Hateboer tipt Ajax: 'Veel druk naar voren'

BartVeenstra, 08-04-2019 om 13:15, 5597 views, ELF Voetbal |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hans Hateboer denkt dat Ajax een goede kans heeft om te stunten tegen Juventus in de kwartfinales van de Champions League. De rechtsback speelt in Italië bij Atalanta Bergamo en met die club won hij onlangs in de Coppa Italia van Juventus met liefst 3-0.

'Tegen Juventus hebben we de afgelopen jaren telkens goed gespeeld. Dat komt denk ik vooral doordat we ons eigen spel tegen hen proberen te spelen', zegt Hateboer in gesprek met ELF Voetbal. 'Dat betekent een aanvallende manier van spelen, met veel druk naar voren. Ik heb het gevoel dat je vooral met "pressing" het verschil kunt maken, al heeft Juventus natuurlijk totaal geen zwakheden.'

Volgens Hateboer werkte de strategie in het voordeel van Atalanta Bergamo en hij heeft dan ook een positief voorgevoel voor Ajax. 'Daarom denk ik dat Ajax ook een kans maakt om zelfs in de Champions League van ze te kunnen winnen. Het zal echter niet makkelijk worden, maar ook niet onmogelijk.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Hele goeie suggestie van Hate-boer.....daarop was Ten Hag nooit gekomen!! Of is Hate-boer onder een steen vandaag gekropen?
0 -2
Aad82
Hateboer en de Roon doen het echt goed in Italië. Die kunnen straks terecht bij een Lazio of een Inter.
2 0
DonQ
Lazio is tegenwoordig niet echt meer een stap omhoog denk ik, beetje vergelijkbaar niveau. Atalanta is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een stabiele subtopper met erg leuk voetbal.
0 0
Rentokill
Aldus, Hans Hateboer, met vooralsnog een succesvollere carriere dan Justin K.
3 0
PuurGeluk
Toch mooi dat dit soort spelers het beste met ons voor hebben? Altans, dat lees ik tussen de regels door.
2 0