Bouy: 'De honger bij Juventus is heel groot'

GinoHaverkamp, 04-04-2019 om 14:20, 7275 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ouasim Bouy wil niet zeggen wie het Champions League-tweeluik tussen Juventus en Ajax gaat winnen. 'Deze laat ik liggen om heel eerlijk te zijn', zegt de ex-speler van beide clubs tegen Voetbal International.

'Ik draag ze allebei een heel warm hart toe', benadrukt de middenvelder die nu bij PEC Zwolle speelt. 'Juventus was vanaf het moment dat ik daar was goed voor mij geweest. Ook toen ik een blessure had. Ze waren altijd correct tegen me.'

Bouy verwacht wel dat Ajax een moeilijke tegenstander heeft aan de Italiaanse topclub. 'Je moet heel eerlijk zijn. Het zijn jongens met super veel ervaring, die er alles om doen om te winnen. Ik denk dat ze dit jaar gebouwd hebben aan een team dat echt Europees succes kan hebben. De afgelopen jaren hebben ze het ook goed gedaan met finales en halve finales. De honger is heel groot', zegt hij. 'Maar je weet het nooit, want Ajax deed het heel goed tegen Madrid. En ook voor die jongens is het een motivatie om het goed te doen tegen zo'n groot team.'

Ouasim Bouy speelde in de jeugd van Ajax, maar stapte in 2012 over naar Juventus. Voor die club kwam hij slechts één keer in actie en moest hij het ook vooral doe met uitleenbeurten bij andere clubs. Zo heeft hij bijvoorbeeld tijdelijk bij Hamburger SV gezeten, maar ook twee keer bij PEC Zwolle. Bij die club zit hij nu weer, ook op huurbasis, maar ditmaal als huurling van Leeds United.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
LouisVonGoal
Legend die we nooit zullen vergeten.
0 0
PJSM
Groot talent helaas de verkeerde keuze gemaakt door op jonge leeftijd te kiezen voor het geld. Zo zullen er helaas nog meer volgen. Kluivert is waarschijnlijk de volgende die we bij PEC gaan zien.
0 0
ETM
Gewoon niets te vreten geven die hongerige oude mannetjes!
1 0
Gronkjaer
Daarom maakt Bonucci altijd van die eetgebaren als hij heeft gescoord.. hij heeft gewoon honger.
2 0
Beer
De honger bij Ajax is jammer genoeg voor Juventus nog groter.
0 0
MankeNelis
Schitterende carrière bij Juve, oh nee wacht op de bank bij PEC?
1 0
geronimo
Haha
0 0
Aeter
Bouyt mij helemaal niks.
1 0
Raimond1998ajax
Zo slecht maar zo leuk Haha
0 0
Mokum31
Jah jou honger niet.
Liet je vanavond maar is wat zien.
0 0
Bonno1978
Bouyen!
0 0
aissati
Aldus de legende van Ajax en Juve
1 0
A'dam Oud-West
Ik hoor altijd maar Ajacieden die zeggen dat ie bij Ajax had moeten blijven. Maar om heel eerlijk te zijn, zag ik 'm niet Poulsen, Klaassen, Janssen of Enoh/Serrero uit de basis zien spelen.
0 0
Ajax27
En dit was dan het grootste talent uit de lichting van Klaassen. Werd gezien als een veel groter talent dan Klaassen. Alleen koos hij voor de snelle weg. Klaassen voor de mooiere weg. Als als als.. als Bouy voor z'n talent had gekozen had ie wellicht nu in een mooie top-5 competitie gespeeld bij een subtopper, wie weet.

Maja in 8 jaar 8 verschillende clubs zien, net 100 wedstrijden hebben gespeeld, waarvan de helft bij PEC, in 8 jaar tijd 1 keer een volledig seizoen gevoetbald, inmiddels alweer 25. Wat een zonde van het talent.
1 0
Redrum
Ja dat zijn de bijwerkingen van al die pillen denk ik.
0 -1
insectenverdelg
Hoop dat de honger bij PEC vanavond vooral heel groot is Quasim. Focus je daar nu maar op, heb je meer aan dan te blijven hangen in het verleden.
1 0
rwfighter
Bij Ajax ook...
1 0
RJB1979
Lekker Bouyend
9 -1