulteren in dreiging of een goal). Hij zou bestempeld worden als een nieuwe Cruijff, zoals dat bij de Jong onterecht(totaal ander type net als Ziyech) wel gebeurde. Dit is nou eenmaal zo. Gebeurde ook met de Surinaamse toptalenten als Seedorf die toch echt 1 van de beste NL middenvelders ooit is gebleken. Er wordt altijd gekeken naar randzaken en marokkanen/dokere jongens liggen onder een vergrootglas. Deze gasten hebben het geluk dat hun talent/klasse het overstijgt en mentaal niet omver te krijgen zijn
5 -5
JohnnyD
Jij ziet zaken zoals je die je wilt zien, maar het slaat werkelijk helemaal nergens op. Je bent typisch zo'n gehersenspoeld cq geindoctrineerd geval die met dit vergif ook nog anderen probeert te injecteren. Wat wil je nou platzak? Net zo goed als De Jong floreert door zijn medespelers, floreert ook Ziyech door zijn medespelers. Of heeft De Jong. een voorkeursbehandeling omdat hij blank is? De Jong heeft gewoon Cruijff trekjes, met zijn versnelling binnen een versnelling. En al is het alleen al de manier waarom hij altijd bij de scheidsrechter is te vinden zonder irritant om kaarten te lopen zeuren. Een intelligente manier om de scheids te bewerken is dat. Als jij dat wilt zien als een voorkeursbehandeling van blank, ben je ziek en gevaarlijk. Seedorf is Seedorf een prachtvoetballer, maar ook 1 die vaak genoeg zijn vermeende superioriteit ongelijk heeft bewezen. Heeft ook niets met ras te maken. Zo heb je er wel meer die er gewoon niet in willen of kunnen passen. Ik zit nu aan een Bernd Schuster te denken. Wereldvoetballer, bij alle grote clubs in Europa gespeeld, maar nationaal wilde het gewoon niet klikken. Dat heb je soms. Maar ja, hij heb geen kleurtje. Welke draai wil je hier aan geven? Ga een psycholoog zoeken met deze shit. Al zijn de meesten academici op dezelfde manier geindoctrineerd.
1 -2
Bazenvan95
Het is grappig om te zien hoe mensen op hun tenen gaan lopen om het ongelijk van mijn mening te bewijzen. Je agressieve reactie bewijst het, je kan niet beheerst de discussie aangaan. Het is het zelfde als de discussie rondom 5 december. Je mag bijna geen andere mening hebben want het is blijkbaar gelijk ziek en gevaarlijk. Terwijl dat eigenlijk een klassieke vorm van projectie is, omdat je gaat overcompenseren om te ontkennen dat het zo is, in plaats van op een normale manier uit te leggen waarom jij vindt van niet. Als je me niet begrijpt stel ik voor om zelf even uitleg te vragen bij een psycholoog naar pshychoanalyse. Als de meeste onderzoeken op basis van (vaak onbewust)psychologische voorkeuren ten opzichte van ras of huidskleur checkt zie je bovendien dat het mijn stelling bewijst. Ik ben benieuwd hoe jij denkt dat men dan wordt geïndoctrineerd? Overigens vind ik elke speler uit de selectie geweldig en de Jong is wat mij betreft een potentiële topper, heeft ook een andere leeftijd. Ziyech floreert inderdaad door dit geweldige team. Tuurlijk zijn er meerdere voorbeelden te noemen over witte spelers, die niet in hun nationale team tot wasdom kwamen. Dat neemt niet weg dat ik mijn eigen overtuiging heb over de publieke perceptie naar spelers van Marrokaanse of niet Europese/Afrikaanse afkomst. En nogmaals, zonder die 39 goals minder. Waren we nergens
0 0
JohnnyD
