‘Deze fouten al een keer of vijf, zes gemaakt’

FinnDekker, 02-04-2019 om 08:20, 10159 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Hans Kraay jr. stond te kijken van het optreden van Jong Ajax van maandagavond en dan vooral dat van keeper Dominik Korarski. In eigen huis ging men keihard onderuit met 0-6. Cambuur Leeuwarden stond na één helft al met 0-5 voor in Amsterdam. 

‘Dit soort fouten heeft hij al een keer of vijf, zes gemaakt. Zouden Michael Reiziger en Winston Bogarde niet een keer zeggen: houd die ballen tegen en chip ze op onze centrumspits. Want dat meevoetballen gaat nog niet zo, jongen’, luidt de kritiek van de oud-voetballer aan het adres van de Kroatische sluitpost van Jong Ajax bij FOX Sports. Kraay doelt op de vijfde treffer van de Friezen, waarbij Kotarski de bal panklaar inleverde bij het spitsenduo van Cambuur. 

Kraay vindt bovendien dat het collectief faalde. ‘Het is niet zo dat er ineens drie Messi's bij Cambuur spelen. En Perr Schuurs stond erin, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Vaclav Cerny, Che Nunnely... Dit is gewoon een prima ploeg.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Woodenshoe1
Als Onana na volgend seizoen vertrekt Cillessen terug halen, Kotarski wordt niks...
1 -2
RuffRhythim
Dit is helemaal geen prima ploeg.
Alleen Gravenberch is Ajax 1 materiaal, voor de rest is Jong Ajax het eindstation voor al die andere spelers die gisteren in de basis stonden.
2 -5
mercurius3
Het is nog maar de vraag of Gravenberch goed genoeg is voor Ajax 1. Had z'n fysiek mee in de jeugd, maar lijkt alleen in 1 tempo te kunnen spelen, mist acceleratie op het hoogste niveau. Maar goed, hij is nog jong.
1 -2