Mourinho: '99 procent zeker dat Real Madrid doorgaat'

JesseTH, 03-03-2019 om 18:30, 16588 views, beIN Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

José Mourinho is er vol van overtuigd dat Ajax na dinsdag klaar is in de Champions League. Waar er bij de spelers van Ajax zelf en de analytici nog optimisme te bespeuren is in een goede afloop, gelooft de voormalig trainer van Manchester United daar niet in.

'Alle respect voor Ajax, maar ik weet voor 99 procent zeker dat Real Madrid doorgaat naar de volgende ronde', spreekt de trainer, die momenteel geen club onder zijn hoede heeft, bij beIN Sports. 'Wanneer ze door zijn naar de volgende ronde van de Champions League, hebben ze nog drie weken om stabieler te worden.'

Ondanks zijn zekerheid op een positief resultaat voor de Madrilenen, weet ook de Portugees dat de ploeg nog altijd niet in haar beste fase zit. 'De wedstrijd tegen FC Barcelona zag er erg ongelukkig uit. Je kon zien dat Real Madrid niet goed in hun vel zat. Real zag er niet uit als een team dat gelooft en vertrouwt in zichzelf. Ze waren veel te passief.'

Koop nu jouw Ajax-uitshirt met dertig procent korting in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Libero
"Dat Real doorgaat met waar ze mee bezig waren: verliezen." Toch, Zé?
0 0
BillSplate
Wat zei je ook alweer Jose?
2 0
ajax4ever01
Stink Mourinho met zijn anti-voetbal
1 0
goajaxgo
Jose zit ook vuistdiep in de UEFA Maffia en weet hoe het er bij Real aan toegaat. Vandaar.
0 0
cantharel
Solliciteert waarschijnlijk heel langzaam naar het trainerschap bij Real.
1 0
atalantanio
99/1 is overdreven, maar meer dan 90/10 is het niet.
2 0
Joseph
10% vind ik wat weinig, dat zou het met Ramos zijn. Zonder Ramos en in deze vorm, denk ik 20%. Zonder Ramos was Real er in de JC Arena af gegaan, dat zegt wel wat.
0 0
trainerdv
Zo ongeveer ja. Kans genoeg om voor te vechten dus.
0 0
AFCA-B93
Tuurlijk raakt iedereen hiervan op z’n pikkie getrapt, want hoe durft hij onze club zo neer te zettn, denken we allemaal. Van Mourinho weten we dit inmiddels wel, maar wat ik mis in zijn mening is een argument, waarom is het zo zeker dat Real door gaat? Op basis van de vorige wedstrijd? Terwijl Ramos er niet bij is? Misschien niet in dit stuk opgenomen, maar denk eerlijk gezegd dat ‘ie ook niet eens met een fatsoenlijk argument is gekomen.
0 0
Pierre Heno
Aldus de 'top'coach die met vele honderden miljoenen niet eens in de buurt kwam van de titel in de PL. Zeg maar gerust: mislukt in Engeland.
1 -2
Ajax4xbestevaneuropa
Echt een eikel, zeggen Ik wil niet respectloos tegenover Ajax doen. Maar Ajax dan toch kleineren en devalueren alsof het amateurtjes zijn met zijn 1%. En als madrid tegen een 4e klasser speelt, is het dan 0,1% dat ze niet doorgaan? Wat een pannenkoek.
Wat ook kan, hij wil Ajax op scherp zetten en wil het liefst dat Madrid een pak slaag krijgt. Want hij weet ook wel dat de spelers van ajax nu horen de ''grote'' mourinho geeft ons geen schijn van kans. Wie weet loopt hij met opzet de boel op te fokken en wil hij madrid zien lijden.
Wie de eerste wedstrijd heeft gezien en nog denkt dat Real voor 99% doorgaat, die is wel heel erg dom. Ajax had gewoon met 4-1 kunnen winnen, tadic paal, en nog zeker 3 100% kansen.
Voor sommigen zal je altijd respecteren wat ze ook roepen of doen, maar mourinho.. Die vinger prikken in het oog van vilanova, en dan ben je coach van zo'n grote club en gedraag je je als een jochie van 10. Die fysio bij chelsea. Volgens mij naaide hij van gaal toen hij naar united kwam. Nee mourinho gaat nog wel zien dat Ajax bernabeu stil kan krijgen.
Spelers van united gingen letterlijk juichen nadat ze hoorde over zijn ontslag..
0 -1
Ajaxbrl
Slijmbal..
3 0
Boer Gijs
Ik denk dat het reëel is, maar hoop op die 10 % en iets zegt mij dat dat uitkomt.
1 0
Fairsquare
99.. +10.. = 109%?
0 0
Barra
Ajax is alles waar Mourinho niet voor staat
9 0
Ajax The Best
Aldus de buschauffeur
3 0
Sterspeler
En hoe is de mening van deze parasiet relevant voor onze website?
Hij is al jaren geen trainer meer bij Real, ontslagen bij Manchester en een ontzettende narcist.

