'Niet aan denken dat Lamprou tegen Real keept'

ArthurV, 21-01-2019 om 17:15, 6268 views, AT5 |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Supporters Kale en Kokkie hebben flink de pest in het 4-4 gelijkspel van Ajax tegen SC Heerenveen. Met name reservedoelman Kostas Lamprou moet het in een fragment van AT5 flink ontgelden.

'We hebben toch ene Amin Younes gehad in het verleden, die hebben we weleens met de kruiwagen in de vijver gemikt. We hebben er nu één in de goal staan', begint Kale gekscherend over de lengte van Lamprou. 'Die Lamprou zal ongetwijfeld een goede lijnkeeper zijn. En als je ziet hoe hij bij 4-4 die bal pakt, maar dat was ook enige redding die hij gedaan heeft. Voor de rest komt hij in alles tekort. Dat zag je ook uit bij PEC Zwolle. Gewoon omdat hij te klein is, klaar.'

Kokkie sluit zich aan bij Kale, en is zelfs van mening dat Ajax snel een nieuwe doelman moet aantrekken. 'Want je loopt met zijn allen te lullen dat je kans wil maken tegen Real Madrid. Maar je moet er toch niet aan denken dat je met hem straks tegen Real Madrid moet spelen?'

Al met al, denkt het uitgesproken tweetal dat niet alleen de Griek afgelopen zondag door de ondergrens is gezakt. Kokkie: 'Ik denk dat je als elftal gewoon gefaald hebt. En dat je je ogen uit je kop moet schamen, want je kan gewoon komen te staan waar je hoort te staan', doelt de ras-Amsterdammer op de koppositie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Kokkie bedoelt de redding van Lamprou bij de stand 3-3.
0 0
Hagmag
De Kabouter in het grote Bernabeu stadion op goal.
Bedenk er zelf maar wat bij.
0 0
Pierre Heno
We hebben dan twee kabouters: Ten Hag en Lamprou. Nu alleen de Fabeltjeskrant verslaggever er nog bij en allebei een puntmuts op dan is het verhaal compleet. En wanneer Overmars zijn baard laat groeien en ook een puntmuts opzet kunnen we Sneeuwwitje erbij roepen.
0 0
MM1974
Na de wanvertoning van gister zijn mathijs frenkie en hakim totaal niet rijp voor een top clup.
3 -4
trainer
ook niet aan denken dat sinkgraven tegenover Bale of vinicus junior staat..
1 0
Petterson1964
Lees en hoor weinig over meneer Ziyech.
Was in de 1e helft bij vlagen briljant maar deed weer zoveel verkeerd na rust. Bijna 26 jaar maar vaak nog altijd veel te wild en te geforceerd bezig.
8 0
X-RaY
Ziyech is een slimme voetballer maar tegelijkertijd ook een hele domme egoïstische voetballer die niet kan doseren. Vraag me ook oprecht af of hij het ooit zal leren.
3 0
Mentir
tegen clubs waar ie heeft gespeeld moet ie zich doublé bewijzen en dat gaat bijna altijd mis. gisteren ook zo dat dat het moet en zal om te laten zien dat hun verkeerd waren en hij gelijk had
0 0
Pauw
Je zou dit eigenlijk in heel lichtgrijs moeten kunnen typen want wat jij benoemt mag eigenlijk niet benoemd worden hier.
2 0