Tja ach, ik ken ze met een kleurtje die president van Amerika zijn geworden. De meest geliefde first lady had volgens mij ook een kleurtje. "De meeste onderzoeken"??? Wat lul je nou man. Wat weet jij nou van de meeste onderzoeken? Hoeveel onderzoeken zijn er dan? En hoeveel van die onderzoeken onderbouwen jouw stelling? Zeg het dan. Dit soort holle kreten cq leugens de wereld in helpen om je gelijk te bewijzen toont aan dat je geen andere manieren hebt om je stelling te onderbouwen. Je hebt gewoon altijd een onderklasse waar tegen aan geschopt moet worden. Vroeger waren dat de arbeiders, daarna Surinamers en nu Marokkanen. En waarom mijn nogal agressieve toon? Ik houd er niet zo van als racist weggezet te worden en zeker niet als dat als dat onderbouwd wordt door leugens. En wat die 39 goals met zijn kleurtje te maken hebben, mag je mij ook eens uitleggen.
0 0
Barra
Gewoon grote onzin, want oer-Hollandse Daley Blind werd ook verguisd en uitgefloten. Ik vind het echt een teken van zwakte als je het daar op wil gooien, want het is zo makkelijk om je daar achter te schuilen. Ziyech is een speler die je het ene moment kunt vervloeken en daarna zomaar een geweldige pass ziet geven.
2 -1
Bazenvan95
Blind die speelde op dat moment ook echt slecht, want ons letterlijk punten kostte. En had ook niet zoveel aandeel in het succes als dat Ziyech nu wel heeft, dus dat totaal onvergelijkbaar. Als spelers slecht spelen, spelen ze gewoon slecht. Het is wat anders als je praktisch 9 van de 10 wedstrijden van waarde bent en toch de minpunten zwaarder worden gewogen.
0 0
Chesterson93
Prachtig verwoord.
1 -2
Yeshyeshyall
Helemaal eens! Ziyech zou als oer Hollandse jongen nog veel meer credits krijgen
1 -2
mercurius3
Dat van Seedorf klopt niet en is vertekend. Seedorf is niet altijd zo goed geweest als in zijn periode bij Milan. Hij was in Oranje ronduit matig en bij Real nog niet op zijn top, dus hij kreeg terechte kritiek. De jong had een matige eerste seizoenshelft en toen de transfergeruchten kwamen, zwol de kritiek ook op hem. Hij heeft zich uit zijn dip gespeeld de resultaten van Ajax zijn beter, want geloof me, anders had ie het nog zwaar te verduren gehad. Seedorf had daarnaast een wat arrogante air over zich heen, wat niks met z'n etniciteit te maken had maar gewoon met z'n air. Zo'n airtje die van persie ook had in zijn jonge jaren, maar in tegenstelling tot seedorf speelde van persie wel vaak naar behoren in Oranje. Nu heeft Seedorf wél de erkenning en waardering gekregen in Nederland, want zo zit het Nederlandse volk in elkaar, met het 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg' cultuurtje. Het is het pure calvinisme wat er nog in zit in Nederland. En dan na een tijdje wordt iemand weer in de armen gesloten vaak. Van Gaal heeft het toch ook gehad? Men kan in Nederland niet tegen mensen die boven het maaiveld uitsteken, die moeten eerst neergesabeld worden, zeker als ze volgens het volk niet doodgewoon zijn, dan pas krijgen ze erkenning. Niet voor niks zijn er alleen in Nederland uitspraken als 'er zit een goede kop op', 'hij is zo gewoon gebleven'. Maar je kan toch niet zeggen dat Seedorf nu niet het respect krijgt als grote voetballer? Wordt echt overal in de voetballerij in Nederland en in de media gerespecteerd. Vertel me dan wie in Nederland als voetballer meer respect krijgt dan Seedorf momenteel? Van Basten is door de media tot de grond af afgebroken, nog veel meer dan Seedorf. Zelfde geldt voor Bergkamp. Ze zijn zodanig beschadigd dat het hun carrière heeft beschadigd. Bergkamp is zelfs neergezet als een hele nare man op persoonlijk vlak.
1 -1
geDaante
Dat zal bij sommigen meespelen, maar lang niet allemaal.

