Pirlo: 'Juventus kan Ajax fysiek 'vernietigen''

BVeenstra, 25-03-2019 om 08:30, 10139 views, La Gazzetta dello Sport |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Andrea Pirlo denkt dat zijn oude club Juventus een grote kans maakt om ten koste van Ajax de halve finales van de Champions League te bereiken. De voormalig Italiaans voetballer spreekt zich uit in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

'Een goede loting', stelt Pirlo. 'Ajax heeft twee geweldige wedstrijden tegen Real Madrid gespeeld, maar ik heb zelden zo een ongeorganiseerd Real Madrid gezien. Dat zal bij Juventus niet gebeuren. Ik denk dat Juventus Ajax ook fysiek kan "vernietigen".'

Volgens Pirlo behoort Juventus tot de favorieten voor de eindzege van de Champions League. Hij geeft aan dat het met het zelfvertrouwen daarvoor goed moet zitten en daarnaast moet men vanaf de eerste minuut laten zien dat het de baas op het veld wil zijn. 'En dat deed Juventus uit bij Atlético Madrid niet', zegt Pirlo, die de vraag krijgt of Manchester City en FC Barcelona de grootste rivalen zijn. 'Juventus lijkt sterker dan FC Barcelona. En inderdaad, Manchester City is gevaarlijk.'

 

 

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Als ie dat zegt, fysiek vernietigen, denk ik toch meteen weer aan EPO... gek he?
1 -2
Schwalbino
Dat ze je onderschatten is geen nadeel.
1 -2
Pierre Heno
Nou dan is de wedstrijd dus al gespeeld......fijn voor Pirlo. Komt die man ook weer eens in het Italiaanse nieuws. Ik vond Atletico trouwens ongelooflijk slecht verdedigen tegen Juventus. Zo'n eerste goal van Ronaldo ...die Juanfran stond me daar toch wat aan te kloten zeg. Heeft geen moment omgekeken waar Ronaldo was. En die heeft me toch al aardig wat wedstrijdjes tegen Ronaldo in de benen. Nee dat Atletico was heel wat slechter dan het Real Madrid zonder Ramos dat ook heel wat kansen tegen Ajax heeft gehad...maar die gingen er gelukkig eens een keer niet in m.a.g. dat wij wèl doorbekeren. Kan Juventus ook zo maar 'n keer gebeuren toch?!
0 -1
Schip
Ik vrees dat ik het volledig eens ben met Pirlo.

Juve heeft maling aan het spel en gaat voor resultaat, is super compleet en zoals in 96 fysiek ijzersterk.

Maar Ajax heeft geen keuze. Je moet er op een goede manier inkletsen en druk zetten. Op een gegeven moment komen de ruimtes vanzelf.

Maar zoiets als een eerste helft tegen Duitsland zoals oranje die speelde kan gewoon gebeuren. Laat ze die tweede helft maar 100x herhalen en zo beginnen. Frenkie niet vast laten zetten. Die moet aanspeelbaar blijven ten allen tijde. Zag je ook al onder Keizer, dat je anders Ajax neutraliseert.

Het wordt gewoon een mega, mega zware loting. Zwaarder dan tegen Barca denk ik. City en Liverpool zal even zwaar zijn, want die zetten je ook graag vast.
0 -1
goajaxgo
Zullen dan wel weer uit het dopingpotje gaan snoepen.
0 -1
JohnnyD
Ik zei al in ander topic….we moeten de afgelegde kilometers van de spelers turven. Dan is al vrij snel duidelijk of er verdachte omstandigheden zijn wb doping.
0 -1
ajaxinho
Fysiek in welk opzicht...

Italianen kennende gaan ze ons mentaal willen breken.
Zo van: "Jullie hebben hier niks meer te zoeken!"

Als we aan onze filosofie vasthouden
zijn we onverslaanbaar.

En natuurlijk moeten we fit zijn.
Daarom vind ik het geen schande om de CL voorrang te geven.
Sowieso maakt het me niet uit welke prijzen we winnen.
Het voetbal en de impact is voor mij belangrijker.
2 -1
Joseph
Natuurlijk zijn wij de underdog, maar ze gaan het zichzelf heel moeilijk maken als ze Ajax onderschatten.
0 -1
koenos1
Alleen maar goed dat wij in die positie zitten
0 -1
Vazajax
Stop met het gebruiken van de shampoo van je vriendin.
Want nu is er Andrélon for men.
3 -1
Red Devil
Dat kan zeker want er lopen te weinig echt kerels rond bij Ajax en teveel spelers die zodra er echt gevochten moet worden niet thuis geven en alleen maar janken bij de scheids en daar moet ten Hag eens aan gaan werken.
0 -2
Arie Vink
Ze denken er echt heel makkelijk over. Een paar Italiaanse kennissen van me waren meteen dolblij in de groepsapp. Een makkie, eitje, halve finale in de pocket, wat een geluk. Ik heb 1996 en doping maar even aangehaald om mijn frustratie te uiten, daar werden ze even woest om, maar nu zijn ze weer erg blij en opgelucht dat ze Ajax geloot hebben. Ook op bekende Juve sites/fora wordt er lacherig gedaan om Ajax. Print die teksten uit, hang het in de kleedkamer en maak de jongens zo opgefokt en gemotiveerd dat ze Juventus vol verbazing en angst terug naar Turijn sturen....
5 -1
Pierre Heno
Na Ajax moeten ze dan tegen MC en daar verliezen zij dus wèl van dwz weer geen finale CL voor Juventus dit seizoen. Maar met Ajax weet je het maar nooit. De magie van Ajax maakt tegenstanders onzeker. En onzekere tegenstanders gaan essentiële fouten maken.
0 0
Aspers73
Geloof me, behalve in Turijn wil heel Italie dat Ajax wint. Ik heb Italiaanse collega's en allemaal zeggen ze dat dit Ajax zeker kan winnen van Juventus, maar misschien is de wens de vader van de gedachte.
0 0
kaashaas
We gaan het mee maken.
De italianen die ik ken zij zeer emotionele mensen.
Nuchterheid is er vaak niet bij..

Voor ons top dat er zo over word gedacht.
Zelf.onze vriend Pirlo zegt eigenlijk dat Juventus er gelijk moet staan en zie het eigenlijk gewoon als een compliment.
Maar overschatting van hun kant is alleen maar beter..
Pirlo bedankt!
0 -1
RaynoFischer
En dan noemen ze ons in Amsterdam arrogant, maar die pizzabakkers kunnen er ook wat van zeg.... :P
Laat ze maar letkker makkelijk denken daar, want dan eindigen ze net als Real
We staan echt niet zomaar in de kwartfinale
0 0
Aspers73
En Ajax kan Juve technisch en tactisch vernietigen.
3 0
Klasseman
Echt wel wij hebben ten Hag ze moesten eens weten . Kansloos zijn ze
1 0
ETM
Prima Pirlo, verspreiden deze boodschap en het liefst dagelijks!
1 0
Ajacied33
Blijf maar lekker hoog van de toren blazen..
1 0
NegentigMinutenLang
Heel goed, laat ze maar denken dat ze er al zijn zoals Real. Vraag maar aan Ramos hoe dat ook alweer zat. Natuurlijk zijn ze beter op papier en zelfs een favoriet om de Champions League te winnen, maar je maakt altijd een kans en zeker dit Ajax.
1 0
behangdelul
Als ze weer aan de doping zitten wel ja...
1 0