Mourinho voorspelt: 'Barça en Juve in CL-finale'

BartVeenstra, 25-03-2019 om 12:40, 6097 views, AFP, Teamtalk |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voetbaltrainer José Mourinho verwacht dat Juventus en FC Barcelona op zaterdag 1 juni tijdens de finale gaan uitmaken wie er dit seizoen de Champions League gaat winnen. De oefenmeester, momenteel clubloos, denkt dan ook dat de kwartfinale voor Ajax het eindstation zal zijn in het miljardenbal.

'Juventus en FC Barcelona zijn twee geweldige kandidaten voor deze competitie en zij zullen de finale bereiken', zegt Mourinho tegenover AFP, geciteerd door onder meer TeamTalk. 'Iedereen praat altijd maar over Ronaldo en Messi, maar ik heb het liever over Juventus en FC Barcelona', voegt de Portugees eraan toe.

'Ik zal altijd een voetbaltrainer blijven en voetbal blijft een teamsport', legt Mourinho uit, die vindt dat zowel Juventus als FC Barcelona beschikt over ervaring, talent en ieder een bijzondere speler. 'Ajax, FC Porto en de Engelse teams zijn ook goed, maar zij hebben niet zoveel ervaring als Juventus en FC Barcelona.'

 

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Man zonder club. Raakt een beetje in de vergetelheid en gaat controversieele dingen roepen om de verkeerde redenen. Vroeger deed ie dat ook maar om andere redenen.
0 0
Danny.S
Finale : Liverpool Ajax
0 0
insectenverdelg
Ronaldo geblesseerd?
0 0
Schip
1% is alles wat we nodig hebben.
0 0
AFCA0492
ik smeek het wie dan ook geef deze man een ban zodat hij zn mond weer een paar maanden dicht kan houden.
0 0
AFCA0492
baan*
0 0
Caparzo
99% zeker José?
0 0
MPAjax
best een zielige man, int. trainer/ coach clubloos
0 0
Ajax27
maar wel een berg prijzen in z'n kast staan.
0 0
MPAjax
zit nu gewoon treurig thuis verbitterd loze one-liners te strooien
0 0
Ajax412
Ach hij oogt mij er niet gelukkiger om. Hij heeft die prijzen nodig om trots op zichzelf te kunnen zijn, maar tegelijk gaat hij meteen in de verdediging als er kritiek op hem is.
0 0
koenos1
Nice, Ajax dus in de finale
0 0
Klasseman
Wanneer wordt deze man nu eindelijk opgenomen?
0 0
AFCA14JC
Mourinho krijgt Aad de Mos trekjes hahaha
2 0
Labrador
Ook Mourinho : Real gaat door. 99% zeker
2 0
xstaniox
Niet zo serieus nemen deze man, zoals Moozz03 hieronder ook al zegt, volgens hem was Real ook al voor 99% door, en we weten allemaal hoe het is afgelopen in Bernabeu.
2 0
Ziyechtadic
Mooi! Ajax staat dus in de finale ;)
3 0
Moozz03
Ja en Real was ook al 99% zeker door toch? Ik denk dat we het veel spannender kunnen maken dan de meesten denken. Alegri gaat achterover leunen in de Johan Cruijff Arena en ik denk dat we een stuk volwassener zijn dan onder de Boer en daar echt prima gebruik van kunnen maken. Met een goed resultaat kunnen we uit misschien wel stunten op de counter.Het worden sws interessante wedstrijden!
5 0