'Of Van Bommel Frenkie wil laten slopen? Natuurlijk!'

ArthurV, 25-03-2019 om 18:00, 11072 views, Betweters |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ondanks dat Ronald de Boer verwacht dat PSV dit seizoen de kampioensschaal in ontvangst mag nemen, denkt de analist dat Ajax het gat met de Eindhovenaren aankomende zondag weer gaat verkleinen tot twee punten. Dat geeft de analist te kennen bij Betweters.

Ik heb de vorige keer al gezegd wie mijn favoriet was om het kampioenschap te pakken, en dat was PSV. Daar blijf ik bij', steekt De Boer zijn verwachtingen niet onder stoelen of banken. 'Natuurlijk zal PSV niet vol op de aanval gaan, maar ik verwacht ook niet dat ze twee bussen gaan bouwen. Ik denk namelijk dat ze daar de ploeg ook niet voor hebben.'

De Boer verwacht dat wanneer Ajax het niveau haalt van de wedstrijden in de Champions League, het ook PSV zal verslaan. 'Als ze in topvorm zijn, dan zijn ze van een heel hoog niveau en kunnen ze zelfs gelijkspelen tegen Bayern München en winnen van Real Madrid. Dan kun je ook van PSV winnen. Ik ga er dit keer ook vanuit dat Ajax die laatste strohalm pakt en de competitie nog een beetje spannend maakt. Dus ik verwacht een 2-0 overwinning van Ajax.'

Ook Hugo Borst en Koert Westerman laten zich uit over het treffen van aankomende zondag. Waar Borst een kleine overwinning van Ajax verwacht, rekent Westerman op een grote winstpartij van de ploeg van Erik ten Hag. 'Ik denk dat Ajax in de Arena een behoorlijke overwinning gaat boeken op PSV. Ik denk dat het 3-1 of 4-1 wordt.'

Frenkie de Jong

Volgens Westerman zal PSV-trainer Mark van Bommel zijn spelers met maar één opdracht het veld opsturen. 'Wat de Duitsers tegen Oranje goed deden, was Frenkie de Jong neutraliseren. Als Mark van Bommel goed gekeken heeft, dan gaat hij ook proberen De Jong te neutraliseren. Ik denk dat Jorrit Hendrix op hem gaat spelen. Of Van Bommel Frenkie wil laten slopen? Natuurlijk! Zo heeft Van Bommel het zelf ook altijd gedaan op dezelfde positie. Alles is geoorloofd.' 

 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Als Frenkie uit de wedstrijd wordt geschopt, sta ik niet in voor de gevolgen geen voor Van Bommel. Misschien wordt hij ook wel gesloopt voordat hij de bus wordt ingedreven.
0 0
Liam
Ik denk zelfs dat de op scherp staande Jorrit Hendrix daarom niet speelde tegen VVV.
0 0
supporter sinds
Verwacht dat we vanaf de eerste minuut erop klappen en met 4-1 winnen. Geen enkele twijfel !
0 0
fritsus
Wat moeten die PSV supporters toch hier?
En er zelfs niet over twijfelen dat de 4-1 meegaat in de bus naar Eindhoven.
Fijne supporter ben je.
0 0
AjaxDUde123hk
Bij Eindhoven is net of iemand de ventiel heeft opengedraaid loopt langzaam leeg. Verwacht geen spannende partij 5 - 0 denk ik
0 0
ETM
Ik zal me er niet populair mee maken, maar ik heb geen goed gevoel bij Zondag.
De druk op Ajax is gigantisch. Op PSV nu beduidend minder. In CL staat er ook veel druk op maar toch is dat anders; dan gaat Ajax wedstrijden in om te verrassen. Dan zijn ze de underdog. Ajax gaat de wedstrijd in met Juve voor de deur, met de druk van het moeten winnen, terwijl PSV vrijer is, en het eigenlijk hun Juve-pot is. De belangrijkste van het jaar en tegen de meest aansprekende en bekeken tegenstander. Juve zal bijv ook meekijken.

