Derksen positief: 'Eindelijk beleid vanuit Zeist'

JesseTH, 22-02-2019 om 21:15, 11741 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Johan Derksen staat volledig achter het besluit van de KNVB om Ajax - PEC Zwolle uit te stellen. De analist vindt het kwalijk dat er vanuit andere kampen bezwaar wordt getoond voor het besluit en gelooft dat er in het belang van het Nederlands voetbal moet worden gedacht.

'Er is eindelijk een keer beleid gevoerd vanuit Zeist en nu staan al die clubs weer op de banken. Wat een gelul, daar zit de KNVB toch voor?', spreekt Derksen bij Veronica Inside. 'Toon Gerbrands voelt zich gepasseerd, dat mannetje van PEC Zwolle wil een rechtszaak. Er zijn grotere belangen voor het Nederlands voetbal dan een datum voor PEC Zwolle. Ik vind het een uitstekende beslissing van de KNVB.'

Van der Gijp kan zich vinden in de denkwijze van Derksen, maar vindt het moeilijk te plaatsen in wiens belang het nu echt is. 'Het is in het belang van Ajax. Het is niet in het belang van PEC, want die moeten straks in acht dagen drie wedstrijden spelen. Ajax kan er makkelijk vier rust geven tegen PEC.'

'Dat is ook levensgevaarlijk', spreekt Derksen daar vervolgens weer over. 'Je hebt al een paar keer gehad dat de grote clubs een paar mensen rust gaven en dan tegen een lullig gelijkspel aanliepen. Ze durven bij Ajax ook niet meer om niet om volle oorlogssterkte te komen. Dat risico kun je haast niet lopen, want Ajax moet ook kampioen worden.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Gerbrands is al aan het inbinden en heeft het nu over miscommunicatie. Eindhovens geleuter natuurlijk nu ze merken over hoe ze zichzelf belachelijk aan het maken is.
0 0
..::Rootje::..
Voorafgaand aan het programma hebben ze met stokjes getrokken. Die met het langste zou positief zijn over Ajax(J. Derksen), degene met het kortste zou negatief zijn(R. vd Gijp).

Helemaal niet serieus te nemen deze praatprogramma's. Zijn allemaal van te voren ingestudeerd en wie welke en wat voor mening zal hebben, is van te voren al besproken. Volgend week zullen ze weer wat anders zeggen.

Allemaal om kijkers te trekken. Idioterie ten top.
5 -5
Juichtoon
Ik kijk er dan ook nooit naar. Van Fnoorders voor Fnoorders.
2 -5
Babayaka
Tja heb een stukje gekeken, had ie het over loekie de leeuw, bleek om de directeur van feynoord zijn kapsel te gaan, alsof derksen zon lekker kapsel heeft met dat vieze lange sluike gluiperige haar van hem en die vieze snor.

Er komt niks normaals uit die gasten. net zo vaag programma's als utopia, temptation eiland en vele vele vele andere poep programma tv. Mijn Ziggo box was stuk, en heb eigenlijk weer eens ervaren hoe lekker het is om geen omroepen tv te hebben. Geen tena lady, geen vliegende maandverbanden geen geouwehoer van mensen die denken dat ze intressant genoeg zijn om op tv te verschijnen. Beetje Netflix en je hebt precies genoeg films series en docu's
3 -5
Leprechaun
In Eindhoven begint men nerveus te worden. Anders is het niet te verklaren.