Zonde van je schijfruimte om over hem iets te publiceren.
1 -1
Ajax_026
Ik geniet echt zoooooo hard dat Pogba nu opbloeit en bijna elke wedstrijd belangrijk is. Betere fuck you naar Mourinho kun je niet bedenken.
1 -1
PaulC
Against all odds..... Ajax gaat door!
2 0
wendoo9
Hoop niet dat Ajax niet als een gek gaat lopen aanvallen met 8 man voor de bal. We moeten loeren op onze kansen en toeslaan waar het kan. Hoop dat Mazariou die Vinicius kan stoppen dan zijn we al een heel eind. Dat het moeilijk zal worden weten we allemaal Jose.
0 0
Redrum
Ik snap dat een clubloze Mourinho dolgraag de billetjes likt van één van zijn voorgaande en goed betalende werkgevers, maar helaas voor hem gaat hij ongelijk krijgen. Er gaat dinsdag iets moois gebeuren voor alle Ajacieden.
6 -2
Frank1978
Ik heb ook zo'n gevoel dat we het gaan flikken. Al vraag ik me tegelijkertijd af of AJAX door MAG gaan van de UEFA. Tegen Real iets te vaak dubieuze beslissingen tegen gehad.
4 0
Red Devil
Tip
Ik wil de mense aanraden die morgen naar Madrid vertrekken om je vlucht te checken want er zijn al flink wat vluchten gecanceld vanwege het kutweer dat eraan gaat komen vannacht en maandagochtend.
Zie www.at5.nl
5 0
Stroeve
Er worden huilbuien voorspeld!
4 0
MrPink
Het kan me echt geen reet schelen wat deze clown denkt.
2 0
Red Devil
100% randdebiel die Mourinho.
0 0
Frank1978
Moet je opletten trouwens wat er gebeurt als wij de laatste acht bereiken. Al die figuren die nu roepen dat we kansloos zijn, zullen dan weer zeggen dat Real ook niet zoveel meer voorstelt...
1 0
Radie125
graag deze kwal geen podium geven op AS
1 0
Babangida83
Laat maar komen die onderschattingen! En overschatting van Real Madrid tegelijkertijd.
0 0
Peewee
Ajax scoort in Europese uitwedstrijden vrijwel ALTIJD! En waarom zou dat nu anders zijn, 1 doelpunt in de eerste helft en de zaken staan er weer heel anders voor! Ajax heeft niets te verliezen, Real heeft niets te winnen gezien hun recentelijke prestaties, maar MOET. En last but not least; wie neemt Mourinho nog serieus???? Real-Ajax 0-2!!!
0 0
Ajaxxxisdebeste
Oh wordt helemaal gek als ze iedereen de mond snoeren duim duim duim duim, bid, bid, bid, bid.
4 0
Spuit11
Heeft iemand deze opmerking van meneer Mourinho al in de kleedkamer opgehangen? Anders doe ik het wel.
2 0
wzawzdbjoey
99% zeker dat jij niet meer aan de bak komt nou goed
2 0
AlexIbarra
Hopelijk kijken hier een hoop Real spelers naar, en denken ze dat het wel goed komt.
Ook na de 0-1 nog lekker tranquilo... Tot het 0-2 wordt en het te laat is. ;)