Wel is het zo dat ik denk dat als Ajax wint, dat het kampioenschap dan echt nog lang niet beslist is. PSV voetbalt al sinds de winter met lood in de schoenen en poep in de broek.
0 -1
Liam
Ajax manouvreert zich elk seizoen in dit soort ongunstige posities. Hierdoor heb je ook geen recht van spreken. Eigen schuld.
0 0
Marcao
Ik walg echt van die laffe domme boertjes. Schijtbakkenvoetval, en dan proberen de beste spelers van Ajax te blesseren. En van Frenkie blijven ze af, anders breekt echt de pleuris uit in de JC Arena.
0 -1
fritsus
Dan laat de pleuris nu maar alvast uitbreken in die betonbak.
0 -1
Ajacied33
Ik ga net als Westerman overigens voor een vrij grote overwinning. Verwacht een simpele middag, 4-1
1 0
Bocarra
Wat een zielig figuur is die Westerman met zijn oproep tot ongeoorloofd geweld op het veld.
4 0
Labrador
van Bommel is meer bezig met de 4e man dan met zijn eigen elftal.
8 0
Engeltje
Veel overtuiging dat Ajax wel ff zal winnen, maar op basis van de competitie is dat helemaal niet zeker, zeg maar niet. Als Ajax er moet staan in de competitie dan gaat het fout, keer op keer zal nu niet anders zijn helaas.
3 -1
gi0vanni
Vorig jaar lekker 3 - 0 gewonnen. Als de spelers de motivatie op kunnen brengen dan moet er echt van PSV gewonnen worden. Het kan met dat smerige coutervoetbal natuurlijk altijd verkeerd vallen maar daar gaan we thuis maar niet vanuit. Inblikken die zooi.
2 0
gi0vanni
Vorig jaar lekker 3 - 0 gewonnen. Als de spelers de motivatie op kunnen brengen dan moet er echt van PSV gewonnen worden. Het kan met dat smerige coutervoetbal natuurlijk altijd verkeerd vallen maar daar gaan we thuis maar niet vanuit. Inblikken die zooi.
1 0
Libero
Thuis niet verloren en maar twee keer gelijkgespeeld en beide keren had dat met onderschatting te maken. Ik mag hopen dat daar tegen PSV geen sprake van zal zijn.
3 0
Libero
PSV zal het ongetwijfeld een fysieke wedstrijd willen maken. Hopen dat we niet zo'n wegkijker als scheids krijgen, want die combi ligt ons niet zo goed, om het maar zacht uit te drukken.
0 0
mgtow
Bij PSV betekent dat vrijwel altijd gewoon iemand de wedstrijd uit schoppen. Ongelofelijke kut club.
0 0
Ajax#1900
Gaan niet uit van eigen kracht. Zal altijd een kleine club blijven.
2 -1
Engeltje
Die wel erg vaak kampioen worden
2 -3
3sterren
Maar zelden omdat ze de beste club van Nederland zijn ...
0 0
Ajax#1900
Mis het punt vooral volledig. PSV is echt zo'n gloryhunter club
0 0
Sterspeler
Als je altijd uitgeschakeld wordt in de beker en Europees in een vroeg stadium en je wordt kampioen, betekent het niet dat je een topclub bent.
3 0
Ajacied33
Psv zal altijd een minderwaardigheidscomplex jegens ons voelen/behouden. En terecht. Vreselijke rot club zonder identiteit is het gewoon
2 0
fritsus
Als je deze eeuw maar iets meer dan de helft van de landskampioenschappen binnenhaalt tov de ander en meer dan 1000 dagen zelfs geen minuut ranglijst aanvoerder in een Mickey Mouse competitie bent geweest, dan ben je maar een klein clubje.
0 -5
Liam
Fritske zit alweer vroeg aan de goedkope pils (bafke).
Als Ajax van PSV wint gaat hij op zijn brabants terug in zijn hol om er pas weer uit te komen als de situatie weer verbetert voor ze.
0 0
3sterren
Eén waar de collega top-clubs liever niet tegen loten, in de Europese competities.
En zoals je zelf ruiterlijk toegeeft betreft het de ’”Mickey Mouse” competitie. Hoeveel eer valt daar als kampioen mondiaal mee te behalen? ...
1 0
Labrador
Als je als fan van een provincieclub op een maandagavond gaat lopen stoken op een Ajaxforum dan geef je indirect toe dat je stiekem wel heel veel aan ons denkt en juist daarom zijn wij de grootste. Iedereen is met ons bezig. Calimero.
0 0
Juichtoon
Hahaha. De enige keer dat PSV de EC1 won was met 5 (!) oud Ajacieden in de basis. Welterusten.
2 0
HeavenlyDivine
als je het zelf maar gelooft toch
1 0