Prima ontwikkeling!
12 -1
mickey2602
Morgen winnen van ADO en dan is het gat 1 punt als PSV moet beginnen aan hun wedstrijd. Hopelijk doet dat wat met die spelers...
1 0
Duif63
Derksen gaat los op Kuyt en zijn familie vanavond. Ook die langharige subsidieslurper van de NOS die nu directeur bij Feyenoord is komt aan de beurt. Loeki de Leeuw hahaha.
8 0
Koningtoto
Ik kijk het nooit meer, door de Ajax haat, maar vandaag was de moeite waard dus?
3 -9
Petterson1964
Ze gaan wekelijks los over feyenoorders en psv'ers.
Maar op AS worden (vanzelfsprekend) alleen de Ajax dingen uitgelicht waarna bijna iedereen weer tekeer gaat vanwege hun zogenaamde Ajax haat.
9 -4
Kuningast
Echt he valt me ook altijd op hier. Genoeg calimero's te vinden op AS
4 -2
31xAjax
Precies, maar de meesten hier zijn net zo'n grote jankerds als waar ze Feijenoord en PSV supporters voor uitmaken. Iedereen en alles is tegen Ajax. Huilie huilie.....
5 -1
Koningtoto
Oke, dan misschien weer een keer kijken. Zoals gezegd, ik ga puur af op wat er hier geplaatst wordt.
1 -3
M.Olsen
Gijp is wel echt anti Ajax (en vooral anti Tadic). Derksen is gewoon altijd aan het zeiken. En Derksen is anti Ten Hag.

Ze hebben alle ook bijster weinig verstand van voetbal. Waan van de dag voert de boventoon.

Voorbeeld:
Vorig jaar in September: Feyenoord wordt weer kampioen want die geeft met Haps, Amrabat etc het beste ingekocht.

Nu: Van Geel is verantwoordelijk voor de ellende! hij heeft middelmaat gekocht met het kampioensgeld!
4 -2
ajaxdordtt
Zeggen ze zelf ook. Zijn er als analisten om op dat moment hun mening te geven. Niet om te zeggen: we moeten het even afwachten. Derksen snapt idd vrij weinig van het spelletje. Ik vind Gijp juist bijna altijd de spijker op de kop slaan, als je door het lollig doen heen prikt.
1 -1
Duif63
Ze geven zelf meermaals aan dat het gewoon café praat is wat ze doen en dat het niet te serieus genomen moet worden. In een café of kantine vliegen de meningen ook van links naar rechts over tafel en weer terug. Prima toch. Alleen Derksen's obsessie om het Twente beleid van Joop Munsterman maar te blijven verdedigen heb ik nooit begrepen.
0 -2
FriescheAjacied
Ajax haat, laat me niet lachen. Ik proef een hoog eierschaal gehalte.
10 -7
Koningtoto
Als ik af ga op alle berichten hier, is daar wel degelijk sprake van ja.
2 -3
Dexy
Wow, de eerste realistische uitspraak van Derksen in een jaar tijd ofzo.
1 -4
Ajax4xbestevaneuropa
Madrid - Ajax 1 -4 Als girona er daar 2 kan maken.
En dan de rest van NL allemaal mondjes dicht
0 0
Koningtoto
Tijdens een normale competitie + beker is het toch altijd 3 wedstrijden in 7 of 8 dagen. Waar jankt iedereen toch over. Ik werk normaal gesproken minimaal 52,5 uur in de week. Rot op, mietjes.
5 -1
Marcw1972
precies. toen pec nog in de beker zat, moesten ze toch ook 3 wedstrijden in de week spelen?
1 0
mickey2602
Ze zullen in Zwolle waarschijnlijk redeneren dat dat vroeg in het seizoen was en dat er nog een vrijwel geheel seizoen de tijd is om in te lopen.
Nu is dat niet het geval en spelen ze 3 dagen na Ajax uit een wedstrijd tegen een laagvlieger(geloof Excelsior)en dat is dan weer een wedstrijd waar de punten gepakt moeten worden door PEC. En door die verschuiving van onze wedstrijd hebben ze dan minder rust.
0 0
Koningtoto
Toen wel ja, toen was het ook geen probleem.
1 0
RaynoFischer
Ajax is nou niet echt in de positie om spelers rust te geven tegen PEC, punten staan op het spel.
Ik snap PEC op zich wel, alleen het lachwekkende is dat PSV er zich perse mee moet bemoeien :P
6 -1