Eindelijk een pot waar alle druk bij de tegenstander ligt. Als wij winnen en de kwartfinale halen is CL-winst nog Lang niet zeker. Gewoon bonus, leuk. Als zij verliezen is hun seizoen voorbij.
1 0
Frank1978
Ah Jose is nu bookmaker?
0 0
Pleytos
Hij heeft een paar keer van ons gewonnen, met slecht voetbal, maar toch. Hij vindt ons maar naïef. Ik snap wel waarom hij dit zegt. Hopelijk heeft hij wel ongelijk.
0 0
Redrum
Vanuit zijn oogpunt snap ik het zeker. Als je zon extreem laffe hond bent als Mourinho vindt je een club als Ajax natuurlijk zeer riskant voetballen.
0 0
Frank1978
Mourinho mag dan veel prijzen hebben gepakt waaraan hij zelf ook maar wat graag refereert, maar ik zou nooit echt blij kunnen worden van teams die zo laf spelen. Geef mij dan maar de teams van Klopp, pakken misschien zelden een hoofdprijs, maar wel een plezier om naar te kijken en daar is voetbal toch voor bedoeld. Ik zal volgens hem ook wel een naïeve romanticus zijn, maar gelukkig zijn er nog steeds teams die bewijzen dat leuk voetbal en prijzen winnen wel degelijk samen kunnen gaan, onze mooie club heeft dat meer dan eens bewezen...
1 0
Ajax412
Zulk soort teams gun je het tenminste ook, dat kan ik van dat afbraakvoetbal niet zeggen. Als ik toch de keuze had om clubs uit te kiezen bleef ik veel liever bij Liverpool spelen onder Klopp dan dat ik met deze lafbek bij Mardrid zou spelen.
2 0
ghouleseddik
Hoe gaat 't solliciteren? Als ze ergens afbraakvoetbal ambiëren ben je de droomkandidaat. Zakkenwasser.
2 0
Jaridebeste
Galbak alert!
3 0
Ar
Als De Jong in zijn discipline blijft spelen maken we zeker wel kans.
Dus ja, vanaf lcv. Het is niet voor niets dat een aanvaller als Griezman Frenkie zijn lastigste tegenstander noemt. Na De Ligt heeft Frenkie de meeste mandekkende kwaliteiten van de selectie. In feite is ie een betere verdediger dan Nico en Nous, en zelfs Blind.
Met De Ligt-Blind-De Jong heb je drie man achterin die om en om kunnen opbouwen/indribbelen. Druk op de éne is vrijheid voor de ander.
0 0
PeterVKV
Logisch als je thuis verliest en als je het verschil in begroting bekijkt. Ga er maar vanuit dat we niet door gaan, dan kan het alleen maar meevallen. Het belangrijkste vind ik dat Ajax zich opnieuw laat zien als Ajax, met lekker vrij aanvallend voetbal, alleen compact als het ff moet. Zeg maar voetbal dat geen team onder Mourinho ooit gespeeld heeft.
2 0
BartvR
Persoonlijk hoop ik zelfs dat we niet doorgaan, dat verschuiven van competitiewedstrijden kan ons wel eens uit "onze flow" halen... Zal ook niet de eerste keer zijn dat we in de competitie punten verspelen na Europese wedstrijden(met wat jeugdige talenten die soms wat slechter recuperen na een zwaardere europese wedstrijd of spelers die minder gefocused/geconcentreerd zijn omdat de tegenstand minder is), dat kan ons (niet voor het eerst) het kampioenschap wel eens kosten, vrees ik.
0 -1
Schip
Kan me voorstellen dat hij dat denkt. Het grote, zakelijke Real. Dat gewend is aanvallende teams te bestrijden. Dat zelfs wanneer het niet top speelt, wint in Amsterdam.

Ik weet zeker dat Mourinho daar als outsider zo naar kijkt. Maar die had een 0-3 tegen CSKA ook nooit verwacht. En ook niet dat Real twee keer op rij thuis zou verliezen van Barca.

En reken maar dat Solari en de spelers dat niet zo zeker weten. En die twijfel moet je voeden. Doe maar met twee goaltjes.
1 0
Mikee
99% zeker dat Mourinho baalt als hij clubloos kijkt naar de CL wedstrijd.
1 0
Redrum
Dit geeft me nog meer vertrouwen.
2 0
MPAjax
mourinho vergeet erbij te zeggen dat ramos meedeed en straks niet dus dan ziet de wedstrijd er zws anders uit
2 -1