Drommel: 'Onana is zo verschrikkelijk goed'

FinnDekker, 20-02-2019 om 17:45, 8541 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Joël Drommel, doelman van FC Twente en Jong Oranje, kijkt graag naar André Onana. De talentvolle goalie van de Tukkers leert veel van de doelman van Ajax, zo stelt Drommel in een interview met Voetbal International

De 22-jarige Ajacied is ongelooflijk compleet, vindt Drommel. 'Onana is zo verschrikkelijk goed. Hij heeft alles van de perfecte doelman. Hij durft uit te komen, is een beest om te zien, bezit een enorme uitstraling. En, ook mooi: hij kan voetballen. Ik zit vaak echt te genieten als ik hem bezig zie.'

Drommel staat momenteel met FC Twente aan kop in de Keuken Kampioen Divisie. In de selectie van de Eerste Divisionist heeft de doelman onder de lat concurrentie van oud-jeugdspeler Jeffrey de Lange, die Ajax in 2017 verliet.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4life16
Nu hij het zo zegt bedenk ik me dat ik Onana ook een beetje ondergewaardeerd vind. Tuurlijk iedereen is hartstikke blij met hem, maar het zou me echt niks verbazen als hij over een paar jaar als een top 3 keeper in de wereld gezien word.
2 0
Knalpot
Ik vind Onana ook een geweldige keeper maar om hem nu op te gaan hemelen vind ik ook weer tever gaan. die fouten zoals tegen Benfica en laatst weer Heracles moeten er echt uit om een topkeeper te worden.
0 0
Radie125
Onama: die Drommel is zo verschrikkelijk slecht daar kijk ik niet graag naar.
1 -9
insectenverdelg
Wat een onzin. Drommel is ook nog heel jong en na een zeer matig begin met veel zenuwen is hij nu een stuk constanter en beter geworden.

Drommel is 1 van de grootste Nederlandse keeper talenten van zijn generatie en ik verwacht dat hij nog stappen gaat maken.Is niet zo goed en compleet als Onana, maar om hem weer gelijk als een nono neer te zetten is gewoon niet terecht.
12 -1
FlyingDutchMan
Hoop dat Jeffrey De Lange doorbreekt, vond ik groot keeperstalent en zonde dat Ajax van hem afscheid nam. Is niet minder dan Lamprou, Bladeren, Alblas vorig seizoen..
0 0
Ajax#1900
Ach ja, mensen lullen hier vaak Derksen na he
1 0
Zuiderling
Nog veel te veel onnodige fouten !
2 -7
Chesterson93
Overdreven reactie.
0 0
ETM
Die onnodige fouten zijn vooral fouten in de opbouw. Die samen gaan met het risico dat Onana in zn spel legt.
In alle andere aspecten van het spel maakt hij verdomd weinig fouten. Niet meer dan een Courtois of Lloris. En Onana is nog heel jong.
Onana is echt een verschrikkelijk groot talent. Hoge ballen schat hij 99% keer goed in, zijn specialiteit is de 1v1, daarin kan hij zich meten met de allerbesten. Hij is enorm atletisch, en heeft uitstekende reflexen, met een behoorlijke reach. Als dikke bonus lijkt het een ware penaltykiller te zijn.
En dan heeft hij nog de bonus een hele toffe kerel te zijn. Behouden we Onana nog een seizoen spring ik een gat in de lucht.
2 0