Ik zie in Ziyech ook geen echte top, puur omdat hij geniale dingen teveel afwisselt met uitermate domme, echt belachelijke acties. Hoe hij ook weer die geniale aanval met al die combinaties tegen Juve verprutst, door niet verder te combineren, maar er de zoveelste compleet kansloze actie uit te willen gooien. Gewoon ronduit irritant. Dan ken je je zwaktes niet, en wil je vanuit ego té beslissend zijn, en het mannetje zijn.

Zolang hij dat niet afleert, en kansloze acties blijft maken en door tegenstanders heen probeert te blijven passen en schieten (wat hij ook totaal niet kan maar toch maar blijft doen), wordt het nooit europese top, maximaal subtop.

Hij creëert best wel wat, maar verprutst nog meer, en zó onnodig.
2 -1
PJSM
En daar gaan we weer.....discriminatie.......het sleutelwoord.
3 -1
goajaxgo
Flauwekul. Maar ik heb een vermoeden waar het vandaan komt.
0 -1
cantharel
Zou heel erg blij zijn als Hakim blijft, die ga je echt missen als hij weggaat. Heel misschien dat Odegaard hem kan vervangen
1 0
Robeerke
Wat een afgrijselijke onzin. Hoe kan een mens zoveel gelul uitkramen.
4 -1
Hagmag
Onzin gewoon gelul in de ruimte.
0 -2
3*stars*3
Wat een bullshit.
Onze vriend Messi komt niet uit Europa en wordt hij ondergewaardeerd?
Zoek het nog dichter bij huis, Nouri was een publiekslieveling en net als Ziyech geboren en opgegroeid in NL en zelfde achtergrond als ZiyechZ

Bullshit om afkomst er bij te halen.
6 -2
NelsonAFCA
Amen.
0 -1
Ajax_95
Volgens mij wordt Ziyech helemaal niet ondergewaardeerd. Dat bleek wel toen hij vorig seizoen door een klein deel van het puliek werd uitgefloten. De rest van de Arena reageerde door zijn naam te scanderen. En dat was gedurende één van de meest teleurstellende seizoenen van de afgelopen 20 jaar.

Persoonlijk hou ik wel van zijn manier van spelen, door zijn opportunistische alles of niets voetbal maakt hij het aanvalsspel van Ajax onvoorspelbaar. Toch zorgt dat er ook voor dat ik me meerdere keren per wedstrijd aan hem zit te ergeren als hij weer eens kansloos op doel schiet.

Er is ook een groot verschil tussen de Ziyech bij Ajax en de Ziyech van zijn laatste periode bij Twente. Bij Twente wachtte hij af aan de rechterkant en liep hij er vaak verveeld bij. Bij Ajax heeft hij veel spelvreugde en werkt hij altijd hard bij balverlies. Met die ontwikkeling kan hij nu een stap maken maar voor de absolute top komt hij net tekort denk ik.
4 0
Juichtoon
Weer zo'n cultureel communist. Jammer.
8 -4
SkilledAtSoccer
Wat een dooddoener is dit zeg. Ziyech wordt al jaren in NL geroepen als de beste, zo niet een van de beste speler(s) van de Eredivisie door het publiek en door de media. Heeft vorig jaar nog de Gouden Schoen gewonnen. In Europa worden zijn talenten en kwaliteiten ook vol op erkent. Maar nee, hij is nog steeds ondergewaardeerd omdat hij geen Europese afkomst heeft. Give me a break.
8 -3
neutraaltje
Wie is pienaart eigenlijk ??
6 -8
Ajacied33
Serieus...?
0 0
Aad82
Ex-Ajacied en een zeer goede vleugelaanvaller. 130 wedstrijden voor Ajax, 18 goals. 6 prijzen gepakt: 2 maal de landstitel, 2 maal de KNVB beker en 2 maal de JC schaal.
1 -5
Aad82
De Italiaanse krant La Gazzetta Dello Sport is na Juventus-Ajax zo onder de indruk geraakt van Hakim Ziyech, dat ze een filmpje over hem hebben gemaakt.

Ze noemen hem het Fenomeen.

Eergisteren noemden ze hem al de beste 'Il Migliore' man op het veld in Turijn.

https://video.gazzetta.it/ajax-fenomeno-ziyech-segna-fa-segnare/dab59e90-60fe-11e9-a027-4c022dcdb9c2
5 -1
JesperOlsen74
Klopt helemaal wat die Pienaar zegt, Messi is van buiten de EU en wordt ook totaal niet gewaardeerd.
Onze eigen Nico wordt verguisd door de eigen supporters en er is ook geen club die hem wil hebben.
Zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan om het gelijk van Pienaar te bewijzen.
8 -6
Bazenvan95
Argentijnen zijn praktisch europeanen hij doelt op (noord)Afrikaanse roots dat snap je toch ook wel
0 0
JesperOlsen74
Dan nog is het complete onzin. Finidi, Kanu en Trabelsi (om maar eens een paar spelers van Afrikaanse afkomst te noemen) werden op handen gedragen.

