Van Gaal nog in ongewis over uitkomst titelrace

JesseTH, 02-04-2019 om 17:55, 6609 views, Omroep Brabant |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Louis van Gaal vindt het nog altijd lastig te voorspellen wie de kampioen van de Eredivisie gaat worden. De oud-trainer van Ajax ziet voor- en nadelen voor beide ploegen en wacht dan ook rustig af.

'Dat weet niemand volgens mij, dus ook Louis van Gaal niet', spreekt hij tegenover Omroep Brabant. 'Het ligt bij de spelers zelf en aan hoe de coach het gaat oplossen. De meeste spelers van Ajax hebben nog nooit een kampioenschap meegemaakt, maar die van PSV waarschijnlijk ook niet.'

'Ajax heeft natuurlijk wel een driedubbel programma, dus dat is in het voordeel van PSV', stelt de inmiddels gepensioneerde oefenmeester later. Verder gaat volgens Van Gaal ook meespelen hoe Ajax' concurrent omgaat met de nederlaag in Amsterdam. 'Je weet niet hoe PSV op de mokerslag gaat reageren, dat is wat we van de week gaan zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tscheu
Ik dacht dat ik Louis blij zag zijn bij Ajax - PSV, dat pleit weer voor hem.
0 0
aietos
Dat deze walgelijke narcist en verrader nog welkom is bij Ajax, is onbegrijpelijk.
2 -2
Batistuta
Dit gaat echt te ver. Kun je niet zeggen.
0 0
31xAjax
Zijn we niet allemaal in het ongewis over de uitkomst vd titelrace of is dat alleen voorbehouden aan Lowie?
1 0
Bjorn
Ik blijf altijd een enorme nare nasmaak houden door wat hij Cruijff (en dus ook de supporters die massaal achter Cruijff stonden) flikte in 2012 door achter zijn rug binnen te willen komen als directeur.

Blijft natuurlijk geweldig wat hij met Ajax gedaan heeft, maar vergeten kan ik het niet echt. Smerige actie vol rancune.

Ik zie het zelf als enorm voordeel dat wij de komende 5 wedstrijden telkens eerder spelen. De spanning wordt hen hopelijk een keer te veel.
6 -5
Schip
Cruijff was zelf ook niet vies van streken.

En ik ben altijd verbaasd hoe eenzijdig dat wordt beleefd. En dat als FR voorstander van het eerste uur. Nog voor de FR waren we al aan het posten over de verwaterde opleiding en hoe belangrijk het was dat mensen als Jonk probeerden de individuele techniektrainingen weer prominenter te laten worden.

Van Gaal's verdiensten zijn onvergelijkbaar veel groter dan zoiets waar jij aan herinnert.
2 -4
BokkieBokstra
Ach, wat Cruijff Ajax geflikt heeft met de revolutie is ook niet fraai. Was ook rancune en afrekeningen. Een zwarte periode voor Ajax, die revolutie had alleen maar verliezers.
2 -5
Ajax-Amsterdam
Ja... Daarom heet het ook een evolutie. En we zijn daar echt wel sterker door geworden.
1 -1
BokkieBokstra
Volgens mij is Ajax sterker geworden door het geld, eerst al goed verdiend door de Boer met titels en een aantal transfers, dit jaar gaat het om het dik investeren met grote transfers en twee toptalenten, de Ligt en de Jong. De meesten van die revolutie hebben elkaar de tent uitgevochten en zijn met ruzie vertrokken. Dat was wel in lijn.
0 -4
Gecko
Ajax wordt kampioen. Dat weet ik nu 100% zeker
Die lampen hebben een mokerslag gekregen
Dat gaat 100% punten kosten
Ajax moet gewoon niets meer laten liggen in de ED
Dan heb je gewoon de schaal!!
0 -3
Ronaldinho020
Jij waait ook met elke wind mee he, lekker leven hoor.
3 0
Gecko
Blijft toch een icoon
Jammer van de ruzie met JC
9 -1
Wijnvoord
Zou toch mooi geweest zijn als ze allemaal voor Ajax hadden gevochten.
2 0
Web
Dat zie je nu met Bergkamp en Jonk, heeft alles met ego te maken
6 0
Schwalbino
Ego's en dat er een richtingenstrijd zou uit breken tussen rekkelijken en preciezen was ook te verwachten. Dat zit in ons dna.
1 0
Boer Gijs
Maar juist tussen grootheden. Alsof die elkaar hun plek niet gunnen.
0 0
Gecko
Inderdaad
3 0
Deepblue
Held, met zijn Ajax-sjaaltje dit weekend.
6 -1
Web
Het blijft een bijzondere man
De arogantie spat er vaak vanaf, maar inderdaad wel met het Ajax sjaaltje.
En hij heeft ons ( ouderen onder ons ) enorm veel gebracht
Twee jaar lang het hele Europese voetbal beheersen.
Echt wat hebben wij gigantisch genoten in die tijd.
3 0
Wijnvoord
Dat zullen we nooit meer vergeten, wat een team was dat !! Maar ja andere tijden (sport) . Het geld regeert en daar kunnen wij niet aan tippen. Maar bij Finfairplay had Ajax zeer hoog gestaan in europa.
Maar dat is dromen, werkelijk is dat we toch nog voor 3 prijzen gaan. 1 te hoog gegrepen en de andere moet 1 zeker lukken en de andere moet PSV één of meer wedstrijden punten verliezen en moet Ajax alles winnen dat zal lastig worden. Te beginnen bij Emmen en Willem II uit.
1 0
Jariiii
Er valt inderdaad niet echt een peil op te trekken.
Enige wat je kunt vaststellen is dat PSV een uitwedstrijd minder voor boeg heeft en thuis sowieso alles gaat winnen, normaal gesproken. En dat nog minstens twee Europese wedstrijden hun tol kunnen gaan eisen, maar ja, ze kunnen ook voor een heerlijke flow zorgen.
Puur rationeel gezien is PSV licht in het voordeel, nog los van die twee punten voorsprong, lijkt mij. Maar ik hunker meer dan ooit naar een titel en hoop ontzettend dat we die gaan halen in mei.
0 0
AFCAMM
Precies. Er is helemaal niks over te zeggen, qua eindresultaat.
0 0