'Iedereen zal praten over fantastische talenten'

FinnDekker, 05-03-2019 om 12:00, 7611 views, NU.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ronald de Boer denkt dat Ajax dinsdagavond net niet weet af te rekenen met Real Madrid. De oud-Ajacied voorspelt dat de Amsterdammers dichtbij een stunt komen, maar uiteindelijk net naast de kwartfinale zullen grijpen. 

'Ik hou het op 2-2', opent De Boer in gesprek met NU.nl. 'Ik denk dat Ajax zich zodanig weert dat Real aan het wankelen wordt gebracht, maar dat het nét te veel gevraagd is om met twee doelpunten verschil te winnen. Ik denk dat ze op een gegeven moment ruimte moeten gaan weggeven, maar weer met opgeheven hoofd het veld verlaten. Iedereen zal praten over een heerlijke wedstrijd, fantastische talenten en een geweldig Ajax.'

Naast het feit dat het niet lekker loopt bij de Madrilenen, onderschat Real de ploeg van Erik ten Hag niet. 'Er is zeker respect. Ze hebben hun ogen uitgekeken, zeker tijdens de eerste helft (van Ajax - Real Madrid, red.). De mensen zijn er nog niet zo zeker van dat Real het gaat redden. Een jaar geleden werd zoiets niet voor mogelijk gehouden, maar nu is het net iets anders.'

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Quintino, een van de bekendste dj's ter wereld! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VanDeMolen
1 doelpunt verschil is ook genoeg, als het maar 1-2 of meer is, Ronald. Zo snap ik wel dat je er een hard hoofd in hebt ja.
0 0
mercurius3
Ik denk het niet, Real gaat het vrij simpel winnen. Ajax is te labiel gebleken dit seizoen, en uit zijn ze minder. Je speelt ook nog eens tegen Real uit. Dan moet je absolute top zijn of een konijn uit de hoed toveren. Ten hag heb ik in twee jaar tijd nog niet kunnen betrappen op een tactische stunt, dus daar verwacht ik ook niks van
0 -1
Toeschouwer
Moe wordt ik van Ronald de Boer , ga lekker naar Amerika ga je broer lekker helpen ze ploeg op de rails te zetten.
1 -1
Afcadam14
Ik word moe van mensen die word met dt schrijven in de ik-vorm.
2 -1
Ferd
En van ‘me’ of ‘ze’ in plaats van mijn of zijn.
1 -1
AFCA-B93
Zie ze in verleden tijd ook nog wel eens langs komen en zelfs in het voltooid deelwoord
1 -1
trooop
Grote kans dat hij gelijk heeft, maar ik ben wel een keer klaar met al die complimenten en dat iedereen weer trots is na weer een verliespartij.

Het is tijd voor de volgende stap. Vanavond gaan we die zetten.
1 0
chloorbestendig
2-3 is toch genoeg pannekoek, met je 2 doelpunten verschil.
2 0
SammyR
''Dat het net te veel is om met 2 doelpunten verschil te winnen''

Waarom verkondigen zoveel 'deskundigen' zoveel onzin? Ajax hoeft helemaal niet per se met 2 doelpunten verschil te winnen
2 0
Leprechaun
Precies. Als 2-2 een realistische uitslag is volgens Ronald, waarom zou 2-3 dan niet kunnen?
2 0
Schip
Alles kan, maar deze reactie van Ronald is allesbehalve onrealistisch.

Als je speelt zoals tegen Bayern uit, is dat gewoon niet goed genoeg. Je moet niet gelijkwaardig zijn aan een sterke tegenstander, je moet winnen en minimaal twee goals scoren. Denk dat hij dat laatste bedoelde.

Zo makkelijk scoort Ajax niet in Europese uitwedstrijden hè.
0 0
Aspers73
Als we zo spelen zoals tegen Bayern is dat zeker genoeg MITS je alle kansen afmaakt. Hadden daar gewoon met 1-3 moeten winnen.
2 0
Schip
Gewoon.

Hoe dan ook, er zal gescoord moeten worden. Zonder Ramos moet dat lukken, maar gewoon is dat allesbehalve.
0 0