En juist de speler die voor altijd in alle harten zit, heeft noord Afrikaanse roots.
1 -1
Frank1978
Ook ik vind Hakim een geweldenaar en een van onze beste spelers. Verder lijkt het me onzin wat Pienaar beweert (als hij dat echt zo heeft gezegd). Ik denk alleen al nog maar eens terug aan Finidi, Kanu, Trabelsi, Maxwell en zo kan ik nog wel wat namen opnoemen...
5 -1
Bocarra
Dit zegt meer iets over Pienaar dan Ziyech.
9 -2
mercurius3
Ik ben zelf allochtoon en dit is echt volledige onzin. Neres en Onana zijn de populairste spelers bij Ajax, zelfs nog iets populairder dan De ligt en De Jong. Volgens mij is Onana gewoon een donkere Afrikaan uit Kameroen. Zyiech is helemaal niet onpopulair bij Ajax momenteel. Sterker nog, de meesten hebben gewoon een zwak voor Zyiech, maar soms kan men hem wel schieten omdat ie hoge pieken heeft maar ook diepe dalen, bijvoorbeeld de wedstrijd tegen Juve, waarin niks goed ging. Nouri is de populairste Ajax-speler ooit en is gewoon een Marokkaan. Kijk, Pienaar komt uit Zuid-Afrika en daar zit de rassensegregatie vanuit de historie diep, maar de populariteit en waardering van een speler heeft bij Ajax niks te maken met afkomst. Je kunt als neger (Onana), Marokkaan (Nouri) of Nederlander (de jong) de populairste speler worden.
16 -3
Middenweg401
Klopt inderdaad dat Nouri (ook al voor zijn ongeluk) een van de populairste Ajacieden ooit was. Zover het afkomst gedoe.
2 0
7172AFCA7395
Ik zou je wel drie duimpjes omhoog willen geven.
0 -2
Joseph
Hij krijgt niet de erkenning die hij verdiend, omdat hij elke wedstrijd wel wat slechte passes geeft. Goede of vaak briljante acties blijven daardoor minder hangen.

Topclubs zien dat balverlies gewoon als een probleem. Maar de Europeae subtop zit echt te slapen als ze niet voor hem gaan, creëerd altijd kansen!
2 -2
Hobbemastraat
Wat nou niet uit Europa? Ziyech komt uit Dronten vriend!
6 -1
Middenweg401
Ziyech wordt enorm gewaardeerd door een heel groot (overgroot?) deel. Hou eens op met het gezoek. Zelfs in de periode van de negatieve geluiden was dat zo, maar ja, de redelijke mensen vallen niet op.
7 -2
Schwalbino
Voor mij zijn Ziyech en De Jong de voetballers die het meest het Ajax gevoel personifieren. Vroeger hadden we Ling op de vleugel. Tsjeu was redelijk wisselvallig. De ene wedstrijd was het niks en de volgende was hij onnavolgbaar geniaal. Ziyech heeft ook zoiets. Maar itt Tsjeu speelt Ziyech in zijn slechte wedstrijden nog altijd voor een 6.
1 0
marrene
Irritante, vervelende en stigmatiserende opmerking. Nergens op gebaseerd.
11 -4
Aad82
Wow, 19 goals, 20 assists in 42 duels. Waanzinnig goed voor een aanvallende middenvelder/schijn vleugelaanvaller.

BBC Sport: Ziyech was de beste man op het veld in Turijn.

La Gazzetta Dello Sport: Ziyech was de beste man op het veld in Turijn.

AS: ZIYECH SPEELDE ZWAAR KUT. ECHT DE SLECHTSTE SPELER DIE WE HEBBEN.

Pienaar heeft echt wel een punt.
3 -14
mercurius3
Hij speelde zwaar kut tegen Juve, hij is al sinds de winterstop uit vorm. Eerste seizoenshelft was ie de beste bij Ajax en werd dat door zowat iedereen beaamd. Van de Beek werd toen wekelijks afgekraakt hier omdat ie uit vorm was. Stop met zoeken naar zaken die er niet zijn.
4 -3
RememberLitmanen
De twee goals tegen juve kwamen wel voort uit twee mislukte schoten van hem...feit is dat hij vaak in het buitenland als beste man op het veld gezien word, en in nederland bijna nooit.
0 0
mercurius3
Ik vond hem tegen Juve zijn slechtste wedstrijd ooit bij Ajax spelen. Hij zakte echt door een enorme ondergrens, vooral in de tweede helft. Dat heeft niks met onderwaardering te maken, maar gewoon met dingen die iedereen kan zien. Soms doet ie vernuftige dingen, soms neemt ie de meest domme beslissingen. Er resten hem nog een aantal wedstrijden dit seizoen. Als ie een flinke klapper wil maken in de zomer, moet ie nu opstaan, want nu zijn alle ogen op Ajax gericht. En dus niet telkens kansloos van voor de 16 schieten, maar simpele ballen geven, zoals een bal aan van de beek toen ie vrij stond in plaats van schieten.
1 0
Aad82
19 goals, 20 assists in 42 wedstrijden oftewel de tyfus voor je.
1 -3
Sterretje73
Doe eens ff normaal hier op het forum vriend. Wellicht dat je punten dan ook veel beter en waardevoller overkomen.
1 0
jARO
Hou eens op met je gescheld joh.
Jij hebt een uitgesproken mening, prima, maar laat anderen in hun waarde.
3 -1
Aad82
Prima. Nog maximaal 8 wedstrijden en dan zijn we eindelijk van Hakim verlost.

