'Kan alleen door creativiteit kampioen worden'

FinnDekker, 02-04-2019 om 15:10, 3141 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Henk Spaan denkt dat het gebrek aan creativiteit PSV gaat opbreken in de titelstrijd. In zijn column in Het Parool krijgt Frenkie de Jong een ruime acht voor zijn spel. De voornaamste reden is die benodigde creativiteit.

'Helaas kun je alleen door creativiteit kampioen worden. Zoals met een voetballer als Frenkie de Jong en zijn steekbal op Neres. De PSV'ers konden nog zo hun best doen om Frenkie eruit te lopen, winnen doe je alleen met passes die een assist waard zijn. Hendrix geeft eens per maand zo'n bal, De Jong drie per wedstrijd', aldus Spaan, die dus verwacht dat de Amsterdammers aan het einde van het seizoen met de schaal staan.

Ajax en PSV hebben beide nog zeven duels te gaan. Aanstaande woensdag is Ajax' eerste wedstrijd van die zeven, uit bij FC Emmen. De Eindhovenaren krijgen een dag later PEC Zwolle op bezoek. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3*stars*3
Hoop dat hij gelijk krijgt maar PSV spot met alle wetten van voetbal.
Vorig seizoen bij 5-0 vernedering in Tilburg en toch de titel gepakt.

Laten we hopen dat het flesje geluk nu echt op is voor hun.
Heeft veels te lang geduurd!
0 0
433metdepuntnaarlinks
Tja hier kan je het moeilijk niet mee eens zijn. Maar het zijn weer cliches van heb ik me jou daar.
1 0
Jari_held
Kun je het heel makkelijk mee oneens zijn: je kunt ook kampioen worden door voorzetten de 16 in te blijven pompen en lange ballen + 2e bal en doorkopballen op te pikken met lopende mensen...
1 0