Kunnen we weer een geweldenaar als Gudelj in de armen vliegen.
0 -2
Ferd
IQ82, je trekt weer eens domme conclusies
0 0
DonQ
Niet zo dramatisch doen man, je komt echt over als een klein kind nu.
3 0
Joseph
Zie graag het linkje naar die berichten, vond Ziyech erg slordig in deze wedstrijd. Zette daar wel 2 of 3 briljant acties tegenover, maar netto vond ik hem de zwakste aan de kant van Ajax.
2 -1
Aad82
Man of the match - Hakim Ziyech

Morocco international Ziyech was a constant bundle of energy down the right with four key passes and seven crosses - more than any other Ajax player, in andere woorden: hij heeft die backs van Juventus helemaal scheel gespeeld. Heb jij die twee backs van Juve gezien?


https://www.bbc.com/sport/football/47939282


La Gazzetta dello Sport zei over Ziyech: Hij was Il Migilore, De Beste.

Link volgt.

Jullie begrijpen geen tyfus van voetbal. Jullie zien Ziyech een foute pass geven, ''oh, hij is fucking slecht.'' Terwijl de Italianen en Britten zagen dat hij constant de verdediging, en met name de backs, aan het gek maken was met zijn slimme loopacties, 88 minuten lang. Dan heb ik het nog niet eens gehad over zijn fenomenale pressing en het mee terug verdedigen, slimme 1-2tjes, met Tadic, de Jong, Schöne, Neres, vd Beek, en Sinkgraven. Hij zet ook Neres alleen voor de keeper, geeft een assist aan Donny bij de 1-1, schiet een bal met zijn chocoladebeen in de kruising (helaas afgekeurd) en nog vond je hem de zwakste aan de kant van Ajax? De Britten en Italianen hebben het bovenstaande allemaal wél gezien.

Kijk en DAT bedoelt Pienaar nou. ;)
3 -2
mercurius3
Maar wat vond je zelf van hem dan? Vond je hem goed spelen? In de tweede helft ging haast iedere bal verkeerd, behalve de pass op Neres. Maar het komt door z'n afkomst dat velen vonden dat ie slecht speelde? Hou toch op met die onzin.
2 0
31xAjax
Allemaal leuk en aardig maar dinsdag scoorde hij gewoon een 3, punt.
0 0
jARO
Wat Pienaar eigenlijk bedoelt is dat HIJ zich in NL ondergewaardeerd heeft gevoeld. Nou, dan heb ik nieuws voor hem. Hij was gewoon geen grootse voetballer. En ja, voetballers met een EU paspoort hebben een streepje voor qua aanbiedingen, omdat ze vrijheid van arbeid hebben. Met mensen van buiten de EU zijn clubs al gauw wat selectiever, maar nogmaals, dat gaat bij Ziyech totaal niet op.
3 -1
marrene
Onzin.
4 -2
Stamhoofd
Ik denk dat het vooral aan zijn gemakzuchtigheid heeft gelegen. Maar volgens mij is dit iets van vorig seizoen, nu zijn er geen problemen meer toch?
0 -1
Noxin
Wat een onzin.
10 -1
jARO
En Messi

En Neymar
3 0
JDR75
Salah wordt ook al zo ondergewaardeerd ;-)
3 0
jARO
Wie vertelt Pienaar even dat deze Ajax held en grootverdiener uit Dronten komt?
10 0
JohnnyD
En toch.....iemand die uit Dronten komt behoort voor het NL elftal uit te komen zou je zeggen. Desalniettemin vind ik het werkelijk de grootst mogelijke onzin zijn achtergrond er bij te halen. Volgens mij erkent iedereen dat Ziyech een goede speler is en heeft hem in zijn/haar hart gesloten. Alleen zijn spel roept alleen soms wat controverse op. Niet zijn paspoort.
2 -1
jARO
Pienaar onderweg ergens een tik van de molen gekregen of zo?
8 -1
VanDeMolen
Niet dat ik weet
2 0